Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az EU mégis hogy engedheti...

Az EU mégis hogy engedheti meg a röghöz kötést?

Figyelt kérdés

Szerintem felháborító amit művelnek,kedves Rózsa nénivel az élen.Az EU egyik lényege a szabad munkaerő áramlás nem?Ez a rendelet meggátolja...

Nem is értem hogy korlátozhatják a 21.században ennyire a szabadságjogainkat.

2012. júl. 13. 22:05
 41/97 anonim ***** válasza:

"Az hogy amíg máshol 3X annyit kereshetek minek maradjak itt,ahol lassan már levegő adót is kell fizetni..."

Ezért amit írtál:

"1:sajnos nem futja a tandíjra jelen állás szerint"

2012. júl. 15. 15:05
 42/97 A kérdező kommentje:
Te nagyon okos azt arra írtam hogy ha most egyetemre megyek nem tudom kifizetni a tandíjat ezért kell az államilag támogatott képzés,ha kiköltözöm és lesz jól fizető munkám,akkor remélhetőleg sikerül majd visszafizetnem és ezt is fogom tenni
2012. júl. 15. 15:53
 43/97 anonim ***** válasza:

Igen tudom, nem telik tandíjra így az állam megelőlegez neked 12 milliót a tanulásodra.

Ezt meg vissza kell fizetned, ez a bajod. Örülj, hogy tanulhatsz.

2012. júl. 15. 15:57
 44/97 A kérdező kommentje:
Ha te lennél hasonló helyzetben neked is félreállna a szád:D
2012. júl. 15. 16:26
 45/97 anonim ***** válasza:
2012. júl. 15. 16:29
 46/97 A kérdező kommentje:
Ezt a kérdést te tetted fel? Máskülönben nem válasz a felvetésemre...
2012. júl. 15. 16:39
 47/97 anonim ***** válasza:

"Ezt a kérdést te tetted fel? Máskülönben nem válasz a felvetésemre..."

Nem nem én tettem fel, de válasz a kérdésedre mert van aki a te helyzetedben is másként gondolja.

2012. júl. 15. 16:41
 48/97 anonim ***** válasza:

"játszod itt a szegény csórót hogy légyszi állam azaz adófizetők perkáljátok ki a taníttatásomat.ezzel párhuzamosan meg mocskolod az országot hogy itt nem lehet elég jól keresni el kell innen menni oda ahol többet lehet szakítani."

Akár igazad is lehetne, ha egy olyan szakmáról lenne szó, ami pótolható. Egy utcaseprőt, egy menedzsert vagy egy pénztárost kitermel a társadalom bármikor, de egy fogorvos elvárhatja, hogy becsüljék meg őt pénzügyileg is vagy neked majd jut a jövőben az arabból importált fogorvos, esetleg majd erre is kitalálnak egy OKJ-s képesítést és akkor majd képeznek át gyári munkásokat meg varrónőket fogorvosnak. Akkor majd szívesen kifizetnéd ezeknek az orvosoknak egy éves bérüket és taníttatásukat is.

2012. júl. 15. 16:45
 49/97 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen tipikus magyar mentalitás (ha nekem szar akkor nehogy már a másiknak jó legyen) AZ utolsó jól mondta : el sem tudjátok képzelni hogy már a gimiben is mennyit tanulok hogy ilyen eredményeim legyenek,és akkor ott lesz még a fősuli amin kb nem lesz életem nem járhatok el szórakozni sőt még aludni se nagyon fogok,akkor már elvárom hogy valahogy honorálják,becsüljenek meg és igenis fizessenek meg.Pénzéhes? Mekkora kétszínű duma.El tudom képzelni hogy tégeda pénz mennyire nem boldogít... Persze máshoz könnyű hozzávágni ezeket a szavakat de ha rólad lenne szó...:D AMúgy meg nem értem minek kéne egy ház árát vissza fizetnem,mikor előttem már több százan megtették ezt előttem és egy forintjukba se került...
2012. júl. 15. 16:56
 50/97 A kérdező kommentje:
Jó lehet hogy egy pénzéhes szemét vagyok:) de ha annyit fizetnek mint nyugaton, nagyon szívesen maradok.Senkinek se a két szép szeméért áldozom fel a fiatalságomat az egyetemen elhihetitek
2012. júl. 15. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!