Ötletek trianonnal kapcsolatban?
Olyan hozzászólók véleményére vagyok kiváncsi,akiknek van valami elképzelésük ötletük trianon fölülvizsgálatára.
A "belenyugvó","nem foglalkozzunk már ezzel" véleményekre nem vagyok kiváncsi.
Kérem,hogy,aki ellemzi a trianon aktualizálás bármilyen formáját és azt állitja felejtsük ezt már el,az NE IRJON ide véleményt,mert a kérdés nem nekik szól!
"az miért nem ézavar, hogy magyarországot kiskirályként egy cigány irányítja? "
Aztán még én vagyok a turbómagyar, lehet neked kellene kevesebb kuruc, nem?
"Mondtam egy példát a "békés együttélésre", ami soha, semmikor nem volt."
Talán ha megpróbálnánk? Lehet, hogy végre fellendülne az ország?
Turbómagyar!
Szóval azt elismered, hogy a dualizmus idején fellendült a magyar gazdaság? Akkor azt már fogjad fel, hogy SEM AZ OSZTRÁKOK, SEM A NÉMETEK HIBÁJA TRIANON? HANEM A HÁBORÚKAT KIPROVOKÁLÓ FRANCIÁKÉ!!! Tipikus szűk látókörű ember.
Mudri Lavval értek egyet abban, hogy ki kell próbálni a békés együttélést. De a magyar erre képtelen. Ezért fog kihalni ez a náció.
Az ötletemet elmondtam Trianonról.(lásd egyik korábbi kommentem)
Nem a dualizmus idején lendült fel a gazdaság, az addig is erős volt. Ha nem lett volna, nem szálltak volna ránk. Ki a fene tette volna rá a kezét egy szegény országra? Nalátod.
"ki kell próbálni a békés együttélést"
Menj és mondd meg a románoknak meg szlovákoknak, ne nekem.
"De a magyar erre képtelen. Ezért fog kihalni ez a náció."
Bocs, ha rosszul tudom, de nem a magyar korlátozza a románok nyelvhasználatát, nem a magyarok rombolják a román emlékműveket, nem a magyarok kobozzák el a román egyházi javakat, nem a magyarok telepítik tele magyarokkal Erdélyt.
A magyar képtelen? Érdekes.
"Tipikus szűk látókörű ember."
Tipikusan fingod sincs arról, mi megy a határon túl, csak a pofád nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!