Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az EU mégis hogy engedheti...

Az EU mégis hogy engedheti meg a röghöz kötést?

Figyelt kérdés

Szerintem felháborító amit művelnek,kedves Rózsa nénivel az élen.Az EU egyik lényege a szabad munkaerő áramlás nem?Ez a rendelet meggátolja...

Nem is értem hogy korlátozhatják a 21.században ennyire a szabadságjogainkat.

2012. júl. 13. 22:05
 71/97 A kérdező kommentje:
Na vajon miért hagyják el egyre többen az országot?:)) ÓÓ hoppá lehet hogy ez nem csak az én hülyeségem/pénzéhességem/rosszindulatom/gyűlölködésem??? Hogy akinek kis esze van és van rá lehetősége elhagyja ezt az országot? Bezzeg őket nem szidjátok csak engem...mindjárt ott lyukadunk ki hogy hazaáruló vagyok:'D Gondolj bele ha olyan hiperszuper lenne minden ebben az országban akkor miért vándorolnak ki annyian?;)
2012. júl. 16. 14:32
 72/97 anonim ***** válasza:

„Gondolj bele ha olyan hiperszuper lenne minden ebben az országban akkor miért vándorolnak ki annyian?;)”

Ez szép és jó csak kár ,hogy nem erről szól a téma. Hanem a hallgatói szerződésekről. A hallgatói szerződés egy logikus és korrekt megállapodás. Ezen tényt nem befolyásolja az ország életszínvonala. A két dolognak nincs köze egymáshoz egy olyan vitában ami arról szól ,hogy a hallgatói szerződés most igazságos e vagy sem.

Utóirat: Egyébként a világ 2/3-da sokkal szarabb hely mint Magyarország. Van egy pár szép egzotikus hely amit pár napra kipróbálhatnál. Egyébként ha kint annyira hiper szuper minden akkor miért nem elve kint kezdesz el tanulni? Simán megteheted ,hogy kimész Ausztriába tanulni ott ingyen van oktatás(bár hozzá kell tennem ,hogy ott félév után iszonyatos szórás van) egyetem mellett dolgozhatsz is,hogy eltartsd magad. Nem egyszerű de kemény munkával simán megoldható. Ha meg ehhez nem fűlik a fogad akkor marad a magyar felsőoktatás valamit valamiért alapon.

2012. júl. 16. 14:46
 73/97 A kérdező kommentje:
Hidd el szivesen mennék de az orvosi elvégzésére munka mellett elég kicsi az esély...
2012. júl. 16. 14:48
 74/97 A kérdező kommentje:
Ha neked siekrült akkor gratulálok hozzá minden elismerésem
2012. júl. 16. 14:48
 75/97 anonim ***** válasza:

"Bezzeg őket nem szidjátok csak engem...mindjárt ott lyukadunk ki hogy hazaáruló vagyok:'D"

Nincs neked üldözési mániád véletlenül?

Amúgy fogorvosnak lenni - magyar viszonylatok között, a te szavaiddal - hiperszuper dolog is lehet.

2012. júl. 16. 18:27
 76/97 A kérdező kommentje:
Üldözési mánia???:D Az imént kaptam meg pont tőled hogy írjak inkább angolul:)))))
2012. júl. 16. 18:38
 77/97 anonim ***** válasza:
Írhatod felőlem németül is...:) De mindegy. A lényeg, hogy a 70%-os racionális érveire nem tudsz válaszolni. Mert amit írsz, az teljesen másról szól.
2012. júl. 16. 18:53
 78/97 A kérdező kommentje:

Je suis désolé mais je suis si barbare que je parle pas allemand :S plutôt en français...

Na viccet félretéve még nem írtad le hogy neked személy szerint miért lenne jó:D Merci , Thank you

2012. júl. 16. 19:06
 79/97 anonim ***** válasza:
Én meg franciául nem... Hogy mi miért lenne nekem jó?
2012. júl. 16. 19:51
 80/97 A kérdező kommentje:
Az ha visszafizetem:D Itt mindenki azt darálja folyamatosan, hogy hínnye de jó tök király lesz ha visszafizeted :D De azt még senki se mondta el hogy miért, mit kezdenek vele illetve az embereknek, akik szemellenzővel küzdenek eme törvényért itt az oldalon, mi haszna származik ebből:D
2012. júl. 16. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!