Kádár diktátor volt? Hallottam olyat, aki szerint nem.
Most kimehet egyetemre? A gazdag mindenképpen, nem számít, hogy tehetségtelen de megtudja fizetni, a szegény tehetséges
meg mehet kulizni.Társadalmi igazságtalanságok mindíg is voltak, vannak és lesznek is.
Időpont 11-11 21:31
Ember!!! Ekkora istentelen sötétséget!!! Kádár nem hogy diktátor volt de terrorista is, csak már akkor is ment az agymosás és beetették a néppel azt ami az te elmédből is visszatükröződik. Aki nem állt be a sorba azt kinyírták. Nehogy már elsírjam magam a szerencsétlen önfeláldozó flótáson. ... hát ez eszméletlen... csak nem tudom, hogy most tréfálkoztál ... hehehe, vagy egy ekkora irdatlan sötét böszme propagandista vagy és küzdessz ma is mint a világháborús japán harcos a dzsungelben akihez még nem jutott el, hogy 60éve véget ért a háború, vagy ennyire tájékozatlan és hiszékeny vagy
"Aki nem állt be a sorba azt kinyírták"
Honnan veszed ezt az oltári nagy baromságot.Nem volt kötelező a párttagság és aki nem volt párttag nem "nyírták ki"!Még is mikor éltél Te?? Összetéveszted Kádárt Rákosival!
Gyerekek!
Akik nem értenek azzal egyet, hogy akkor jobb volt,azok szerintem még nem is éltek akkor.
Hozzá sem szagoltak a 70-es,80-as évekhez,aztán itt meg meg akarják mammogni.
Éltek volna ők is akkor,meg most is,akkor tudnák a különbséget.
Én éltem akkor,tehát nem nem tudják megmagyarázni,hogy akkor jobb volt.
Ennyi. Többet nem is fűznék hozzá.
11-11 21:31
Kedvesem!! Én nem könyvből tanultam a kádár-rendszert, de ez a fórum nem alkalmas, hogy szeminárumot tartsak, különösen, ha valaki nem nyitott dolgok befogadására.
Na itt meg lemaradt a kiegészítés:
11-11 21:31 utáni beíráshoz
mounrain!
A kádár rezsi csak a 70-es,80-as évekből állt??
Olvasd el amit írtál talán rájössz te is hogy valami mást akartál írni.
Amikor írsz,te és a többi hazudozó,gondolj rá,hogy Isten előtt válaszolsz.
A hazudás is bűn. Nem tudtad???????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!