Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Csábítani, alattomos módszerek...

Csábítani, alattomos módszerekkel?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik egy srác és azt szeretném,nagyon szerelmes lenne belém,mert én is szeretem!

Szerelmi bájital recept esetleg valami más varázslat?

2010. nov. 5. 22:33
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Te egy beteg ember vagy. Ha szeretne, vonzódna hozzád, bájital nélkül is már rég elgyengült volna. Törődj bele, nem ő lesz gyermekeid apja, életed nagy holtig tartó szerelme...
2010. nov. 6. 09:40
 12/23 anonim ***** válasza:
Van ra mod hisz a pogany kulturaban voltak baly italok amelyeket varazslok kevertek meg foztek ... normalisan ezek hormonfelkavaro szerek voltak melyek az ember hormonait es a tarskereso osztoneire hatottak igy az embert ha osszezartak egy ellentetes nemu emberrel es meg itattak vele ezt a szert par oran belul beleszerettett s a halalig el nem feledte vagyis nem szerethetett mast csak azt az egy szemelyt perse amig valamelyik meg nem halt vagy ha nem kevertek bele ujabb italt
2010. nov. 6. 12:18
 13/23 A kérdező kommentje:
Nem vagyok csúnya és honnan tudod,hogy nem akar engem?Én szerintem nem olyan szörnyű dolgot tennék!Egyszerűen csak nem lenne szabad együtt lennünk!De nem fogok neked itt magyarázkodni,főleg mert egy bunkó vagy!És kérlek ne írj többet,mert ezek után felesleges!
2010. nov. 6. 15:33
 14/23 anonim ***** válasza:

Most őszintén, mi lenne akkor, ha a bájitalos marhaságra pazaolt energiáidat a srác "hagyományos" elcsábítására használnád?

nincs is annál jobb, mint amikor egy nő elcsábít :D

2010. nov. 9. 14:10
 15/23 anonim ***** válasza:

Egyébként szerintem csináld nyugodtan, mert olyan, hogy varászlat vagy bájital NEM LÉTEZIK.

Vagy ha azoknak a véleményéből indulunk ki, akik szerint valamiért ilyesmi létezik, akkor az ilyesmiért a méltó büntetést úgyis megkapod.

2010. nov. 9. 20:40
 16/23 anonim válasza:
Csak most kezdtem olvasgatni a kérdéseket ebben a témában, de látom, itt még hülyébb emberek, pontosítok kérdezők vannak, mint máshol... Szóval mostantól ide is be fog költözni a kedvességem:) Bocs.
2010. nov. 11. 01:36
 17/23 anonim válasza:

És most én is mocskos leszek veled, szóval segítek neked:D

Előszőr fogsz egy pohár vizet! A pohár üvegből legyen! Erre nagyon figyelj oda! Ha lehet ne legyen rajta semmilyen minta sem, mert akkor nem fog úgy működni, ahogy szeretnéd!

Ha meg van a pohár víz, akkor szórj bele káliumot! Minél többet, annál jobb! A szüleid tudnak szerezni ilyet, csak mondd nekik, hogy szeretnél venni eXtraZ nevű felnőtteknek való fürdősót, amelynek nagyon magas a kálium tartalma, mert állítólag nagyon egészséges és erre van most szükséged...Ha megvették és meg van a keverék, szórj bele kaprot és egy kis fokhagymát! Végül csukd be a szemed és magadban ordítsd fel 3x ezt:

Se Lomune Quatre Vemilore!

Gyorsan idd meg az összes italt és gondolj a rontásra, majd bánd meg bűneid és mosd ki a poharat!

2010. nov. 11. 01:49
 18/23 anonim válasza:

Nos én tudok egy biztos módszert!

a családomban is volt ilyen figyelj!

A menstruációs véredet megszárítod valahogyan amit aztán porrá "őrölsz" valahogyan bele rakod a kajájába vagy az italába rakod (paprikás chips is jó ötlet lehet) és meg kell ennie egész pici is hatékony...ellenszere elmondod neki mit tettél vele ha már nem akarod h járjon veled

2010. nov. 15. 17:52
 19/23 BenQs ***** válasza:

Én ismerem a poharas trüköt... csak szerintem Kálium helyett ciánt önts a pohárba... az gyorsabban hat... lol

De arra még nem gondoltál h csak simán éreztesd vele h fontos neked...? elöbb utóbb észre veszi majd h van valami...

2010. nov. 17. 21:08
 20/23 anonim ***** válasza:
Én nem tudok szerelmi bájitalt, de ha valaki tud, írja meg mert nagyon érdekel.
2010. nov. 26. 23:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!