Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ötletek trianonnal kapcsolatban?

Ötletek trianonnal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Olyan hozzászólók véleményére vagyok kiváncsi,akiknek van valami elképzelésük ötletük trianon fölülvizsgálatára.

A "belenyugvó","nem foglalkozzunk már ezzel" véleményekre nem vagyok kiváncsi.

Kérem,hogy,aki ellemzi a trianon aktualizálás bármilyen formáját és azt állitja felejtsük ezt már el,az NE IRJON ide véleményt,mert a kérdés nem nekik szól!

2011. júl. 7. 12:15
 61/120 anonim ***** válasza:
14%

13:16!

Ezt szépen megmondtad. :D

A kérdező meg ne tévessze össze a németet az osztrákkal. Tudtommal a Habsburgok nem németek, hanem osztrákok voltak. A németek segítségével voltak a bécsi döntések, aminek köszönhetően visszakaptátok Észak-Erdélyt, a Felvidék egy részét és a Délvidéket.

Hans voltam.

2011. júl. 11. 13:50
 62/120 A kérdező kommentje:

német vagy osztrák az egy kutya.

HOgy egyáltalán olyan helyzetbe kerültónk mint trianon,amiért az osztrák-németek a felelösek.

Még ők is területet követeltek tőlünk a nagy "szövetségesek"!

A bécsi döntések csak hitleri manipuláció volt,hogy az itt élő népek morzsákat kapva a seggét nyalják!

2011. júl. 11. 14:29
 63/120 A kérdező kommentje:
Mellesleg a bécsi döntéseket az angolok és az USA is elismerte akkor.
2011. júl. 11. 14:29
 64/120 anonim ***** válasza:
25%
Egyáltalán nem egy kutya. Az osztrák mindig is egy tetű banda volt, mindenre rá akarták rakni a kezüket, nem csak a magyar földekre. A németekhez meg semmi közünk nem volt soha, sőt, az erdélyi szászság eléggé erényesen tiltakozott, nekik sehol nem volt érdekük az, ami történt.
2011. júl. 11. 14:33
 65/120 anonim ***** válasza:
0%

Úgy látszik, hogy a kérdezőnek nagyon beszűkült a gondolkodása. Fogja már fel, hogy a két népnek semmi köze egymáshoz. Hisz az előbb zsidónak titulált engem, az árját.

Akkor ezek után, hogy fenébe képes megkülönböztetni az osztrákokat a németektől, ha már zsidókat sem tőlük?

Hans

2011. júl. 11. 14:44
 66/120 anonim ***** válasza:
71%
A németek és zsidók jól összevesztek itt a húszas, harmincas és negyvenes években és mi szívtuk meg azt is.
2011. júl. 11. 14:52
 67/120 anonim ***** válasza:
0%

Szálasi is 3/4 részt német és 1/4 rész örmény volt.

Nemzettestvéres barmok.

2011. júl. 11. 14:53
 68/120 anonim ***** válasza:
53%
Bizony a németek is felelősek de leginkább saját magunkat hibáztathassuk vagy inkább Szent Istvánt. De mégsem a németek a fő felelősek mert közülük számos nagy magyar került ki. Bennem is van egy kevés német vér ahogy sokunkban is ma már nem velük kell harcolnunk hanem a körülöttünk lévő szláv tengerrel.
2011. júl. 11. 15:15
 69/120 anonim ***** válasza:
0%
Tudod mit kérdező: én magyar vagyok, mindig is az voltam, az is leszek. Ennek ellenére örülnék, ha Magyarországot cakkumpakk hozzácsapnák Ausztriához. Nem mindegy, hogy ki melyik országban él, ha van mindene?
2011. júl. 12. 11:01
 70/120 anonim ***** válasza:
0%
Miért te sírni szoktál március 15-én, mert én nem. Örülök a szabadnapnak. És igen 1848-ban elnyomás volt, ma meg 2011 van. Gazdaságilag jobb lenne. És én boldogan élnék bármelyik országba. Miért akarnék rosszat bármelyik magyarnak, legyen mindenki gazdagabb, és ha ennek az lenne a módja, hogy ausztriához csatolnak, ám legyen. Vagy te inkább élsz szegényen magyarországon, mint gazdagon egy másik ország állampolgáraként?
2011. júl. 12. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!