Csábítani, alattomos módszerekkel?
Nagyon tetszik egy srác és azt szeretném,nagyon szerelmes lenne belém,mert én is szeretem!
Szerelmi bájital recept esetleg valami más varázslat?
Varázslat:)
Gondolj rá nagyon sokat, és sokszor képzeld el minden nap, hogy már együtt vagytok :) Egy próbát megér!
Nekem mindig bejött, csak pár évvel később,mire már nem volt aktuális.........
Drágám, olyan nincs, hogy szerelmi kötés és bájital, mert a felsőbb erők - amikkel te el akarod nyerni a fiú szívét - nem engedik, hogy tudtán kívül hatással légy valakire, ugyanis nincs jogod ahhoz, hogy megfossz valakit a szabad akaratától.
Ezért mondják, hogy az ilyen dolgok visszaszállnak rád: a srácról visszasugárzik rád a saját rosszindulatod. Mert mint magad is mondtad: alattomos dolog lenne ezzel megszerezni őt. Épp ezért lehetetlen.
Különben, a kérdésed stílusából nem nehéz feltételezni, hogy tinilány vagy. Fel kell világosítsalak: a felnőttek világában már csak az ostobák hisznek a szerelmi bájitalokban, és csak a szegény lelkűek támogatják a használatát.
És még ha lenne is ilyen: megérné a tudat, hogy a fi valójában nem szeret téged, csak valami varázslat hatása alatt van: Inkább ne szeressenek, semmint kikényszerítsek valamilyen hazug szerelmet, ami csak boldogtalannűá tesz mindenkit - merthogy a hamis érzelmek előbb-utóbb a felszínre bukkannak.
A lélekkel ugyanis nem lehet játszani.
Nincs mit kikérned magadnak, mert hiába szépek a gondolataid, ha a tetteid szörnyűek.
Ha nem akar téged, annak van oka. És te, ha annyira szereted, akkor miért akarod megkaparintani, miért akarod birtokolni, ha csak egy éjszakára is? Ha nem akar téged, akkor miért nem tudod ezt elfogadni?
Nem véletlen, hogy nem enged. Te mégis a háta mögött, alattomosan arra akarod kényszeríteni, hogy feladja az elveit, olyat tegyen, amit ő maga nem akar.
És ez a legnagyobb bűn. Hogy uralkodni akarsz az akarata és vágyai felett. Az igazi szerelem arról szól, hogy hagyod őt szabadon szárnyalni, nem hallottad még? akkor is, ha nem akar téged... sőt, akkor méginkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!