Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Fuck Capitalism? Te hogy...

Fuck Capitalism? Te hogy gondolod?

Figyelt kérdés
Én úgy hogy egy kizsákmányoló rendszer!
2010. dec. 19. 16:42
 101/147 anonim ***** válasza:
59%

"mi országunkat kihasználják a multik!"

Jobb lenne ha az ott dolgozóknak nem lenne munkájuk.

2010. dec. 20. 12:05
 102/147 anonim ***** válasza:
63%

"fogalmad sincs arról hogy milyen nehhéz itt Magyarországon munkát találni"

Elmehetsz mérnöknek, orvosnak, informatikusnak.

2010. dec. 20. 12:06
 103/147 A kérdező kommentje:
De feltettem egy olyan kérdést is,hogy miért is jó a kapitalizmus?Arra senki nem válaszol?Miért jó ez az embereknek?Amikor sok féle lehetőség lenne,csak az emberek gondolkosásán kellene változtatni!!!Én nem mondtam egy szóval se,hogy tudok jobbat és javasolni se javasoltam,én csak a Zeitgeistet hoztam fel példának hogy én szerintem az egy megvalósitható dolog lenne,ember és természet barát.Én azt látnám a helyes utnak,ahhoz hogy mindenki vissza kapja az emberségét és egy sokkal élhetőbb világ lenne minden ember számára.Én látok benne fantáziat.Csak ahhoz az emberek kapzsiságán és gondolkodásán kellene változtatni!
2010. dec. 20. 12:20
 104/147 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig már válaszoltunk,a közgazdaságtan a kapitalizmust piacgazdaságként értelmezi,kifejtettem mért jó,ha nem más szabja meg,hogy szerintem milyen a számomra versenyképes termék. Tény,hogy a többségszerint alakul a piac,de mindíg vannak alternatí kisboltok,ahhol kielégíthetem az igényeimet... Egyszerűen túl tág és túl össszetett a kapitalizmus ahhoz,hogy egyszerűen megindokoljuk,regényeket kéne írnunk,ezt ne várd el tőlünk,így is sokat foglalkoztunk vele,a stílusod ellenére,mindíg meghalagattunk és válaszoltunk... Egyszerűen ez a legéletképesebb társadalmi berendezkedés a demokráciával eggyüt és kész! A baj ott kezdődik,hogy a kedves kérdező azt sem tudja mi a kapitalizmus....
2010. dec. 20. 12:30
 105/147 A kérdező kommentje:

kedves kérdező azt sem tudja mi a kapitalizmus....

Azért nem tudom mert megkérdezem hogy miért pont így kell élnünk és miért ne lehetne másképpen?Az nem azt jelenti hogy nem tudom....

2010. dec. 20. 12:35
 106/147 A kérdező kommentje:
És tulajdonképpen azt sem értem hogy miért kell egyből támadásba lendülni és az embert egyből azzal illetni hogy még azt se tudja mi az a kapitalizmus!Csupán a témáról szerettem volna beszélni!Az oltásokra nem vagyok kiváncsi!Értelmes válaszok érdekelnek nem pedig az én meglátásaim fikázása!
2010. dec. 20. 12:38
 107/147 anonim ***** válasza:
63%
Onnét,ha tudnád mi az,akkor rég érdemben reagáltál volna a felvetésekre,de elsiklottál felettük,mivel lövésed sincs a gazdasági mehanizmusokról. Nem szégyen. Nem cikizésből mondtam. Egyszerűen túl sovány és túl részrehajlóak az ismereteid! A kizyákmányolás rossz. Oké. Kizsákmányolás eddíg is volt,sőt minnél inkább vissza mész az időben kissebb túlzással de,annál nagyobb! Milyen következtetéseket vonsz le ebből? Nem szereted az életet,mert teli van depresszióval,meg a szomszéd Julcsi is öngyilkos lett? De az életnek vannak jobb oldalai is! Tudsz jobbat az életnél? Érted a példámat?
2010. dec. 20. 12:44
 108/147 anonim ***** válasza:
63%
"egyből azzal illetni" Ne viccelj a 11 oldal után illettek ezzel! Te illetted az első oldalon azzal az embereket,hogy ha nem azt hiszed amit én ,akkor kapitalizmus becsapott titeket. Gyerekes dolog a "cikizés" miatt siránkoznod,itt többen sokkal többet kibírtak. Úgyérzem én is elég türelmes voltam veled ,minekután "szopjál lovat" és hasonló primitív szrságokat vagdaltál a fejemhez! Ugylátszik neked van itt a legnagyobb önérzeted,csak tudod,azt sugald mások felé ,amit te is viszont szretnél kapni. Ha lovagias vagy,lovagias leszek én is. Ha hőbörögsz,akkor énm sem fogok nyájas lenni. Ezt nem várhatod el!:)
2010. dec. 20. 12:56
 109/147 A kérdező kommentje:

Ha hőbörögsz,akkor énm sem fogok nyájas lenni. Ezt nem várhatod el!:)

Nem várom.:)

Azért hőbörögtem,mert egyből ez volt az emberek reakciója hogy képzelem,ez megvalósthatatlan és ez így jó ahogy van.Mert én úgy gondolom,mindent lehet csak akarni kell!!

De ha örök életre beleragadunk ebben az állapotban,ami most van akkor soha nem fejlődik az emberiség!Példának ott vannak az ókori emberek,ha ők ott leragadnak,akkor még mindig ott tartanánk!És elöbb vagy utobb váltzoztatnunk kell,mert én úgy gondolom hogy ez végessen nem tartható fennt!

2010. dec. 20. 13:04
 110/147 A kérdező kommentje:
Úgy értem hogy egy idő után mindenképpen kénytelen lesz az emberiség egy másik írányban elmenni.
2010. dec. 20. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!