Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ötletek trianonnal kapcsolatban?

Ötletek trianonnal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Olyan hozzászólók véleményére vagyok kiváncsi,akiknek van valami elképzelésük ötletük trianon fölülvizsgálatára.

A "belenyugvó","nem foglalkozzunk már ezzel" véleményekre nem vagyok kiváncsi.

Kérem,hogy,aki ellemzi a trianon aktualizálás bármilyen formáját és azt állitja felejtsük ezt már el,az NE IRJON ide véleményt,mert a kérdés nem nekik szól!

2011. júl. 7. 12:15
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/120 anonim ***** válasza:
45%

"Aztán még én vagyok a turbómagyar, lehet neked kellene kevesebb kuruc, nem?"

Bocs, a tény az tény. Én csak megjegyeztem, hogy Viki sem magyar. És nem olvasok kurucot. Csak nézz rá arra az emberre, az Orbán meg elég gyakori vezetéknév a romáknál.

2011. júl. 12. 18:15
 102/120 anonim ***** válasza:
49%

"Csak úgy mellesleg emlékeim szerint az osztrákok bérelték fel Mihai "Viteazul" nevű wannabe császárt, hogy támadja meg Erdélyt, így gyengítve a magyar államot, aki aztán szép kis népirtást végzett a területen. Ezúton köszönöm az osztrákoknak a közbenjárást."

De b@asszátok már meg, múltbéli sérelmeket minek kell felhántorgatni? A mai osztrákok nem ugyanazok az osztrákok, és egy népet ne egy múltbéli politikusa alapján ítéljünk meg! Milyen lenne, ha ma a magyarokat Szálasi alapján ítélnék meg, a németeket meg Hitler alapján! Hát gondolkozzatok már, emberek!

2011. júl. 12. 18:18
 103/120 anonim ***** válasza:
100%
Hans-nak magyarázd, ő dicséri annyira a dualizmust.
2011. júl. 12. 18:20
 104/120 anonim ***** válasza:
100%

ma 18:18

Komolyan mondom te beteg vagy. Bocs de én a múltbéli dolgokat nem fogom elfelejteni az ártatlan székelyek lefejezését, vagy terhes nőkből a magzat kirugdosását. Bizony ezt a szerbek és a románok tették. Mi magyarok sose bántottuk őket sőt befogadtuk őket és ez volt a hála.

Hans ne kend már a franciákra az egészet itt az oroszok voltak a fő kolomposok legalább ha saját fajtádat akarod védeni akkor valami hiteles érvvel tedd légy szíves. A németeknek szabad követelni a Szudáta-vidéket nekünk meg semmi tse 1000 éves földünkből? Hogy is van ez?

2011. júl. 12. 18:35
 105/120 anonim ***** válasza:
38%

Turbómagyar!

Azt hozzátenném, hogy mi nem szoktunk rinyálni a múlton, mint ti. Nálunk az élet megy tovább és a jelenben élünk. Nem a múltban, mert nekünk is lenne okunk siránkozni két elvesztett világháború miatt.

Látszik, hogy mekkora magyar vagy. :D "wannabe" :D Mi ez?

Egyébként hiteles az érvem, mert tényleg a franciák dolgozták ki azt a diplomáciai játékot, aminek köszönhető a két világháború és Trianon. Az oroszok csak be lettek vonva a fontos szerepük miatt. Nem véletlen említettem Vili és Nicky levelezéseit. A cár egy gyenge, könnyen befolyásolható ember volt körbevéve francia-pártiakkal.

A székelyek irtása akkor volt, amikor a magyarok a 48-as mókát rendezték. És egy ilyen balhéban mindig szoktak lenni ártatlan, civil áldozatok.

Nekem nem nagy a pofám. Nem ugatok. Te ugatsz. Vagyis neked nagy a pofád. Pont olyan vagy, mint a többi turbómagyar (amelyik kutya ugat nem harap). Ha határon túl tényleg rossz az élet, akkor miért nem segítesz nekik elmenni onnan, hogy Magyarországba vigyék őket? Vagy talán nem ti, turbómagyarok nem akartok határon túli magyarokat befogadni?

