Az EU mégis hogy engedheti meg a röghöz kötést?
Szerintem felháborító amit művelnek,kedves Rózsa nénivel az élen.Az EU egyik lényege a szabad munkaerő áramlás nem?Ez a rendelet meggátolja...
Nem is értem hogy korlátozhatják a 21.században ennyire a szabadságjogainkat.
"Az hogy amíg máshol 3X annyit kereshetek minek maradjak itt,ahol lassan már levegő adót is kell fizetni..."
Ezért amit írtál:
"1:sajnos nem futja a tandíjra jelen állás szerint"
Igen tudom, nem telik tandíjra így az állam megelőlegez neked 12 milliót a tanulásodra.
Ezt meg vissza kell fizetned, ez a bajod. Örülj, hogy tanulhatsz.
"Ezt a kérdést te tetted fel? Máskülönben nem válasz a felvetésemre..."
Nem nem én tettem fel, de válasz a kérdésedre mert van aki a te helyzetedben is másként gondolja.
"játszod itt a szegény csórót hogy légyszi állam azaz adófizetők perkáljátok ki a taníttatásomat.ezzel párhuzamosan meg mocskolod az országot hogy itt nem lehet elég jól keresni el kell innen menni oda ahol többet lehet szakítani."
Akár igazad is lehetne, ha egy olyan szakmáról lenne szó, ami pótolható. Egy utcaseprőt, egy menedzsert vagy egy pénztárost kitermel a társadalom bármikor, de egy fogorvos elvárhatja, hogy becsüljék meg őt pénzügyileg is vagy neked majd jut a jövőben az arabból importált fogorvos, esetleg majd erre is kitalálnak egy OKJ-s képesítést és akkor majd képeznek át gyári munkásokat meg varrónőket fogorvosnak. Akkor majd szívesen kifizetnéd ezeknek az orvosoknak egy éves bérüket és taníttatásukat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!