Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van egy szerelmi átok anyamnal...

Van egy szerelmi átok anyamnal a csaladnevemre, hogyan oldhatnam fel?

Figyelt kérdés

Valoszinuleg amikor apammal valtak akkor csinaltatta, de egyreszt a csaladnev ram is vonatkozik, masreszt azota folyamatos kudarcok ernek nok teren.

[link]

Mar tobbszor terveztem, hogy megsemmisitem, de anyam elegge dilis alkat, raadasul mindig maganal hordja a penztarcajat az irataival. Ha alszik, bent van az agya mellett. Kb megprobalna megolni ha rajtakapna, h el akarom venni.

Fogalmam sincs mi ez, nem is nagyon hiszek benne, de addig nem nyugszom, amig porra nem egettem..

2011. okt. 4. 02:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Egyet nem értek! Ha mindig magánál hordja ezt az akármit, akkor hogyan tudtad lefotózni? És mikor lefotóztad miért nem égetted el? És honnan tudod, hogy ez egy szerelmi átok? És miért nem kéred meg édesanyádat, hogy égesse el. És, és.. és :D Lenne gy csomó kérdés, ami nem világos. :D
2012. márc. 23. 01:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!