Csábítani, alattomos módszerekkel?
Nagyon tetszik egy srác és azt szeretném,nagyon szerelmes lenne belém,mert én is szeretem!
Szerelmi bájital recept esetleg valami más varázslat?
Most őszintén, mi lenne akkor, ha a bájitalos marhaságra pazaolt energiáidat a srác "hagyományos" elcsábítására használnád?
nincs is annál jobb, mint amikor egy nő elcsábít :D
Egyébként szerintem csináld nyugodtan, mert olyan, hogy varászlat vagy bájital NEM LÉTEZIK.
Vagy ha azoknak a véleményéből indulunk ki, akik szerint valamiért ilyesmi létezik, akkor az ilyesmiért a méltó büntetést úgyis megkapod.
És most én is mocskos leszek veled, szóval segítek neked:D
Előszőr fogsz egy pohár vizet! A pohár üvegből legyen! Erre nagyon figyelj oda! Ha lehet ne legyen rajta semmilyen minta sem, mert akkor nem fog úgy működni, ahogy szeretnéd!
Ha meg van a pohár víz, akkor szórj bele káliumot! Minél többet, annál jobb! A szüleid tudnak szerezni ilyet, csak mondd nekik, hogy szeretnél venni eXtraZ nevű felnőtteknek való fürdősót, amelynek nagyon magas a kálium tartalma, mert állítólag nagyon egészséges és erre van most szükséged...Ha megvették és meg van a keverék, szórj bele kaprot és egy kis fokhagymát! Végül csukd be a szemed és magadban ordítsd fel 3x ezt:
Se Lomune Quatre Vemilore!
Gyorsan idd meg az összes italt és gondolj a rontásra, majd bánd meg bűneid és mosd ki a poharat!
Nos én tudok egy biztos módszert!
a családomban is volt ilyen figyelj!
A menstruációs véredet megszárítod valahogyan amit aztán porrá "őrölsz" valahogyan bele rakod a kajájába vagy az italába rakod (paprikás chips is jó ötlet lehet) és meg kell ennie egész pici is hatékony...ellenszere elmondod neki mit tettél vele ha már nem akarod h járjon veled
Én ismerem a poharas trüköt... csak szerintem Kálium helyett ciánt önts a pohárba... az gyorsabban hat... lol
De arra még nem gondoltál h csak simán éreztesd vele h fontos neked...? elöbb utóbb észre veszi majd h van valami...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!