Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kádár diktátor volt? Hallottam...

Kádár diktátor volt? Hallottam olyat, aki szerint nem.

Figyelt kérdés
2011. nov. 11. 20:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/78 anonim ***** válasza:

Most kimehet egyetemre? A gazdag mindenképpen, nem számít, hogy tehetségtelen de megtudja fizetni, a szegény tehetséges

meg mehet kulizni.Társadalmi igazságtalanságok mindíg is voltak, vannak és lesznek is.

2011. nov. 17. 08:43
 42/78 anonim ***** válasza:
Nos EMBEREK azt mondanám erre, hogy kellett nekünk az almaszappan....Megmondta Hoffi Géza, mit fodsz hüteni az osztrákból behozott hütöben.A halántékodat..
2011. nov. 17. 09:06
 43/78 anonim ***** válasza:

Időpont 11-11 21:31

Ember!!! Ekkora istentelen sötétséget!!! Kádár nem hogy diktátor volt de terrorista is, csak már akkor is ment az agymosás és beetették a néppel azt ami az te elmédből is visszatükröződik. Aki nem állt be a sorba azt kinyírták. Nehogy már elsírjam magam a szerencsétlen önfeláldozó flótáson. ... hát ez eszméletlen... csak nem tudom, hogy most tréfálkoztál ... hehehe, vagy egy ekkora irdatlan sötét böszme propagandista vagy és küzdessz ma is mint a világháborús japán harcos a dzsungelben akihez még nem jutott el, hogy 60éve véget ért a háború, vagy ennyire tájékozatlan és hiszékeny vagy

2011. nov. 17. 10:57
 44/78 anonim ***** válasza:

"Aki nem állt be a sorba azt kinyírták"

Honnan veszed ezt az oltári nagy baromságot.Nem volt kötelező a párttagság és aki nem volt párttag nem "nyírták ki"!Még is mikor éltél Te?? Összetéveszted Kádárt Rákosival!

2011. nov. 18. 04:20
 45/78 anonim ***** válasza:
Valóban nem volt kötelező a párttagság.De akire rámutattak,hogy az legyen és nemet mondott,az bíz kivégezték.És a családját jól ellehetetlenítették.
2011. nov. 18. 06:50
 46/78 mountain ***** válasza:

Gyerekek!

Akik nem értenek azzal egyet, hogy akkor jobb volt,azok szerintem még nem is éltek akkor.

Hozzá sem szagoltak a 70-es,80-as évekhez,aztán itt meg meg akarják mammogni.

Éltek volna ők is akkor,meg most is,akkor tudnák a különbséget.

Én éltem akkor,tehát nem nem tudják megmagyarázni,hogy akkor jobb volt.

Ennyi. Többet nem is fűznék hozzá.

2011. nov. 18. 09:13
 47/78 anonim ***** válasza:

11-11 21:31

Kedvesem!! Én nem könyvből tanultam a kádár-rendszert, de ez a fórum nem alkalmas, hogy szeminárumot tartsak, különösen, ha valaki nem nyitott dolgok befogadására.

2011. nov. 18. 10:14
 48/78 anonim ***** válasza:

Na itt meg lemaradt a kiegészítés:

11-11 21:31 utáni beíráshoz

2011. nov. 18. 10:16
 49/78 anonim ***** válasza:

mounrain!

A kádár rezsi csak a 70-es,80-as évekből állt??

Olvasd el amit írtál talán rájössz te is hogy valami mást akartál írni.

Amikor írsz,te és a többi hazudozó,gondolj rá,hogy Isten előtt válaszolsz.

A hazudás is bűn. Nem tudtad???????

2011. nov. 18. 10:33
 50/78 anonim ***** válasza:
Hogy lehet az,hogy apámra,nagyapámra,az apósomra,a nagynénémre rámutattak,ők nemet mondtak,és mégsem görbült a hajuk szála sem????Ráadásul meg a családnak sem lett semmi baja,soha nem tapasztalta senki,hogy valami hatrány érte volna.Kivéve hogy nem kerülhettek vezető pozícióba.Ez volt az egyetlen megtorlás.Nincs ez a dolog már egy kicsit eltúlozva?Olyan valaki írjon,akinek a rokonát pl 1981-ben vagy akár 1985-ben kivégezték,mert nem állt be a sorba!Hallott valaki ilyenről?
2011. nov. 18. 12:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!