Ötletek trianonnal kapcsolatban?
Olyan hozzászólók véleményére vagyok kiváncsi,akiknek van valami elképzelésük ötletük trianon fölülvizsgálatára.
A "belenyugvó","nem foglalkozzunk már ezzel" véleményekre nem vagyok kiváncsi.
Kérem,hogy,aki ellemzi a trianon aktualizálás bármilyen formáját és azt állitja felejtsük ezt már el,az NE IRJON ide véleményt,mert a kérdés nem nekik szól!
13:16!
Ezt szépen megmondtad. :D
A kérdező meg ne tévessze össze a németet az osztrákkal. Tudtommal a Habsburgok nem németek, hanem osztrákok voltak. A németek segítségével voltak a bécsi döntések, aminek köszönhetően visszakaptátok Észak-Erdélyt, a Felvidék egy részét és a Délvidéket.
Hans voltam.
német vagy osztrák az egy kutya.
HOgy egyáltalán olyan helyzetbe kerültónk mint trianon,amiért az osztrák-németek a felelösek.
Még ők is területet követeltek tőlünk a nagy "szövetségesek"!
A bécsi döntések csak hitleri manipuláció volt,hogy az itt élő népek morzsákat kapva a seggét nyalják!
Úgy látszik, hogy a kérdezőnek nagyon beszűkült a gondolkodása. Fogja már fel, hogy a két népnek semmi köze egymáshoz. Hisz az előbb zsidónak titulált engem, az árját.
Akkor ezek után, hogy fenébe képes megkülönböztetni az osztrákokat a németektől, ha már zsidókat sem tőlük?
Hans
Szálasi is 3/4 részt német és 1/4 rész örmény volt.
Nemzettestvéres barmok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!