Ötletek trianonnal kapcsolatban?
Olyan hozzászólók véleményére vagyok kiváncsi,akiknek van valami elképzelésük ötletük trianon fölülvizsgálatára.
A "belenyugvó","nem foglalkozzunk már ezzel" véleményekre nem vagyok kiváncsi.
Kérem,hogy,aki ellemzi a trianon aktualizálás bármilyen formáját és azt állitja felejtsük ezt már el,az NE IRJON ide véleményt,mert a kérdés nem nekik szól!
ma 22:58
A történelmi ismereteim kicsit hiányosak és bizonytalanok, főleg a válaszod után.
Leírnád részletesebben, hogy hogyan jár vissza az ami a mienk volt és mikortól volt a mienk?
(Ha tudod, mered és nem esik nehezedre, csak akkor)
Amíg fennáll az EU addig sok esélyünk nincs változtatni a dolgokon. Persze jó lenne az autonómia, de se a szlovákok, se a románok, se a szerbek nem fogják azt megadni az ukránokról nem is beszélve. Meg aztán amíg a mi drága kormányunk nem harcol érte, hanem a Füzes Oszkárhoz hasonlók a nagyköveteink nem is várhatunk semmi jót. Ha az EU felbomlik és esetleg jön egy háború, vagy a szomszédos államoknak belső gondjaik lesznek akkor lesz esély lépni. Meg jó ötlet a felvásárlás is, csak a kinek van pénze nem erre fordítja. De amíg a gondolkodás olyan amilyent a Danteshez hasonlóknál tapasztalok megint semmi esély. De én hiszek benne, hogy legalább az 1941-es határokat visszaállíthatjuk. Mert, hogy hit kell hozzá. Ami az emberek nagy részében nincs. Ne feledjük, hogy zsidó állam 2 évezredig nem létezett. Az, hogy mennyire volt jogos visszaállítani jelen esetben részletkérdés.
De semmi se lehetetlen!
Egy "turbómagyar"
Önálló államok Ruszin föld, Erdély (ez amúgy is volt már önálló), Vajdaság.
De a felvidéket mindenképpen visszavárjuk. Pozsony a volt magyar "főváros".
10:58 vagyok.
Nem vagyok zsidó, se tót. Csak német vagyok.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy Magyarország nincs olyan helyzetben, hogy visszakapja a régi területeit. Még a szlovákok is könnyen ledarálhatják őket. A románok meg főleg. Max csak akkor lesznek ilyen helyzetben, amikor lesz atombombája a magyaroknak. De az mikor lesz? Amikor rájuk dobják. :D
"Akkor lehetne egy második Trianon a 90 évvel ezelőtti Trianon felülvizsgálatára. Az lenne jó, ha az eredménye ilyen lenne: az egész Dunántúlt Ausztriához csatlakoztatni, a Tiszántúlt pedig Romániához míg a Duna-Tisza köze déli része Szerbiáé és az északi pedig Szlovákiáé lesz. Így Magyarország teljesen megszűnne."
"Csak német vagyok. "
Mi mást vártok egy némettől?!Pk voltak 1000 évig a legnagyobb ellenségeink.Mindig is csak kárt okoztak nekünk.
A környező csürhe néppel mindig is elbántunk volna,de ők mindig ellenünk voltak a történelemben,
a németek nem a magyarok barátai.
Az ősszes bajt trianonig nekik köszönhetjük.
150 évig nem csak a törökkel,de velük is kellett hadakozni.Ék telepitettek be 800.000 rácot délvidékre és 1.200.0000 románt erdélybe a 18.századba.
A kérdező - csak, hogy meglettél.
Akkor sakkozni nem akarsz vagy nem tudsz?
Várom a víziód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!