Házilag alkímiai módszerekkel, hogyan állítható elő ARANY?
A háztartásnak egy kis aranyra lenne szüksége. Célom az hogy a szent Alkímiai módszerek alkalmazásával, aranyat állítsak elő !
Tudom, hogy sokan akik nem jártasak a témában csak a kémia könyveket ismerik, azt hiszik hogy ez nem lehetséges, de ki kell ábrándítsalak titeket. Igeneis lehet előállítani ! Csináltak már ilyet a középkorban, de akik rájöttek a csínyára-bínyára, azok megtartották maguknak a varázslatot. néhány ősi helyen le van írva. Biztosra veszem, hogy többen közületek ismerik a fortélyt. Írjátok meg. Te hogyan csinálod ? Lehet forssásokat is linkelni.
Én tudom! De nem mondom el neked, mert legutóbb is majdnem rámküldtétek a NASA-t!
~.~
Patanjali Jóga Szútráiban a III. fejezet 44. szútra foglalkozik a bhutajaya (természet feletti uralom) kérdésével.
Aki birtokolja ezt a Siddhit (képességet), az bármit létre tud hozni az anyagvilágban (természet).
Jézus is ismerte ennek a módját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!