Ötletek trianonnal kapcsolatban?
Olyan hozzászólók véleményére vagyok kiváncsi,akiknek van valami elképzelésük ötletük trianon fölülvizsgálatára.
A "belenyugvó","nem foglalkozzunk már ezzel" véleményekre nem vagyok kiváncsi.
Kérem,hogy,aki ellemzi a trianon aktualizálás bármilyen formáját és azt állitja felejtsük ezt már el,az NE IRJON ide véleményt,mert a kérdés nem nekik szól!
"mert akinek más a véleménye az már nem is magyar?"
Magyar, viszont troll is egyben. Offtopik hozzászólások helyett inkább nyitnának maguknak külön topikot.
"Nemzetként ha összetartanénk,akkor lenne egy egészséges nemzetudata népünknek és ezzel a világot is gazdagithatjuk!
Többről van itt szó,mint puszta határmódositásról csak ezt ti már nem is értitek!"
Ez így tényleg nagyon szépen hangzik, de sajnos bullshit.
Többről van szó, egyesek fejében ez már valamiféle vallás lett...
"Kérem a magyar hozzászólókat is,hogy az ellenző hozzászólásokat ők is hagyják figyelmen kivül és igy mi csak egymással komunikáljunk!"
érdekes, hogy te beszélsz magyarságról, mikor még fogalmazni sem tudsz.
"Magyar, viszont troll is egyben"
És? kit érdekel?
"Jobb helyeken a hozzád hasonlókat söpredéknek nevezik ami szerintem még elég hízelgő számodra."
Jobb helyeken a sovinisztákat nézik söpredéknek. A lepontozásokból arra következtetek, hogy ez nem jobb hely.
Továbbá a hozzád hasonlóak generálják a feszültséget, aminek soha nincs jó vége...
Kár, hogy nem magyar magyar vagy. Ha a történelmet Szerbiában tanultad, akkor tudnod kellene, hogy miért volt Trianon. Nézd át újra és okosodj, ne csak okoskodj.
Ha nem bírod elviselni mások véleményét, akkor kezeltesd magad (nagyon jó pszichológust ismerek, ha akarod priviben elküldöm a címet) és ne itt éld ki a belső feszültségedet.
Vagy egyszerűen csak provokátor vagy.
"...Igen van vizióm és az nem foglalja magában a közönyt ás a semmittevést.
Többféle elképzelésem van,de ehhez az kell,hogy a magyar nép egységes és nem mond le arról,hogy trianont ujratárgyalják.Tudom,hogy a jelenlegi helyzetben nem sokat tehetünk,de többet mint amit teszünk..."
Hát ez nem sok! Konkrétabban?
ma 14:57
Nálunk még nacionalistát is elvétve látni nemhogy sovinisztát. Csak egy kicsit kell menned északra és rá találsz a sovinizmusra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!