Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ötletek trianonnal kapcsolatban?

Ötletek trianonnal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Olyan hozzászólók véleményére vagyok kiváncsi,akiknek van valami elképzelésük ötletük trianon fölülvizsgálatára.

A "belenyugvó","nem foglalkozzunk már ezzel" véleményekre nem vagyok kiváncsi.

Kérem,hogy,aki ellemzi a trianon aktualizálás bármilyen formáját és azt állitja felejtsük ezt már el,az NE IRJON ide véleményt,mert a kérdés nem nekik szól!

2011. júl. 7. 12:15
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/120 anonim ***** válasza:
28%

ma 22:58

A történelmi ismereteim kicsit hiányosak és bizonytalanok, főleg a válaszod után.

Leírnád részletesebben, hogy hogyan jár vissza az ami a mienk volt és mikortól volt a mienk?

(Ha tudod, mered és nem esik nehezedre, csak akkor)

2011. júl. 10. 23:11
 52/120 anonim ***** válasza:
67%

Amíg fennáll az EU addig sok esélyünk nincs változtatni a dolgokon. Persze jó lenne az autonómia, de se a szlovákok, se a románok, se a szerbek nem fogják azt megadni az ukránokról nem is beszélve. Meg aztán amíg a mi drága kormányunk nem harcol érte, hanem a Füzes Oszkárhoz hasonlók a nagyköveteink nem is várhatunk semmi jót. Ha az EU felbomlik és esetleg jön egy háború, vagy a szomszédos államoknak belső gondjaik lesznek akkor lesz esély lépni. Meg jó ötlet a felvásárlás is, csak a kinek van pénze nem erre fordítja. De amíg a gondolkodás olyan amilyent a Danteshez hasonlóknál tapasztalok megint semmi esély. De én hiszek benne, hogy legalább az 1941-es határokat visszaállíthatjuk. Mert, hogy hit kell hozzá. Ami az emberek nagy részében nincs. Ne feledjük, hogy zsidó állam 2 évezredig nem létezett. Az, hogy mennyire volt jogos visszaállítani jelen esetben részletkérdés.

De semmi se lehetetlen!

Egy "turbómagyar"

2011. júl. 11. 10:40
 53/120 anonim ***** válasza:
71%

Önálló államok Ruszin föld, Erdély (ez amúgy is volt már önálló), Vajdaság.

De a felvidéket mindenképpen visszavárjuk. Pozsony a volt magyar "főváros".

2011. júl. 11. 10:42
 54/120 anonim ***** válasza:
67%

Ruszin föld*

Ruszinföld

2011. júl. 11. 10:43
 55/120 anonim ***** válasza:
67%
ma 12:10 - > ma 10:58
2011. júl. 11. 12:11
 56/120 anonim ***** válasza:
23%

10:58 vagyok.

Nem vagyok zsidó, se tót. Csak német vagyok.

Ezzel csak azt akartam mondani, hogy Magyarország nincs olyan helyzetben, hogy visszakapja a régi területeit. Még a szlovákok is könnyen ledarálhatják őket. A románok meg főleg. Max csak akkor lesznek ilyen helyzetben, amikor lesz atombombája a magyaroknak. De az mikor lesz? Amikor rájuk dobják. :D

2011. júl. 11. 12:42
 57/120 A kérdező kommentje:

"Akkor lehetne egy második Trianon a 90 évvel ezelőtti Trianon felülvizsgálatára. Az lenne jó, ha az eredménye ilyen lenne: az egész Dunántúlt Ausztriához csatlakoztatni, a Tiszántúlt pedig Romániához míg a Duna-Tisza köze déli része Szerbiáé és az északi pedig Szlovákiáé lesz. Így Magyarország teljesen megszűnne."

"Csak német vagyok. "

Mi mást vártok egy némettől?!Pk voltak 1000 évig a legnagyobb ellenségeink.Mindig is csak kárt okoztak nekünk.

A környező csürhe néppel mindig is elbántunk volna,de ők mindig ellenünk voltak a történelemben,

a németek nem a magyarok barátai.

Az ősszes bajt trianonig nekik köszönhetjük.

150 évig nem csak a törökkel,de velük is kellett hadakozni.Ék telepitettek be 800.000 rácot délvidékre és 1.200.0000 románt erdélybe a 18.századba.

2011. júl. 11. 13:02
 58/120 anonim ***** válasza:
40%
13.02: Így még nagyobb szégyen, hogy egy német szebben és helyesebben ír magyarul, mint te.
2011. júl. 11. 13:16
 59/120 anonim ***** válasza:
40%

A kérdező - csak, hogy meglettél.

Akkor sakkozni nem akarsz vagy nem tudsz?

Várom a víziód.

2011. júl. 11. 13:16
 60/120 anonim ***** válasza:
13%
Nem keverném össze a németeket az osztrákokkal.
2011. júl. 11. 13:17
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!