Házilag alkímiai módszerekkel, hogyan állítható elő ARANY?
A háztartásnak egy kis aranyra lenne szüksége. Célom az hogy a szent Alkímiai módszerek alkalmazásával, aranyat állítsak elő !
Tudom, hogy sokan akik nem jártasak a témában csak a kémia könyveket ismerik, azt hiszik hogy ez nem lehetséges, de ki kell ábrándítsalak titeket. Igeneis lehet előállítani ! Csináltak már ilyet a középkorban, de akik rájöttek a csínyára-bínyára, azok megtartották maguknak a varázslatot. néhány ősi helyen le van írva. Biztosra veszem, hogy többen közületek ismerik a fortélyt. Írjátok meg. Te hogyan csinálod ? Lehet forssásokat is linkelni.
Nekem is mondjátok már meg, hogy kell!
Elkelne egy új nyaklánc meg fülbevaló, de befektetési aranyat is szívesen csinálnék.
Szia!
Az alkímia a belső arany(arány)létrehozására hivatott tudomány!
Mond meg a párodnak,hogy ezzel többre mentek!
Ha érdekel a téma olvasgasd Hermész Triszmegisztosz Tabula Smaragdináját!
semmilyen módszerrel nem lehetséges mert az arany egy elem, ha nem hiszed nézd meg a periódusos rendszerben.
am én 28 karátos aranyat szarok, ha gondolod adok el neked szivesen
Itt a módszer: [link]
Amúgy én ebből írtam kiselőadást az ELTE kémiaszakára, így mondjuk "jártas vagyok a kémiában". De ha sikerül az otthoni transzmutáció, szólj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!