Aki Trianonnal kapcsolatban emléknapot akar, az nem
gondolja úgy, hogy kellene emléknap a 2004. december 5-i
népszavazásról is?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 20. 11:29
1/8 anonim válasza:
Erre még nem is gondoltam, de jó ráadásul a dec. 5ért csak magunkat hibáztathatjuk.
2010. ápr. 20. 11:34
2/8 anonim válasza:
Én nem gondolom úgy.
A 2004-es népszavazással kapcsolatban mire emlékeznénk? Hogy gerinctelen módon elárulta az anyaország népe a határon kívülieket? Hát én erre nem akarok emlékezni, éppen elégszer eszembe jut magamtól is.
2010. ápr. 20. 11:35
3/8 anonim válasza:
Nem Akkor okosan döntött a nép.?Miért kellene ennek emléknap?
2010. ápr. 20. 11:48
4/8 anonim válasza:
A belem jön ki attól a naptól... szemenköptük a határon túli testvéreinket. Nem akarok emlékezni rá...
2010. ápr. 20. 11:49
5/8 anonim válasza:
Minden nép megemlékezik a tragédiájiról.A bosnyákok mindig megemlékeznek a srebrenicai mészárlásról,a lengyelek katynról.Magyarországnak kellene trianon emléknap,és a délvidéki mészárlásról is kellene egy(a szerbek 50-70000 ártatlan magyar civilt kinoztak meg és gyilkoltak meg a második vh. után....)
A népszavazásról nem kell emléknap,most végre visszakaphatják majd az államolgárságukat a határontúli magyarok.
2010. ápr. 20. 11:54
6/8 anonim válasza:
Mi az hogy okosan???
Aki akkor nemmel szavazott, elárulta határontúli testvéreinket, és saját nemzetét tagadta meg. Aki akkor nemmel szavazott az nem tekinthető magyarnak.
2010. ápr. 20. 11:58
7/8 anonim válasza:
Miért kéne? Azért, mert egy amúgy is csődben lévő országot az emberek nem akartak még jobban a csődbe sodorni? Még ezzel a kicsivel se tudunk gazdálkodni, egyáltalán ismerek olyan határon túli magyart, akinek esze ágában sincs csatlakozni. Nem őket kéne először megkérdezni, mit akarnak? Szerintem függetlenséget.
2010. ápr. 20. 12:03
8/8 anonim válasza:
2004. dec 5.-én az igenek nyertek. Csak alacsony volt a részvételi arány, mert a sok büdös kommunista elbizonytalanította az embereket,ezért inkább el se mentek. Lámpavasra az mszp-t és az szdszt! (Még ha lmpnek is hívják most magukat).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!