Mit godoltok arról hogy egy diktátor aki közel ötven évig uralkodik egy népen más országokban terrorista támadást hajtat végre az utóbbi honapokban a saját népét löveti azt az A. I. védelmébe veszi és a halála körülményein lovagol?
Az A.I. munkatársainak fogalma nincs arról, milyen elnyomásban és állandó rettegésben élni (akár évtizedekig is).
Néhány nagypofájú munkatársukat Elefántcsontparta kéne költözteni 3-4 hónapra, az ottani civil lakosok közé, és rögvest átgondolnák, kell-e gyilkosokat védeni.
""Amnesty International, nemzetközi emberjogi szervezet
Ez pontosan a "lúl liberálizált felfogás"
1, egy gyilkos diktátor
2, megadhatta volna magát és akkor bíróság
én azt kérdezem hogy hol van a Nato meg Franciaország meg minden nagy "demokráciáért és civilekért küzdő" ország amikor Szíriában is ugyanúgy fegyvertelen civileket ölnek meg? lol...
amúgy láttam a videót - nem tudni mennyire hiteles kézi kamerás videó - mikor állatok módjára rugdossák Kadhafi holttestét a líbiaiak... lehet hogy diktátor volt és lehet hogy elnyomta a népet - bár sztem megkérdeznénk a tüntetők 90%a nem tudna 10 indokot mondani hogy ezér és ezér keltek fel ellene, viszonylagos jólét meg volt ott is - , de attól független a hullagyalázás az hullagyalázás szerintem.
Kiváncsi vagyok hogy most mi lesz Líbiával, eddig volt aki vezesse,most meg majd rájönnek hogy lehet mégse olyan boldog és felhőtlen ez a rendszerváltás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!