Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Fuck Capitalism? Te hogy...

Fuck Capitalism? Te hogy gondolod?

Figyelt kérdés
Én úgy hogy egy kizsákmányoló rendszer!
2010. dec. 19. 16:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/147 A kérdező kommentje:
Miért gondoljuk hogy csak ez az út létezik?
2010. dec. 19. 18:02
 32/147 A kérdező kommentje:

Annyire akadályozzák, hogy a Toyota, a GM és a BMW is milliárdokat ölnek bele! És hol van meg a megoldás? Mond már el nekem!

Itt van a megoldás,már nagyon nagyon régóta.Csak porrá zuzták az autokat,mert a nagy hatalmaknak nem állt az érdekükben,csupán ennyi történt!

Ezt a filmet ajánlom neked,persze ha érdekel.

[link]

2010. dec. 19. 18:04
 33/147 anonim ***** válasza:
48%
Love Communism!
2010. dec. 19. 18:05
 34/147 anonim ***** válasza:
63%
Én szívesen beszélgetnék veled fikázás nélkül,dehát,ha egyszer nem válaszolsz...
2010. dec. 19. 18:06
 35/147 anonim ***** válasza:

Én vagyok, aki az első kommentet írta. Most egy kicsit értelmesebben is válaszolok.

Véleményem szerint is a kommunizmus lenne a legmegfelelőbb.

De utópia. Nem lehet megcsinálni. Az ember nem érett meg hozzá, és nem is fog, mert azokat az alapvető dolgokat hágja át, mint például a birtoklás, ami kezdettől fogva jelen volt.

Védheted a kommunizmust, felhozhatsz mellette 20x annyit jó pontot, de nem megvalósítható. A megvalósíthatóak közül a lehető legjobb rendszer ami most van.

"A demokrácia nem jó, de egyelőre nem találtak ki jobbat."

Churchill

2010. dec. 19. 18:16
 36/147 anonim ***** válasza:
Az mitől forradalom,ha Görögországban anarhisták sállal a fejükön meg divatosnak számító hátitáskával ,köveket dobálnak ,meg pánkok hugyálnak a rendőrökkel szemben?
2010. dec. 19. 18:17
 37/147 A kérdező kommentje:

Tökéletes megoldáás nincs, de én úgy látom, akkor jó egy rendszer, ha mindhárom elv érvényesül benne, és elég széles tömegben megvan a késztetés, hogy ne hagyják egyiket sem borulni.

Csak az baj,hogy ez csak tehetősebb embereknek működik.Mind a 3 pontban!Ugyanis szabadsága nem lehet egy napi 6 napot 12 órát robotoló munkásnak,aki minimálbérért dolgozik!Hiszen rabszolga,Félre tenni nem tud.Szórakozni nem tud,mert nincs miből.Magyarul dolgozik a számlákért,hogy feladhassa őket!Számára nem létezik kikapcsolodás mert dolgozik a nagy multiknak éjjel és nappal.Szabad idejében pedig alszik.Mivel se pénze se kedve nins hozzá hogy élvezhesse a szabadságát ami jár neki munka időn kívül.Magyarul dolgozik és alszik.Ezt hívják modern rabszolgaságnak!Ráadásul esélye sins kitőrni!Tehát már itt borult a 3-ból minimum 2 pont!

Amúgy a könyv érdekelne.Letőlteni valahonnan lehet?

2010. dec. 19. 18:19
 38/147 anonim ***** válasza:

"De nem írom le a véleményem,mert úgy is csak fikázná mindenki,ahogy eddig is tették hogy én mégis hogyan gondolom!"

Én csak annyit mondtam, hogy megvalósíthatatlanok az elképzeléseid.

"Meg az egy baromság,mert ezt senki nem fogja megáltoztatni ez így marad és kész!"

Ilyet nem mondtam! És nem kétlem, hogy lehetne javítani és van is mit, mivel a piac nem mindig szabályoz jól, de amiről beszélsz akkor is megvalósíthatatlan.

"Miért ne lehetne változtatni?Miért kell mindig azt csinálni amit a másik?Ha nekem nem tetszik?"

Senki nem mondta, hogy azt kell csinálni amit a másik. De kicsit túlzásnak tartom a rabszolgaság jelzőt, főleg egy olyantól, akinek "mindene" megvan. Értsd: otthon fűtött szobából a neten keresztűl kritizál.

"Ha régen az őskorban és az ókorban így gondolkodtak volna,akkor még most is ott tartananánk!"

Azért nem egészen pontos a hasonlat! Írták már, hogy biztos, hogy van jobb is a kapitalizmusnál, de azt még nem találták föl. De tévedés ne essék! Ott sem lenne mindenki egyenlő! Már mondtam miért.

"Itt van a megoldás,már nagyon nagyon régóta.Csak porrá zuzták az autokat,mert a nagy hatalmaknak nem állt az érdekükben,csupán ennyi történt!"

Mond már a megoldást, ne csak filmeket idézgess! Ugyan miért lenne a nagyhatalmaknak érdeke ezt visszafogni? Az arabok olaja már a kimerülés szélén van, semmi haszna nem lenne nekik benne! Ráadásul az OPEC nem annyira erős, hogy mondjuk az USA-t "félreállítsa", akinek viszont érdeke az elektromos autók kifejlesztése, hiszen ők is függnek az olajtól (USA).

"Ezt a filmet ajánlom neked,persze ha érdekel."

Meséket nem nézek!

Ja és csak úgy mellesleg! Egy csomó olyan hír volt mostanában, hogy a kutatóknak sikerült olyan akkumlátorokat kifejleszteniük, hogy 500km-t bír az aksi egy feltöltéssel és percek alatt újratölthető! Őket a csúnya háttérhatalom miért nem hallgattatja el?

2010. dec. 19. 18:30
 39/147 anonim ***** válasza:
66%

"Csak az baj,hogy ez csak tehetősebb embereknek működik.Mind a 3 pontban!"

A különbség az, hogy TE is lehetsz tehetős!

Ugyanis szabadsága nem lehet egy napi 6 napot 12 órát robotoló munkásnak,aki minimálbérért dolgozik!Hiszen rabszolga,Félre tenni nem tud.Szórakozni nem tud,mert nincs miből.Magyarul dolgozik a számlákért,hogy feladhassa őket!Számára nem létezik kikapcsolodás mert dolgozik a nagy multiknak éjjel és nappal.Szabad idejében pedig alszik.Mivel se pénze se kedve nins hozzá hogy élvezhesse a szabadságát ami jár neki munka időn kívül.Magyarul dolgozik és alszik.Ezt hívják modern rabszolgaságnak!Ráadásul esélye sins kitőrni!Tehát már itt borult a 3-ból minimum 2 pont!"

Ezt te honnan tudod? Sok ilyen ismerősőm van és azért elég sokat szórakoznak munkaidőn kívül! Én inkább azt tapasztaltam, hogy az irodai munkásoknak nincs életük. Van amikor még 6 után is az irodában vannak. Nagyon nem életszerű az amiről írsz. Ja és el is felejtettem, hogy régebben nem 8, hanem annál több volt a munkaidő...

2010. dec. 19. 18:33
 40/147 A kérdező kommentje:

Őket a csúnya háttérhatalom miért nem hallgattatja el?

Majd elfogja nyugodj bele!

A rák ellenszerével mivan?

Miért engedik hogy haldokoljanak a betegek?Csak nem azért mert az is kedvez a gyógyszeriparnak?Már réges régen megvan az ellenszer csak mellékessen mondom.

2010. dec. 19. 18:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!