Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Fuck Capitalism? Te hogy...

Fuck Capitalism? Te hogy gondolod?

Figyelt kérdés
Én úgy hogy egy kizsákmányoló rendszer!
2010. dec. 19. 16:42
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
 141/147 A kérdező kommentje:

És te irigykedsz a jó seggemre?;)

Miért megmutatod?Nem tudom,mivel még nem láttam!

2011. jan. 6. 19:08
 142/147 anonim ***** válasza:
Nem irigykedek én semmire! Igazságtalannnak tartom,igazából! Csak arra céloztam a segges kérdéssel,hogy a felvetésedet az irigységre,igazából nem értem! Meg ez az "irigykedsz?" ilyen ovodás színtű izé,mint az "irigykedsz a seggemre?", "irigykedsz az új rucimra?" szerű gyermeteg hülyeség,de hadjuk ezt,inkább ne menjünk bele... Érveléseid pedig nagyon érzelemesek,nem racionálisak. Teli vannak az "érveid" hirtelen felindulásokkal,pl.: "szégyen a szerelem?". Igazából olyan volt veled vitázni,mintha egy szappanoperában lennék és a csacska anygyalnak kéne elmagyaráznom,hogy mért a kapitalizmus a jelenleg ismert formákból a legműködőbb! De ,ha gondolod írd le dióhéjban annak a filmnek az új rendjét,világképét (persze,csak azt amivel Te is egyetértesz),hátha idetéved valaki és megtetszik neki! Nem is értem,mértnem ezzel kezdted! Én meg válaszolokrá,ha gondolod! Persze előre félek,hogy direkt félre fogsz értelmezni,ahogy eddíg tetted! Vagy meg fogsz sértődni,hogy nem fogok esetleg egyetérteni...
2011. jan. 7. 00:13
 143/147 anonim ***** válasza:
Azért tudta kiemelni,mert senkit sem pontozott fel! ha senkinek nem ad zöld kezet, akkor lehet itt 10000 válasz is, akkor is kitudja emelni! de ez a vita már rég lezárult szerintem
2011. jan. 7. 04:52
 144/147 A kérdező kommentje:
Még nem zárult le!!Csak nem tudtatok érveket vagy ellenérveket felhozni hogy miért jó és miért rossz nekünk.Csak az én szapulásommal voltatok elfoglalva!Én normális keretek között probáltam volna beszélgetni a témáról.De most már oly mindegy!Megsértődni nem sértődtem meg,de nem fogok bologatni mint a kisgyerekek ha nem tetszik valami...
2011. jan. 8. 16:49
 145/147 anonim ***** válasza:

"de nem fogok bologatni mint a kisgyerekek ha nem tetszik valami..."

he?

2011. jan. 8. 16:53
 146/147 A kérdező kommentje:

he?

Úgy értem hogy arra bologatni ha nem tetszik egy rendszer nem fogok úgy csinálni mintha tetszene!Meg itt a komonistázás egyből!Miért kell egyből kommunistázni?Azt is utálom,de ez se sokkal jobb!

2011. jan. 9. 17:41
 147/147 anonim ***** válasza:
100%

tegnap 16:49 "Csak nem tudtatok érveket vagy ellenérveket felhozni hogy miért jó és miért rossz nekünk"

Úgy érzem, korábban hoztam fel érveket, még te is elfogadtad anno (2010-12-19 17:43). Felszinesen átfutva rengeteg választ találtam, ami értelmes érveket hoz fel a kapitalizmus mellett. Más kérdés, hogy elég sok válaszoló tényleg téged "szapult", de ez kölcsönös volt, és nagyrészt te provokáltad ki. Erről is írtam korábban (2010-12-20 00:33). Sajnos tényleg úgy tűnt, hogy nem csak a szapulást, hanem az ellenvéleményt is rosszul tolerálod. Tévedhetek, de így jött le. Ezzel viszont kihoztad a válaszolók egy részéből a szapulási hajlamot.

2011. jan. 9. 17:53
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!