Ki igényelhet majd 2012-ben szocpolt? Most hallottam, hogy visszahozzák.
Nekünk van egy pici gyerkőcünk és épp most cserélünk lakást. Van bőven hitelünk is.
Mire vehető fel a szocpol és ki jogosult rá?
"Ki igényelhet majd 2012-ben szocpolt?"
Nem hosszú a lista:
Orbán Viktor
Semjén Zsolt
Navracsics Tibor
Pintér Sándor
Martonyi János
Matolcsy György
Réthelyi Miklós
Fellegi Tamás
Fazekas Sándor
Hende Csaba
Az előbb mondták a hírekben, hogy most jelentette be O.V., hogy visszahozzák a szocpolt és azt is elmondták, hogy hány gyerek után mennyi jár.
Viszont bővebb infót egyenlőre nem találtam róla a neten.
"Kedves" 12:43-as!
Te normális vagy???? Tudod te, hogy mit beszélsz???
Jobb lett volna, ha megtartod a véleményedet magadnak, ha ennyire korlátolt az agyműködésed!
Amúgy képzeld, dolgozunk és te lehet, hogy élősködnél a gyerekeden, ha egyáltalán van egy ilyen gondolkodású és bunkó embernek, de én nem ez a típus vagyok!
Nem mindenki születik ám aranykanállal a szájában és nem mindenkinek tolnak a gazdag szülei a segge alá egy lakást! Van aki hitel felvételére kényszerül és igyekszik minden lehetőséget megragadni, hogy a gyerekének és magának megfelelő életet tudjon biztosítani!
Látod kedves kérdező itt a lényeg
magának megfelelő életet tudjon biztosítani!
Én sem születtem gazdag családba de nem azért fogok gyereket vállalni hogy kapjak cserébe szocpolt
Nekem van gyerekem és nem a segélyek miatt vállaltam.
Az ilyen embereket mélyen megvetem!
Amúgy részben ahhoz kötik, hogy legalább az egyik félnek legyen munkája és ne legyen közműtartozásuk.
Akkor magad is megvetheted.
Ugyan is a szocpol is egyfajta segélynek számit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!