Ki tüntet Budapesten? Előbb hallottam a média mételyben, hogy Pesten tízezres tüntetés van, hogy a miniszter és a belügyminiszter mondjon le, vagy valami ilyesmi
Ez egy kamu kérdés.
"Kérdésem ezek azok akik évekkel ezelőtt is tüntettek gyurcsány ellen vagy netán ezek élén most gyurcsány áll?"
Vegyesen. Gyurcsány vélhetőleg nem áll a tüntetés élé, de (sajnos) támogatja, ezzel nagymértékben csorbítja a hitelességét (pont az ilyenek szemében mint te és nem képesek felismerni, hogy nem csak Orbán-Gyurcsány tengely létezik)
Akik Gyurcsány ellen tüntettek,azokat a Fidesz szervezte.
Ezt a szakszervezetek és a civilszervezetek szervezik,nem Gyurcsány.
Régen csak hőbörögtek,most pedig a jogaikért megy a tüntetés. Éppen ideje.
"Egyébként ezt a politikai hulladékot nem lehetne legalább eltiltani örökre a közszerepléstől és politika gyakorlásától?"
Szerintem is el kéne,mert iszonyú kártékony, lásd a 64%-ost rá is hatott...
úgy látom, egyeseknek nagyon nem tetszik, hogy a fagyi visszanyal :-)
(képzeljétek el, kedves droidok, hogy nem csak egyféle igazság van ám...)
Akkor hányféle "igazság" van szerinted?
"Az igazság háromélű kard. A három él: az én álláspontom, a te álláspontod, ÉS AZ IGAZSÁG... :)
A válasz írója 54%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:29
Ember, te tényleg nem veszed észre,hogy ugyanaz megy, csak pepitában? :)
Inkább dögöljön, mint az MSZP-SZDSZ :)
"Ember, te tényleg nem veszed észre,hogy ugyanaz megy, csak pepitában? "
Aha, csak közben eleg szepen torlesztik az allamadossagot. Ezt valahogy elfelejtetted, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!