Milyen ezoterikus módszerekkel lehet legyőzni az állandó negatívságot és félelmeket?
Figyelt kérdés
2011. jan. 5. 12:53
1/7 A kérdező kommentje:
és hogyan?
2011. jan. 5. 12:53
3/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy azt hogy kell.
Az, hogy nekem mostantól pozitív a hozzáállásom és nem görcsölök rá a gondokra és nem félek azt nem tudom,h ogy hogyan kell és hogyan lehet, mert már gyerekkorom óta rettegős vagyok, egy ezredmásodperc alatt bekapcsolok erre a negatív érzésre...
2011. jan. 5. 13:07
4/7 anonim válasza:
Keress egy sámánt és kérj tőle füvet.
5/7 BlackSword válasza:
Pozitív hozzáállás... Csinálsz valamit és közben elhiszed hogy sikerül... De ebben semmi ezo terikés nincsen... Hidd vel, hogy Te irányítod az életed (mégis ki más irányítaná??? Nemlétező szellemek, vagy a nemlétező karma??? Röhögnöm kell), van szabad akaratod, és bízz abban hogy sikerül...
7/7 anonim válasza:
fiú vagy? basszál minden nap de jól...lány vagy? kúrasd meg magad:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!