Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ötletek trianonnal kapcsolatban?

Ötletek trianonnal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Olyan hozzászólók véleményére vagyok kiváncsi,akiknek van valami elképzelésük ötletük trianon fölülvizsgálatára.

A "belenyugvó","nem foglalkozzunk már ezzel" véleményekre nem vagyok kiváncsi.

Kérem,hogy,aki ellemzi a trianon aktualizálás bármilyen formáját és azt állitja felejtsük ezt már el,az NE IRJON ide véleményt,mert a kérdés nem nekik szól!

2011. júl. 7. 12:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/120 anonim ***** válasza:
75%
Bocsi, de szerintem ez a dolog már elúszott nekünk.. Sajnos kicseszett velünk a sors, és hiába nem lehet erre azt mondani, hogy mostmár úgyis mindegy, mert nem az, sokkal erősebb lenne az ország, ha most lenne egy 15-20 milliós magyar lakossága némi román kisebbséggel, egy leszakadt 2. vh-s területű Szlovákiával meg a szintén leszakadt román területekkel. De mostmár sztem jobb lenne, ha a 70 éve se helytálló "mindent vissza, Horvátország is Magyarország" elv helyett inkább a felvidéki, délvidéki, erdélyi autonómia követelését kezdenék el. Ez nem ütközne semmilyen gyökér európai jogba, mivel Észak-Tirolba is kijárt az osztrákoknak az autonómia már 20 éve (igaz, azok nem ilyen s.ggemlyuka Romániához kerültek). Csak az a baj, hogy erről a Fidesz letett, mert gondolom rájuk szóltak innen onnan és besz.rtak sajnos. A Jobbik meg kis eséllyel fog választást nyerni valaha, talán egy Fidesz-jelenleginél erősebb Jobbik koalícióval lehetne elképzelhető.. Mondjuk autonómiával nem érünk sokat, de legalább a soviniszták nem rombolhatnának kedvükre a magyarságot ott, és tovább meg is maradna.
2011. júl. 7. 20:16
 22/120 anonim ***** válasza:
24%

ma 19:34

Látom te is a szokásos propaganda szöveget nyomod. Mindegy, nem egyszer leírtam már ezért nem is írnám le még egyszer az ilyenek sosem fognak a magyarok ügy mellé állni.

2011. júl. 7. 22:21
 23/120 anonim ***** válasza:
68%

Kérdező, hogy te mit szeretnél válaszokban olvasni, az magánügy. Mifelénk tartjuk magunkat a közmondáshoz: amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten. Ha mindez nem tetszik, akkor ezeken az oldalakon nem kell kérdezősködni!

Fiatal lehetsz és a történelmi tényekből sem tudsz sokat. Olvass utána a témának és rájössz, hogy ebben nem leszel világmegváltó. A '89-es rendszerváltás óta néhány kormányfőnk már rágódott a kérdésen és ők sem jutottak semmire.

Javaslatom: írd le a saját elképzeléseidet (ha lemered) és akkor meg tudjuk mondani, hogy melyiknek van értelme és melyik elképzelésed csak vízió.

Üdv.

2011. júl. 7. 22:41
 24/120 anonim ***** válasza:
68%
a kérdésemre nem válaszoltál kérdező
2011. júl. 7. 22:43
 25/120 anonim ***** válasza:
79%

"Csak nem In cannabis veritassal van szerencsénk eszmét cserélni?

"

Nem, ő többet már nem fog ide írni. Egyik ismerősöm a fickó, ő ajánlotta nekem ezt a lapot. Kitiltották, elég zavarosan mesélte, hogy miért.

2011. júl. 8. 04:50
 26/120 A kérdező kommentje:

"Kérdező, hogy te mit szeretnél válaszokban olvasni, az magánügy. Mifelénk tartjuk magunkat a közmondáshoz: amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten. Ha mindez nem tetszik, akkor ezeken az oldalakon nem kell kérdezősködni!"

