Ha már semmi más nem segít, csináljak szerelmi kötést?
Figyelt kérdés
Nagyon bonyolult, viharos kapcsolatom van egy fiúval, most sajna elváltunk egymástól.En nem tudok meglenni nélkule, hiányzik és sztem megoldható lenne a kapcsolatunk, csak jobban oda kéne fiygelnunk.Mért kéne elengednem, én így csak szenvednék, most is, más nem érdekel, legyek boldogtalan egész életembe? Mit tegyek? Légyszi csak normális válaszokat :)2012. júl. 13. 10:45
1/9 anonim válasza:
Semmire nem mész vele,ha ő nem akar veled lenni,,mert aki boldogtalan,könyebben elhisz ilyen hülyeséget,ez ad egy kis reményt neki.
2/9 anonim válasza:
engem a menyasszonyom hagyott el. Nagyon szeretem, de ha létezne is ilyen kötés, akkor se így akarnám visszaszerezni.
3/9 anonim válasza:
Ha semmi más nem segít, akkor add fel, mert azzal jobban jársz. A kötéstől maximum romlana a helyzet, mert egymás mellett lennétek, de ugyanez maradna a helyzet, mint most. Csak össze is lennétek zárva.
4/9 anonim válasza:
Egyszer mondta valaki: a szerelmi kötéssel visszahódított emberrel együtt élni olyan, mintha a kedvesünket formáló mechanikus bábúval élnénk együtt. Jó, hasonlít, de mégsem ő, mert nem szabad akaratából van velünk.
Almássy Félix
démon-kutató
5/9 A kérdező kommentje:
akkor boldogtalanul fogom leélni az életem, szép kilátások...
2012. júl. 13. 14:53
6/9 anonim válasza:
Csak magadra gondolsz.... nem csodálom hogy elhagyott, nyílván nem bírt már elviselni téged ami jogos. Majd elfelejted, minden 14 éves átesik ezen.
7/9 mustafa33 válasza:
Kötést is csinálhatsz, de akár horgolhatsz is. Mindegy.
8/9 anonim válasza:
mi történt azóta? megpróbáltad a kötést?
9/9 A kérdező kommentje:
dehogy.nem csináltam meg.
2013. márc. 23. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!