Fuck Capitalism? Te hogy gondolod?
Figyelt kérdés
Én úgy hogy egy kizsákmányoló rendszer!2010. dec. 19. 16:42
131/147 anonim válasza:
A kapitalizmus egy undormány ami rothad. Le kell számolni vele mielőbb!
132/147 anonim válasza:
"az volt a szocializmus. ami nem működött, hitelekből tartották fent, be is csődölt."
Nem hitelekből tartották fel. Akkor még gazdag ország voltunk. És nem csődölt be csak a sok nyugatmajmoló globálbarom akart egy rendszerváltást.
133/147 A kérdező kommentje:
akik sajnálatosan azt hiszik, mennyivel jobb lenne kommunizmusban élni és hogy "fuck capitalism" meg hasonlók.
Nem értem!Soha nem értettem hogy ha valaki a kapitalizmus ellen beszél akkor miért egyből a kommunizmust hozza fel?Talán ha azt akarnám,akkor azt a kérdést tettem volna fel hogy I LOVE YOU KOMMUNIZMUS.De ott van pl,amit az egyik hozzászoló írt,nemzet szocializmus.Ami németországban mükődött,a faji dolgokat ha kivennénk belőle egy müködő dolog lenne.
2010. dec. 31. 12:50
134/147 anonim válasza:
A nemzetszocializmus is a kapitalizmuson alapszik,te szerencsétlenség!
135/147 anonim válasza:
De,ha szeretnél egy vezért,akinél lehet kicsit jobban élsz,de SZELLEMILEG "KIZSÁKMÁNYOL",akkor hajrá!
136/147 anonim válasza:
Kit fizettél le,h ezt a kérdéset kiemelhetted? 60 válasz nem volt elegendő? :O
137/147 anonim válasza:
A nácizmusban meg tényleg aztán az erősebb kutya b@szott minden téren. Egy nagy piramis volt az egész, tetején a fhűrelájnal!! Ezt akarjátok,antikapitalisták a fajelmélet nélkül,elment az eszetek?:O
138/147 A kérdező kommentje:
60 válasz nem volt elegendő? :O
Mit zavar?Irigykedsz?:)
2011. jan. 5. 19:33
139/147 anonim válasza:
Dehogy. Inkább,csak csodálkozom,hogy mik vannak. Jobban meggondolva több válasz is volt az ,mint 60!
140/147 anonim válasza:
És te irigykedsz a jó seggemre?;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!