Az EU mégis hogy engedheti meg a röghöz kötést?
Szerintem felháborító amit művelnek,kedves Rózsa nénivel az élen.Az EU egyik lényege a szabad munkaerő áramlás nem?Ez a rendelet meggátolja...
Nem is értem hogy korlátozhatják a 21.században ennyire a szabadságjogainkat.
a fogorvosok itt is igenis sokat keresnek....neked mégtöbb kell.nem azért mennél külföldre mert idehaza nem tudnál elhelyezkedni hanem mert ott éri meg mégjobban.Hipokratészi eskü meg hevenyészve érvényesül ott ahol többet virítanak-Isten óvjon az ilyen szemléletű orvosoktól...hivatástudat nuku..
nyugati fizetést azért tényleg nem fogsz itt kapni de kint az árak is magasabbak.
ezt a szöveget hogy sokat tanultam a suliban meg egyetemen azt bárki mondhassa
egyébként hány éves vagy? csakhogy helyén kezeljük a mondandódat:oktv-n brillírozó végzős?esetleg 9.es kislány aki beleszeretett a biosz tanárába és kellemest a hasznossal alaponn eldöntötte hogy gyógyszerész vagy fogorvos lesz hisz ezekhez kell a biológia és jól is fizet?
melyik?
1:17 éves fiú vagyok ha éppen tudni akarod
2:Ha már akkora hazafinak érzed magad akkor kérlek írd le rendesen: nem mondhassa,hanem mondhatja (bocs téged azok b*sznak fel akik az átlagnál jobban akarnak élni engem meg a -suk -sük özés :D)
3:Van egy elméletem miszerint az itt károgókat nem is az érdekli,hogy az én távozásommal nem lesz elég fogorvos az országban,hanem az , hogy esetleg külföldön meggazdagszom ne adj Isten luxus körülmények közt élhetek( mondjuk erre nem túl nagy az esély)előjön a tipikus magyar mentalitás : csóró vagyok(vagy csak nincs annyi amennyi kéne , és nem bántásképp persze lehet hogy milliomosok vagytok illetve ez egy anoním oldal azt mondtok amit akartok) nem jött össze az élet ,etc akkor nehogy már a másiknak jó legyen! És eme elméletemet mi sem bizonyítja jobban, hogy még fel sem vettek az egyetemre de ti kb mindjárt elátkoztok:DDDDD
Mondjuk vigasztal a tudat hogy rajtam kívül van még jó néhány hivatástudat nélküli pénzhajhász szemét láda akik elhagyták kis hazánkat akik orvosként elhagyták kis hazánkat a mégjobb élet reményében:)
Vagy lehet hogy csak azért mentek el mert Andersen nénit szívesebben gyógyítják meg mint Mariska nénit?:S Akkor viszont ez már hazaárulás kategória:SSSSSS
Sajnálom, hogy annyi kötődésed sincs a hazádhoz, hogy egy itthon is jól fizető szakmát rühellnél Magyarországon végezni, azt viszont elvárod, hogy az állam és polgárai fizessék a tanulmányaidat.
Sok sikert!
"Senki sem mondta hogy rühellném itthon végezni,de ha ugyanazzal a munkával amiért itthon 250ezret kapok,máshol megkeresem az 1,2 milliót logikusan ezt a lehetőséget választom.."
Természetesen szíved joga ,hogy ott dolgozz ahol szeretnél. De az is természetes és logikus ,hogy akkor a képzésed árát fizesd vissza ha már itt tanultál mások számlájára. 20 év alatt kell a képzési időd dupláját ledolgoznod itthon ha nem szeretnél fizetni. Egy 5 éves képzés után is van 10 éved arra ,hogy összespórold a pénzt. Ha ez a kinti fizetésekből nem megy akkor meg egy pancser vagy. Ez egy teljesen logikus alku közted és az adófizetők közt. És ne hivatkozz a szüleid adójára. Mert ha csak nem kerestek kiemelkedően akkor még az eddig oktatásod(ált iskola, gimi)árát sem adózták le. Egyéb állami szolgáltatásokról ( egészségügy pl ) nem is beszélve. Ha visszaszámolnánk simán mínuszba lennétek. Ha netán annyit keresnek ,hogy az adójukból kijön az eddigi oktatásod, egészségügyed és még a fogorvosi képzésed is, akkor meg annyi pénzetek van ,hogy röhögve kifizetitek az önköltséges képzés árát oda-vissza. Ha ez mégsem így van akkor tessék visszacsengetni a többi adófizető pénzét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!