Van egy szerelmi átok anyamnal a csaladnevemre, hogyan oldhatnam fel?
Valoszinuleg amikor apammal valtak akkor csinaltatta, de egyreszt a csaladnev ram is vonatkozik, masreszt azota folyamatos kudarcok ernek nok teren.
Mar tobbszor terveztem, hogy megsemmisitem, de anyam elegge dilis alkat, raadasul mindig maganal hordja a penztarcajat az irataival. Ha alszik, bent van az agya mellett. Kb megprobalna megolni ha rajtakapna, h el akarom venni.
Fogalmam sincs mi ez, nem is nagyon hiszek benne, de addig nem nyugszom, amig porra nem egettem..
Sok hülyeséget olvastam már ebben a rovatban,de ez mindegyiken túltesz.
Az átok nem létezik. De akik hisznek ebben a babonában,azok is tudják,hogy szerelmi átkot csak egy élő valakire lehet mondani,nevekre nem.
Hány ember viseli még azt a nevet,amit te? Rájuk is vonatkozik szerinted az átok?
Ha te hiszel ebben,akkor ne csodálkozz,hogy nincs szerencséd a nőkkel.
Szerintem tegyél fel magadnak kérdéseket.
A legfontosabbnak én azt gondolnám, hogy miért anyudat hibáztatod a téged ért kudarcok miatt?
Miért gondolod, hogy egy esetleges /nem értek hozzá, nem tudom van-e egyáltalán alapja/ szerelmi kötés, rád van hatással? /Ha létezik is, nem a névre, hanem egyénre szól. Gondolj csak bele, hogy Pl apudat Kiss Istvánnak hívták volna, akkor most minden Kiss István élete tönkre ment volna? / Én elhiszem, hogy egyszerűbb kiút önmagunkon kívül keresni a problémát, mégis azt javasolnám neked, hogy anyud pénztárcája helyett egy tükröt keress, és nézz mélyen önmagadba és gondold végig, vajon mit rontasz el ha találkozol egy lánnyal!
Én nem égetném el, inkább hozzáértőnek küldeném el. Ő érti a szimbólumok jelentését. Küld el bátran neki:
"... folyamatos kudarcok érnek nők terén ..."
Ebből arra következtetek, hogy te fiú vagy. Akkor a fecnire írt ÉVA nem te vagy, tehát rád nem vonatkozik.
"... nem is nagyon hiszek benne ..."
Akkor miért zavar annyira ez a kis fecni?
Szóval az egész nagyon zavaros, de nem csodálom, hajnali 3-kor már inkább aludni kellene.
Éva a családneved?
Ez a fecni csak egy firkálmány, ha elégeted, ha nem, semmin nem fog változtatni.
Esküszöm bearanyozzátok a napomat!
:-DDDDDDDDDDD
www.kosmica.hu ők tudnak neked segíteni:)
Sok sikert!.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!