Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerelmi kötést csináltam...

Szerelmi kötést csináltam házilag. Hogy oldhatnám fel?

Figyelt kérdés
igazából a kapcsolatunk nem változott tőle, de én azthiszem kezdek bekattani.
2012. júl. 8. 18:46
1 2
 1/13 Dávidmester13 ***** válasza:
32%

miért kezdesz bekattanni ha nem változott semmi ?

ja és csak úgy megjegyzem hogy ez a "szerelmi kötés" nevű bohóckodás tiszta kamu és nem is működik ! ilyen nem is létezik szóval nehogy bedőlj az ilyeneknek XD

2012. júl. 8. 19:08
 2/13 anonim ***** válasza:
39%
SEHOGY. Nem véletlenül írják több helyen, hogy ne szórakozz ilyenekkel, ha nem vagy velük tisztában. Gratulálok. Remélem, elmegyógyintézetbe is kerülsz.
2012. júl. 8. 19:16
 3/13 A kérdező kommentje:

folyton az eszembe van, nemtudom igazából, hogy mennyire működött, mennyire nem...

második, mért vagy ilyen rosszindulatú?

2012. júl. 8. 19:18
 4/13 anonim ***** válasza:
66%
Azért kezd bekattanni, mert őrá hatott a kötés, a partnernek viszont túl nagy volt az ellenállása. Igazándiból bármelyik negatív hatást megszüntető rituálé jó lehet. lehetőleg ezt is házilag csináld, nehogy valami kókler átvágjon és még fizetned is kelljen érte.
2012. júl. 8. 19:18
 5/13 A kérdező kommentje:
azért örökre nem szertném elveszíteni őt, igazából vonzalom megvolt meg meg is van, csak sietettni akartam a dolgot. azzal, ha feloldom, ez a vonzalom megmarad ugye? mert ez természetes volt.
2012. júl. 8. 19:21
 6/13 anonim ***** válasza:
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
2012. júl. 8. 20:58
 7/13 anonim ***** válasza:
55%
Semmi nem lesz olyan, mint volt. Nem igaz, hogy az embernek nincs annyi intelligenciája illetve érzelmi állapota, hogy nem csinál ilyet. Üdvözlet: A második
2012. júl. 8. 22:28
 8/13 anonim ***** válasza:
Ja, és a négyeset nem tudom, hogy miért kellett lepontozni, pedig korrekt választ adott.
2012. júl. 8. 22:28
 9/13 anonim ***** válasza:
66%
Részedről biztos nem lesz már olyan mint volt, mert magadban tettél kárt. Nem tudom rá volt e bármi hatása, de abból a kevésből ítélve amit írtál nemigazán. Ha van benned becsület, akkor csinálsz valamit hogy megszüntesd a hatást, majd töredelmesen bevallod neki mit csináltál, és miért csináltad. Ha tényleg szeret meg fogja érteni.
2012. júl. 9. 10:16
 10/13 anonim ***** válasza:
33%

Felejtsd el ezt az egészet... ilyenek a mesékben vannak!

Éppen ezért, ne félj, nem hatott, és vedd úgy hogy máris fel van oldva. Nehogymár ezen görcsölj, nincs olyan hogy "szerelmi kötés"... jóég, ébredj fel, bármit elhiszel?

2012. júl. 9. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!