Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Fuck Capitalism? Te hogy...

Fuck Capitalism? Te hogy gondolod?

Figyelt kérdés
Én úgy hogy egy kizsákmányoló rendszer!
2010. dec. 19. 16:42
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/147 anonim ***** válasza:

"de főleg azok akik egy érdemleges hozzászólást nem tudtak le írni"

Azért mert nem értenek veled egyet?

Nem szidják a kapitalizmust, nem szidják a fejlesztéseket.

"Inkább éhen halok minthogy ott dolgozzak vagy vásároljak!"

Miért mi a bajod, hogy nem vásárolnál ott. Kitalálom nem magyar cégek. Engem valahogy nem érdekel milyen nemzetiségű a cég.

2010. dec. 19. 19:45
 62/147 anonim ***** válasza:
63%

"Nézd meg a Zeitgeistet,ha még nem láttad!Ott a megoldás én úgy gondolom!"

agyadra ment az a film!

2010. dec. 19. 19:49
 63/147 anonim ***** válasza:
63%
Baider-Meinhoff komlexusa van!:D
2010. dec. 19. 19:53
 64/147 A kérdező kommentje:

agyadra ment az a film!

:D

Miért ment volna az agyamra?Azért mert felteszek egy kérdést?

2010. dec. 19. 19:59
 65/147 A kérdező kommentje:
Akkor is kizsákmányoló!Akárki akármit mond,még ha nem is rendelkezem professzori végzetséggel!Ehhez nem kell zseninek lenni,hogy az ember észre vegye hogy hova tart a világ,de legfőképpen az országunk!
2010. dec. 19. 20:02
 66/147 anonim ***** válasza:
66%

Na kérdező, akkor most hogy elterelted a témát már válaszolhatsz arra a kérdésre:

Milyen ismereteid vannak a témával kapcsolatban, ha vannak honnan?

2010. dec. 19. 20:04
 67/147 anonim ***** válasza:
66%
Akkor itt nincs miről beszélni.
2010. dec. 19. 20:06
 68/147 anonim ***** válasza:
63%
Inkább azért,mert nem jutnak el az agyaig az érvek és kérdésre kérdéssel felelsz,"mért ne lehetne másik út?" vagy valami hasonlókkal. Lehet másik út,a folyamatos fejlődés,Magyarországon van ,mit javítani a demokrácián és a kapitalizmuson egyaránt. Inkább táguljanak a jogköreim,minthogy csorbuljanak egy ködös eszméért,ami szép és jót mond,az eszközökben pedig nem válogatna! Mert,hogy ha elmondásod szerint felakasztjuk az összes nyerészkedőt,az összes gonosz üzletembert,akkor nem lesznek többen! Ha mindenki a közösből vesz el,nem lesz valaki aki többet szeretne? Milyen lesz az az új világ,amelyben ,csak azok vesznek részt,akik legalább egy „burzsujt” felkötöttek? Nem kapnak rá esetleg az akasztósdira egymás közt? Sorolhatnám még az ellenérveket,de a komcsizmusról és anarhizmusról mint minden másról,többet tudnak itt nálad!...
2010. dec. 19. 20:07
 69/147 A kérdező kommentje:

Milyen ismereteid vannak a témával kapcsolatban, ha vannak honnan?

Innen onnan csipeget az ember egy kevesset,hogy valamennyire képbe legyen az ember,de ez most teljessen mindegy szerintem!De most öszintén?Téged most miért érdekel hogy honnan vannak az ismereteim?Teljessen mindegy hogy mit mondok neked,mert te viszont csak kötekedsz velem én úgy veszem észre!De mivel én voltam a kérdező én várok választ!De te az én tudásommal vagy elfoglalva.

2010. dec. 19. 20:10
 70/147 anonim ***** válasza:
63%

Te csak feltettél egy hsz generátort! ennyi! -.-

A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:07

leírtad a lényeget!

2010. dec. 19. 20:14
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!