Ötletek trianonnal kapcsolatban?
Olyan hozzászólók véleményére vagyok kiváncsi,akiknek van valami elképzelésük ötletük trianon fölülvizsgálatára.
A "belenyugvó","nem foglalkozzunk már ezzel" véleményekre nem vagyok kiváncsi.
Kérem,hogy,aki ellemzi a trianon aktualizálás bármilyen formáját és azt állitja felejtsük ezt már el,az NE IRJON ide véleményt,mert a kérdés nem nekik szól!
Olvasom a kommentjeidet és ajánlok egy sakkpartit (ha tudod, hogy mi az):
1. lépés: feltetted a kérdésed - oké,
2. lépés: válaszoltak rá, szerinted több - kevesebb sikerrel,
3. lépés: kommentedben leírod, hogy van víziód, ami nem közöny, semmittevés hanem nemzettudat kell határ módosítással - oké,
4. lépés: a nemzettudatot kb. hány millió magyarra képzeled és hogyan hajtod végre a gyakorlatban?
5. lépés: .........................(te válaszod!)
(Gondolok arra, hogy jelenleg nagy Magyarország 8 részre van szakítva:
- hogyan tudod meg, hogy a nem magyar magyarok hova szeretnének tartozni?
- ha a politika az itthoniakat is legalább két részre szakította, hogyan akarod őket egy irányba hangolni?
És ezek csak apró részkérdések!)
Erre várom a vízióidat, ha van! Köszi, utána folytatjuk a 6. lépéssel.
Sziasztok! Rajta vagyok az ügyön csak legyetek türelmesek, már csak pár év és minden úgy lesz ahogy csak előbb még végig kell nyalnom a világ vezetőinek a végbelét...
Üdvözlet: Viktor
Igen.
Ne tegyél fel olyan kérdéseket, amelyek válaszolni szándékozókat diszkriminálnak.
- Vagy általánosan kíváncsi vagy - EGY NYILVÁNOS, ANONIM - fórumon az emberek által kérdésedre adott válaszokra, vagy kommunikáljál egy olyan zárt körben erről, ahol csak azt a választ hallhatod vissza másoktól, amit szeretnél.
"hogyan tudod meg, hogy a nem magyar magyarok hova szeretnének tartozni?"
Khm, hadd kérdezzem meg, hogy te most a magyarok miatt aggódsz-e jobban, vagy a nem magyarok miatt? A kommentedből az utóbbi jön le, ami elég szomorú.
"Khm, hadd kérdezzem meg, hogy te most a magyarok miatt aggódsz-e jobban, vagy a nem magyarok miatt? A kommentedből az utóbbi jön le, ami elég szomorú."
Aggódni az eszetlen emberekért szoktam. Nem tudom, hogy te hol élsz és milyen magyar vagy. Beszéltem burgenlandi magyarokkal és nekik eszük ágában sincs Magyarországhoz tartozni.
Mert nem tartod igazságosnak a hét elszakított területen élő magyarok megkérdezését a hova tartozás témájában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!