Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ötletek trianonnal kapcsolatban?

Ötletek trianonnal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Olyan hozzászólók véleményére vagyok kiváncsi,akiknek van valami elképzelésük ötletük trianon fölülvizsgálatára.

A "belenyugvó","nem foglalkozzunk már ezzel" véleményekre nem vagyok kiváncsi.

Kérem,hogy,aki ellemzi a trianon aktualizálás bármilyen formáját és azt állitja felejtsük ezt már el,az NE IRJON ide véleményt,mert a kérdés nem nekik szól!

2011. júl. 7. 12:15
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/120 anonim ***** válasza:
0%

"Megmondom, ha te megmondod azt nekem, hogy a fenti tetteket levezénylő román háborús bűnösöknek kik állítanak szobrokat a magyar városok főterein, és az az amúgy magyar kéz építette városházán ki játssza el a Iancu indulót minden órában? Van tipped? "

Egy népet nem az alapján ítélünk meg, hogy néhányan mit gondolnak. Nálunk is van aki élteti szálasit, mégsem ez alapján ítéljük meg a magyarságot. Egyébként megjegyezném, hogy a magyarok ugyanezt csinálják a cigányokkal, ezek után nem sok jogunk van pofázni. Ha megszűnik a magyar rasszizmus, csak akkor várhatjuk, hogy a külföldi is megszűnjön.

"Te mosolyogva tűrnél mindent, amit a határon túliak nap mint nap átélnek? Válaszolj, kérlek. "

Nem, de erőszak csak erőszakot szül. Diplomatikus megoldás kell, nem turbómagyar csürhét kell kiküldeni verekedni. És ha majd a cigányokat nem éri erőszak itthon, akkor beszélhetünk a dologról.

"Jó, mutasd meg őket, és a követeléseiket. "

A magyarok teljesen leigázták a morvákat, beolvadtak a magyarságba. Nézz a tükörbe egyébként, mert genetikailag morva vagy, nem árpád magyarja.

2011. júl. 12. 20:48
 112/120 anonim ***** válasza:
85%

"a magyarok ugyanezt csinálják a cigányokkal,"

Pontosan mit is? Szobor van emelve olyanoknak, akik népirtást végeztek cigányok között? Nem láttam még ilyet. El van kobozva a földjük? Még kapnak is, csak nem csinálnak vele semmit... Nincs oktatás? Dehogy nincs, még külön támogatást is kapnak rá! Nem használhatják a nyelvüket? Ilyenről sem hallottam még... Magyarokat telepítenek közéjük? Haha, na ezt se láttam még.

Támaszd ezt alá már valamivel, légy szíves...

"Ha megszűnik a magyar rasszizmus, csak akkor várhatjuk, hogy a külföldi is megszűnjön. "

Mintha legalábbis ugyanaz lenne a helyzet, a magyar kétszer olyan keményen dolgozik, mint a román, ez elmondható a cigányról a magyarokkal szemben?

"Nem, de erőszak csak erőszakot szül."

Jó, akkor el kell tűrni mindent. Értem. Ez ám a mentalitás...

"Diplomatikus megoldás kell, nem turbómagyar csürhét kell kiküldeni verekedni. "

Mint például....?

"És ha majd a cigányokat nem éri erőszak itthon, akkor beszélhetünk a dologról. "

Milyen cigányokat ér erőszak? ki merne erőszakot alkalmazni egy húszfős cigánybandával szemben? Főleg, hogy mindenki fél a cigányoktól, és nem fordítva...

Jól van, össze-vissza beszélsz.

2011. júl. 12. 21:01
 113/120 anonim ***** válasza:
45%
Méghogy a magyarok keményen dolgoznak. Hát te meg hol élsz? És találkoztam már erdélyből ideszalasztott hazánkfiaival, hát náluk nagyobb bunkót sosem láttam még. Olyan nekik is a mentalitásuk, hogy nekik minden jár. Én nem félek a cigányoktól, ellenben az azért elég ilyesztő, amikor mucsaröcsögén a cigányputri előtt elvonul a gárda, és közben meg azt üvöltözik, hogy "dögöljenek meg a cigányok" meg hasonlók. Meg puskával vadásszák őket. Ötéves gyereket lőttek le hátulról! Hidd el, a magyarok is ugyanolyanok, mint a románok, szlovákok, vagy a szerbek. Egyik kutya másik eb.
2011. júl. 12. 21:10
 114/120 anonim ***** válasza:
85%

"És találkoztam már erdélyből ideszalasztott hazánkfiaival"

Találkoztam ezer budapestivel, aki nem tudta leírni az ijesztő szót, ráadásul diplomával és két nyelvvizsgával maga mögött a legalapvetőbb feladatokat sem tudta elvégezni a munkahelyén, de a fizetési követelésnél nem átallott 300 ezres összeget beírni. Nem általánosítok, csak mondom. Ha már így említed, a cigány is azért nem kap munkát a saját bevallása szerint, mert rasszizmus van ugye, de arról már hallgat, hogy írni-olvasni csak bajosan tud, ellenben van priusza súlyos testi sértésről és betöréses rablásról.

"Én nem félek a cigányoktól, ellenben az azért elég ilyesztő, amikor mucsaröcsögén a cigányputri előtt elvonul a gárda, és közben meg azt üvöltözik, hogy "dögöljenek meg a cigányok" meg hasonlók."

Hát még az milyen ijesztő, amikor befordulok egy kisebb utcába a VIII. kerületben, és utánam ordít egy húszfős csapat, hogy "gyere csak ide magyargyerek, hadd b*sszam meg a szádat ezzel a késsel". A két csoport között az a különbség, hogy a gárda még egy cigányt sem ölt meg, a sitt meg tele van gyilkosokkal, és nem ma barnultak le.