Ezt inkább nem kommentálom érdemben!

"Fiatal lehetsz és a történelmi tényekből sem tudsz sokat. Olvass utána a témának és rájössz, hogy ebben nem leszel világmegváltó. A '89-es rendszerváltás óta néhány kormányfőnk már rágódott a kérdésen és ők sem jutottak semmire. "

Honnan veszed te azt,hogy mit tudok történelmi tényekből!

Észrevettem,hogy it,aki trianonal kapcsolatban tesz fel kérdést,azt fiatalnak és tudatlannak tartják egyesek!

2011. júl. 8. 10:04
 27/120 A kérdező kommentje:

"Javaslatom: írd le a saját elképzeléseidet (ha lemered) és akkor meg tudjuk mondani, hogy melyiknek van értelme és melyik elképzelésed csak vízió."

Igen van vizióm és az nem foglalja magában a közönyt ás a semmittevést.

Többféle elképzelésem van,de ehhez az kell,hogy a magyar nép egységes és nem mond le arról,hogy trianont ujratárgyalják.Tudom,hogy a jelenlegi helyzetben nem sokat tehetünk,de többet mint amit teszünk.

De a legfontosabb,hogy a magyarság tudatban nem mondjon le erről.

Aki azt mondja,hogy az már mindegy az bolond,mert a bolondnak mindegy!Annak mindegy az is,hogy mi lesz az országgal.Annak mindegy lesz,hogy mi lesz a szomszédjával.

Ez végül is önzőség.Az önzőség,pedig métely!

Nemzetként ha összetartanénk,akkor lenne egy egészséges nemzetudata népünknek és ezzel a világot is gazdagithatjuk!

Többről van itt szó,mint puszta határmódositásról csak ezt ti már nem is értitek!

2011. júl. 8. 10:11
 28/120 anonim ***** válasza:
24%

Annyira de annyira de annyira nagyon siralmas ez a Trianon téma.

Nem lehet semmit tenni. Kész passz ennyi vége! Idióták, mintha valakinek levágják fiatalon az egyik kezét, és 50 év múlva, hm, nem lehetne vissza varrni?

Nem, nem lehet! Sőt, új kezet se lehet növeszteni! Lehet használni műkezet, vagy megtanul fél kézzel élni! De ami elmúlt, az vissza hozni nem lehet!

Ugyanez van az országgal is! Nem lehet már vissza csinálni! Semmiképp sem! Ezzel együtt kell már élni!

Teszek arra magasról ,hogy a sok a tíz netnáci turbómagyar ezen most hű de nagyon megsértődik!

Akkor is ez az igazság! Akár tetszik akár nem!

2011. júl. 8. 11:08
 29/120 anonim ***** válasza:
24%
Trianont diplomatikus úton nem tudod megváltoztatni, erre semmi esély nincs, ezt be kell látni. Fegyvert meg sem én, sem azok a magyarok akik értelmesek nem fognak fogni azért, hogy egy békeállapotot megváltoztassunk. Nem viszem vásárra a bőröm csak azért, hogy a határ, ami az EU-n belül már tényleg csak egy jelzés a térképen, arrébb menjen pár száz kilométert. Ehelyett békében kéne élni a környező népekkel, de ennek a trianonista turbómagyarok képezik a legfőbb akadályát.
2011. júl. 8. 12:01
 30/120 A kérdező kommentje:

"Kérem,hogy,aki ellemzi a trianon aktualizálás bármilyen formáját és azt állitja felejtsük ezt már el,az NE IRJON ide véleményt,mert a kérdés nem nekik szól!"

Ehhez nem tartsa magát itt valaki én ezeket a véleményeket nem fogom figyelembe venni és azt javaslom azoknak is,akik nem ilyen véleménnyel vannak!

Kérem a magyar hozzászólókat is,hogy az ellenző hozzászólásokat ők is hagyják figyelmen kivül és igy mi csak egymással komunikáljunk!

2011. júl. 8. 12:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!