Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ötletek trianonnal kapcsolatban?

Ötletek trianonnal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Olyan hozzászólók véleményére vagyok kiváncsi,akiknek van valami elképzelésük ötletük trianon fölülvizsgálatára.

A "belenyugvó","nem foglalkozzunk már ezzel" véleményekre nem vagyok kiváncsi.

Kérem,hogy,aki ellemzi a trianon aktualizálás bármilyen formáját és azt állitja felejtsük ezt már el,az NE IRJON ide véleményt,mert a kérdés nem nekik szól!

2011. júl. 7. 12:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/120 anonim ***** válasza:
37%

Olvasom a kommentjeidet és ajánlok egy sakkpartit (ha tudod, hogy mi az):

1. lépés: feltetted a kérdésed - oké,

2. lépés: válaszoltak rá, szerinted több - kevesebb sikerrel,

3. lépés: kommentedben leírod, hogy van víziód, ami nem közöny, semmittevés hanem nemzettudat kell határ módosítással - oké,

4. lépés: a nemzettudatot kb. hány millió magyarra képzeled és hogyan hajtod végre a gyakorlatban?

5. lépés: .........................(te válaszod!)

(Gondolok arra, hogy jelenleg nagy Magyarország 8 részre van szakítva:

- hogyan tudod meg, hogy a nem magyar magyarok hova szeretnének tartozni?

- ha a politika az itthoniakat is legalább két részre szakította, hogyan akarod őket egy irányba hangolni?

És ezek csak apró részkérdések!)

Erre várom a vízióidat, ha van! Köszi, utána folytatjuk a 6. lépéssel.

2011. júl. 8. 20:33
 42/120 anonim ***** válasza:
24%

Sziasztok! Rajta vagyok az ügyön csak legyetek türelmesek, már csak pár év és minden úgy lesz ahogy csak előbb még végig kell nyalnom a világ vezetőinek a végbelét...

Üdvözlet: Viktor

2011. júl. 10. 11:49
 43/120 anonim ***** válasza:
74%

Igen.

Ne tegyél fel olyan kérdéseket, amelyek válaszolni szándékozókat diszkriminálnak.

- Vagy általánosan kíváncsi vagy - EGY NYILVÁNOS, ANONIM - fórumon az emberek által kérdésedre adott válaszokra, vagy kommunikáljál egy olyan zárt körben erről, ahol csak azt a választ hallhatod vissza másoktól, amit szeretnél.

2011. júl. 10. 14:15
 44/120 anonim ***** válasza:
71%
Például kérdezd meg anyádat szeret e téged! A válasz biztos igen lesz, pedig lehet, hogy csak eltart :D.
2011. júl. 10. 14:17
 45/120 anonim ***** válasza:
62%
Egy javaslatom van: szüntessük meg a különböző országokat, és máris vége a határvitáknak!
2011. júl. 10. 15:29
 46/120 anonim válasza:
67%
itt Erdélyben mostanában kérvényezték az ország régiókra osztását (tudni kell hogy Románia azért ragaszkodik Erdélyhez mert ez a tartomány tartja el az országot- itt termelnek meg szinte mindent, innen jön a legtöbb adó) ha megerősödik CSAK az itteni gazdaság akkor nagyobb esély van sikert elérni ilyen ügyekben,
2011. júl. 10. 16:50
 47/120 anonim válasza:
24%
aki szerint van még reményünk lécci írjon privátba, hogy miben áll ez, mert itt egyre rosszabbnak néz ki a helyzet
2011. júl. 10. 16:52
 48/120 anonim ***** válasza:
68%

"hogyan tudod meg, hogy a nem magyar magyarok hova szeretnének tartozni?"

Khm, hadd kérdezzem meg, hogy te most a magyarok miatt aggódsz-e jobban, vagy a nem magyarok miatt? A kommentedből az utóbbi jön le, ami elég szomorú.

2011. júl. 10. 17:29
 49/120 anonim ***** válasza:
13%

"Khm, hadd kérdezzem meg, hogy te most a magyarok miatt aggódsz-e jobban, vagy a nem magyarok miatt? A kommentedből az utóbbi jön le, ami elég szomorú."

Aggódni az eszetlen emberekért szoktam. Nem tudom, hogy te hol élsz és milyen magyar vagy. Beszéltem burgenlandi magyarokkal és nekik eszük ágában sincs Magyarországhoz tartozni.

Mert nem tartod igazságosnak a hét elszakított területen élő magyarok megkérdezését a hova tartozás témájában?

2011. júl. 10. 22:50
 50/120 anonim ***** válasza:
69%
Én is beszéltem, legfőképpen erdélyi magyarral, de olyat soha egytől sem hallottam, hogy jó nekik így, ellenben mindenk voltak remek történetei a román típusú "emberbaráti szeretetről".
2011. júl. 10. 22:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!