"Meg puskával vadásszák őket."

Meg 70 éves öregasszonyokat vernek agyon 2000 Ft-ért, aztán szemrebbenés nélkül állítják, hogy "há ártatlan vagyók bisztósúr tezsvír!".

"Meg puskával vadásszák őket. "

Meg kiderül, hogy a titkosszolgálat embere volt a tettes. Érdekes, nem?

"Hidd el, a magyarok is ugyanolyanok, mint a románok, szlovákok, vagy a szerbek. Egyik kutya másik eb."

Nem, nem ugyanolyanok.

2011. júl. 12. 21:58
 115/120 anonim ***** válasza:
41%
De, sajnos de, ugyan olyanok.
2011. júl. 12. 22:01
 116/120 anonim ***** válasza:
41%
Így csak egy vérbeli román beszél.
2011. júl. 12. 23:29
 117/120 anonim ***** válasza:
0%

Turbi!

Az lehet, hogy a németek nem élnek elnyomásban, de elvesztettünk két világháborút. Emiatt nekünk is van ugyanolyan okunk sírni. Ráadásul mi több millió embert vesztettünk el. lenne miért sírnunk, de mégsem tesszük. Inkább vígan élünk a jelenben.

A wannabe-t csak idéztem tőled. Nem használtam.

Anyámat ne szidd! Ő egy rendes asszony. Ebből is látszik az intelligenciád, hogy káromkodni tudsz. Tipikus turbómagyar nyelvezet.

"Kár, hogy nem a felmenőid legyilkolásával kezdték az imponálást."

Na, ebből is látszik, hogy nincs eszed. A szovjeteknek nem imponálni kell, hanem ellenállni.

Szóval állítják az itteni kommunisták a hadsereget? Ez helyes. Ne csak nagy legyen a magyar száj. Járjon a magyar ököl is. Csak ezzel annyi a baj, hogy jelenleg olyan helyzetben vagytok, hogy Szlovákia is ledarálna titeket.

Hans

2011. júl. 13. 01:24
 118/120 anonim ***** válasza:
100%

Antimagyar!

Ne hasonlítsuk már Németországot Magyarországhoz, előbbi teljesen regenerálódott a háború óta, megvannak a területei, és a világ egyik legfejlettebb ipari hatalma. Magyarország területeinek kétharmada hiányzik, lakosságának negyede elnyomásban él alapvető emberi jogokat nélkülözve, és a gazdasági csőd határán egyensúlyoz.

Szóval ne gyere nekem a szöveggel, hogy "mi bezzeg nem sírunk".

Ne a wannabe-re írtam, hogy te is használod, hanem a szleng szóra. Szövegértésből jeles.

Káromkodni pedig káromkodom, mert igazi turbómagyar szokás, a világon többmilliárd turbómagyar van ezek szerint. És ne kárörvendj a magyarok halálán, te féreg.

A szovjeteknek nem imponálni kell, hanem ellenállni? Mondod te ezt, mint ellnálló? Mert eddig kizárólag a komcsi propaganda ömlött a szádból.

A kérdésem még mindig áll, ha így gyűlölöd a magyar nemzetet, mit keresel itt?

2011. júl. 13. 10:35
 119/120 anonim ***** válasza:
0%

Turbika!

Nem az van, hogy azért nem sírunk, mert mi vagyunk az ipari hatalom, hanem az a helyzet, hogy mi nem kezdtünk el két vesztes háború után sírni, hanem egyből talpra álltunk és ezért vagyunk a világ egyik legfejlettebb ipari hatalma. Ha mi is folyton sírtunk volna, mint a magyarok, akkor minket még a románok is leelőztek volna.

Látszik, hogy te vagy gyerek vagy. Vagy csak egy kulturálatlan bunkó. Ezzel csak magadat, a hozzád hasonlókat és a magyarokat járatod le.

Milyen kommunista propagandáról beszélsz? Van egyáltalán fogalmad, hogy a németek voltak 70 évvel ezelőtt ők voltak a kommunizmus elleni háború élharcosai? Mikor mondtam olyat, ami egyenlő lenne a kommunizmus propagandával?

Hogy mit keresek itt? Egyszerűen a szólásszabadság jogával. Vagy ez bűn?

2011. júl. 13. 17:13
 120/120 anonim ***** válasza:
100%

Antika!

Talpraálltál, hogyne. Egy kis Marshall-tervvel, meg különben is, emlékeim szerint Németországot nem osztották szét hétfelé, vagy tévedek? Nem rinyáltatok? Nem a fenét.

"Milyen kommunista propagandáról beszélsz? Van egyáltalán fogalmad, hogy a németek voltak 70 évvel ezelőtt ők voltak a kommunizmus elleni háború élharcosai?"

Mármint a németek, de nem te. A komcsik a mai napig oszlatják a magyar öntudatot, nehogy valakinek eszébe jusson visszakérni azt, ami az övé.

"Hogy mit keresek itt? Egyszerűen a szólásszabadság jogával. Vagy ez bűn?"

Az bűn lenne, ha ideírnám, hogy milyen jól tették az amerikaiak, hogy halomra lőttek titeket, de sajnos nem végeztek elég jó munkát? Csak úgy a szólásszabadság jogával. Bűn?

"Vagy csak egy kulturálatlan bunkó. Ezzel csak magadat, a hozzád hasonlókat és a magyarokat járatod le. "

Ezzel, mivel? Hogy nem bólogatok arra, hogy a románok elraboltak 100.000 négyzetkilométert tőlünk, és elnyomás alatt tartják a magyarokat? Ezzel járatok le, kit?

2011. júl. 13. 17:22
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!