Hans

2011. júl. 12. 18:57
 106/120 anonim ***** válasza:
100%

"mi nem szoktunk rinyálni a múlton, mint ti."

Hány millió német él elnyomásban, határokkal elszakítva, és az országod tönkre van menve? Ja nem? NEm a múlton rinyálunk, hanem a jelenen, de te ezt még nem fogtad fel.

"Látszik, hogy mekkora magyar vagy. :D "wannabe" :D Mi ez? "

Szlengnek hívják. Nemzetiséghez nincs köze.

"A székelyek irtása akkor volt, amikor a magyarok a 48-as mókát rendezték. És egy ilyen balhéban mindig szoktak lenni ártatlan, civil áldozatok. "

Ja, az mindig van, úgyhogy akkor ezzel el is van intézve, nem? Ha apádat a szemed láttára fűrészelték volna félbe, talán nem így állnál hozzá. Persze addig nincs probléma, amíg a szomszéd tehene döglik meg, ugye, Hans?

"Pont olyan vagy, mint a többi turbómagyar"

Tőled ezt bóknak veszem, Fritz.

"Ha határon túl tényleg rossz az élet, akkor miért nem segítesz nekik elmenni onnan, hogy Magyarországba vigyék őket?"

Két okból. Mert nekik mond valamit az a fogalom, hogy szülőföld. Neked semmit, ezt már láthattuk. Én sem mennék el a szülőföldemről, akármi is történjék. Neked ez nem ismerős, ugye? A másik ok: Magyarországon vannak most is. Megszállás alatt.

"agy talán nem ti, turbómagyarok nem akartok határon túli magyarokat befogadni? "

Miért kéne bárkit befogadni? Nem hajléktalanokról beszélünk.

Undorító a stílusod, tesókám. Ha ilyen gyűlölettel viseltetsz Magyarországgal és a magyar nemzettel szemben, miért használod a nyelvet, és miért érdekel, mi van velünk? Én sem pofázok ír weboldalakon, hogy "hehe, a nyakatokra léptek az angolok, hol a gond ezzel".

2011. júl. 12. 19:12
 107/120 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy nem csak 48-ban irtották a magyarokat a románok, hanem a II. Világháborúban is. A román vasgárda, amikor a románok átálltak az oroszok oldalára, visszavonulás közben végigirtottak mindent az útjukban. Ja de nem rinyálok népirtás miatt, mert téged ez zavar, führer.
2011. júl. 12. 19:16
 108/120 anonim ***** válasza:
0%
Turbómagyarkám (becézhetlek turbinak?), megmondanád, hogy egy ma élő román mit tehet arról, hogy 48-ban az ősei lekapták pár székely fejét? Innentől nincs értelme a gyűlölködésnek. Ők nyertek a háborúban, és kész, ennyi. Azelőtt meg mi vettük el a morvák földjeit, ilyen alapon meg ők követelhetnék a kárpát-medencét. Erről ennyit!
2011. júl. 12. 19:34
 109/120 anonim ***** válasza:
45%

Turbómagyar!

A németek nem élnek elnyomásban. Egyik fele Németországban, másik fele egykori kolóniákban, amit mi alapítottunk (főleg az Egyesült Államokban). Ha tényleg a jelenen rinyáltok, akkor miért van szó Trianonról? Miért erről szól a kérdés?

A wannabe alatt arra akartam kilyukadni, hogy az igazi magyarok magyarul beszélnek és olyan szleng nyelven, ami az angolból ered.

A népirtást illeti, igen, el van intézve, mert a magyarok egy bizonyos csoportja kereste a bajt. Hát megtalálták, megkapták. A Vasgárda bűne részben abból is eredhet, hogy ezzel akartak imponálni a bolsevikoknak, hogy magyarokat gyilkoltak le. Tipikus román köpönyegforgatás. Nem rinyálok népirtás miatt. A Führert pedig bóknak veszem. :)

Azért használom a magyar nyelvet, mert ismerem. Akárcsak az oroszt és az angolt is. Bár a magyar beszéddel vannak gondjaim. Ne nevezz tesókádnak. Ha svéd, dán, norvég, flamand, angol, holland vagy fríz lennél, akkor elfogadnám tőled ezt a megnevezést.

