Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ötletek trianonnal kapcsolatban?

Ötletek trianonnal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Olyan hozzászólók véleményére vagyok kiváncsi,akiknek van valami elképzelésük ötletük trianon fölülvizsgálatára.

A "belenyugvó","nem foglalkozzunk már ezzel" véleményekre nem vagyok kiváncsi.

Kérem,hogy,aki ellemzi a trianon aktualizálás bármilyen formáját és azt állitja felejtsük ezt már el,az NE IRJON ide véleményt,mert a kérdés nem nekik szól!

2011. júl. 7. 12:15
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/120 anonim ***** válasza:
73%

"az miért nem ézavar, hogy magyarországot kiskirályként egy cigány irányítja? "

Aztán még én vagyok a turbómagyar, lehet neked kellene kevesebb kuruc, nem?

2011. júl. 12. 16:13
 92/120 anonim ***** válasza:
0%

"Mondtam egy példát a "békés együttélésre", ami soha, semmikor nem volt."

Talán ha megpróbálnánk? Lehet, hogy végre fellendülne az ország?

2011. júl. 12. 16:15
 93/120 anonim ***** válasza:
73%
Te tényleg azt hiszed, hogy ha Magyarországot beolvasztanánk akárhova, akkor jönne a másik nép, a megmentő, angyalszárnyakon, és alig várná, hogy fellendítsen minket? Komolyan? Próbálkozni azt lehet, de hirtelen nem tudok példát mondani rá, mikor sült az el utoljára jól...
2011. júl. 12. 16:27
 94/120 anonim ***** válasza:
0%
Nem ezt mondom, te barom, de valahogy ennél jobb lenne.
2011. júl. 12. 16:47
 95/120 anonim ***** válasza:
73%
Amúgy te amolyan eltartott féle lehetsz, aki ahelyett, hogy rendezte volna a problémáit, és megteremtette volna maga számára az egzisztenciát, inkább elvetette magát valami pénzes mukival, azóta háztartásbeli, jól, mondom? Mert ebből a mentalitásból ezt szűröm le.
2011. júl. 12. 16:50
 96/120 anonim ***** válasza:
65%
Öteletek Trianonnal kapcsolatban?
2011. júl. 12. 16:54
 97/120 anonim ***** válasza:
41%

Turbómagyar!

Szóval azt elismered, hogy a dualizmus idején fellendült a magyar gazdaság? Akkor azt már fogjad fel, hogy SEM AZ OSZTRÁKOK, SEM A NÉMETEK HIBÁJA TRIANON? HANEM A HÁBORÚKAT KIPROVOKÁLÓ FRANCIÁKÉ!!! Tipikus szűk látókörű ember.

Mudri Lavval értek egyet abban, hogy ki kell próbálni a békés együttélést. De a magyar erre képtelen. Ezért fog kihalni ez a náció.

Az ötletemet elmondtam Trianonról.(lásd egyik korábbi kommentem)

2011. júl. 12. 18:06
 98/120 anonim ***** válasza:
49%
És Hans voltam (18:06)
2011. júl. 12. 18:07
 99/120 anonim ***** válasza:
100%

Nem a dualizmus idején lendült fel a gazdaság, az addig is erős volt. Ha nem lett volna, nem szálltak volna ránk. Ki a fene tette volna rá a kezét egy szegény országra? Nalátod.

"ki kell próbálni a békés együttélést"

Menj és mondd meg a románoknak meg szlovákoknak, ne nekem.

"De a magyar erre képtelen. Ezért fog kihalni ez a náció."

Bocs, ha rosszul tudom, de nem a magyar korlátozza a románok nyelvhasználatát, nem a magyarok rombolják a román emlékműveket, nem a magyarok kobozzák el a román egyházi javakat, nem a magyarok telepítik tele magyarokkal Erdélyt.

A magyar képtelen? Érdekes.

"Tipikus szűk látókörű ember."

Tipikusan fingod sincs arról, mi megy a határon túl, csak a pofád nagy.

2011. júl. 12. 18:11
 100/120 anonim ***** válasza:
68%
Csak úgy mellesleg emlékeim szerint az osztrákok bérelték fel Mihai "Viteazul" nevű wannabe császárt, hogy támadja meg Erdélyt, így gyengítve a magyar államot, aki aztán szép kis népirtást végzett a területen. Ezúton köszönöm az osztrákoknak a közbenjárást.
2011. júl. 12. 18:13
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!