A határon túliakat nem akarjátok felszabadítani az elnyomás alól? Ha igen, akkor hívjátok őket ide, képezzétek őket ki az ellenállásra és előbb-utóbb felszabadulnak. Vagy ez sem működik? Tényleg csak ugatós kutyák a turbómagyarok? Egyébként a tipikus turbómagyarra ne légy büszke, mert akkor arra is lehetsz büszke, hogy szűk látókörű vagy és idióta.

Hans

2011. júl. 12. 19:35
 110/120 anonim ***** válasza:
100%

"Turbómagyarkám (becézhetlek turbinak?), megmondanád, hogy egy ma élő román mit tehet arról, hogy 48-ban az ősei lekapták pár székely fejét?"

Megmondom, ha te megmondod azt nekem, hogy a fenti tetteket levezénylő román háborús bűnösöknek kik állítanak szobrokat a magyar városok főterein, és az az amúgy magyar kéz építette városházán ki játssza el a Iancu indulót minden órában? Van tipped?

"Ők nyertek a háborúban, és kész, ennyi. "

Tehát joguk van a magyarokkal és földjükkel azt csinálni, amit akarnak. Persze ha rólad lenne szó többek között, rögtön tiltakoznál, nem? Akkor is ezt mondanád? Megint csak a szomszéd tehene nem érdekel mentalitás...

"Innentől nincs értelme a gyűlölködésnek."

Te mosolyogva tűrnél mindent, amit a határon túliak nap mint nap átélnek? Válaszolj, kérlek.

"Azelőtt meg mi vettük el a morvák földjeit, ilyen alapon meg ők követelhetnék a kárpát-medencét. Erről ennyit!"

Jó, mutasd meg őket, és a követeléseiket.

"A németek nem élnek elnyomásban."

Nalátod, akkor nem értem, minek jöttök azzal, hogy nem rinyáltok. Persze hogy nem, mert nincs miért.

"A wannabe alatt arra akartam kilyukadni, hogy az igazi magyarok magyarul beszélnek és olyan szleng nyelven, ami az angolból ered."

Most lebuktál, mert a szleng szó is angol, és lám, használod.

"A népirtást illeti, igen, el van intézve, mert a magyarok egy bizonyos csoportja kereste a bajt. "

Például azzal, hogy ott élt a szülőfalujában, művelte a földjét, és pont az útjába került a románoknak. Neked a k*rva anyádat, Hans.

"A Vasgárda bűne részben abból is eredhet, hogy ezzel akartak imponálni a bolsevikoknak, hogy magyarokat gyilkoltak le."

Ja, akkor semmi gond! Kár, hogy nem a felmenőid legyilkolásával kezdték az imponálást.

"Nem rinyálok népirtás miatt."

Más nép irtásáért nem is vártam el, főleg az olyanoktól, mint te.

"A határon túliakat nem akarjátok felszabadítani az elnyomás alól? Ha igen, akkor hívjátok őket ide, képezzétek őket ki az ellenállásra és előbb-utóbb felszabadulnak."

Képezzük ki. Oké, részemről már most állíthatjuk a hadsereget, ahogy látom, a fidesz már tervezi a katonaság reformját és hadkötelességet. Szóval jó úton vagyunk, Hans!

"Tényleg csak ugatós kutyák a turbómagyarok?"

Hm, hallottál már a székely és a bicska esetéről?

Amúgy erre a kérdésre még mindig nem válaszoltál, idézem fentről:

"Ha ilyen gyűlölettel viseltetsz Magyarországgal és a magyar nemzettel szemben, miért használod a nyelvet, és miért érdekel, mi van velünk? Én sem pofázok ír weboldalakon, hogy "hehe, a nyakatokra léptek az angolok, hol a gond ezzel"."

2011. júl. 12. 19:54
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!