Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Fuck Capitalism? Te hogy...

Fuck Capitalism? Te hogy gondolod?

Figyelt kérdés
Én úgy hogy egy kizsákmányoló rendszer!
2010. dec. 19. 16:42
 111/147 anonim ***** válasza:
63%
"Azért hőbörögtem,mert egyből ez volt az emberek reakciója hogy képzelem,ez megvalósthatatlan és ez így jó ahogy van" Akkor légy büszke az álláspontodra és indokold meg,ne egysoros mantrát hajtogass! Tessék egy kis ízelítő: [link]
2010. dec. 20. 13:14
 112/147 A kérdező kommentje:

Jó és akkor mivan?Ezt eddig is tudtam!Pontossan erről beszéltem ha már az ember a kapitalizmus ellen beszél,akkor már egyből azt gondolja mindenki hogy ez biztos kommunista.

Látom te is megláttad a lényeget.....

Nem véletlenül hozem gel pl-nek a Zeitgeistet!Pontossan azért hoztam azt fel,mert politika mentes.

2010. dec. 20. 13:26
 113/147 anonim ***** válasza:
7%
Aha! Mintha a Zeitgeist nem ugyanazt hajtogatná, mint a neo marxisták meg anarcho-kommunisták!
2010. dec. 20. 13:36
 114/147 A kérdező kommentje:
Ha nem kapitalizmust akkor te mit választanál?Csak úgy kérdem.
2010. dec. 20. 13:43
 115/147 anonim ***** válasza:
54%
Akkor az anarho-kommunizmust!
2010. dec. 20. 13:47
 116/147 anonim ***** válasza:
63%
Vagy inkább az anarcho-szindikalizmust? Tulajdon képpen teljesen mindegy,mivel ezeket a forradalmakat vér nélkül nem lehet megcsinálni,akinek a kezéhez vér tapad az meg vérszemet kap és nem lesz már a régi. Ezek az emberek hosszútávon annak a társadalomnak lesznek a gyilkosai,züllesztői. Meggyőzéses alapon ,meg úgysem vesz el senki többet a közösből,mindíg lesz egy nyerészkedő. Akik a forradalom élére állnak,majd vezető pozicíót szeretnének,így borul a főnök nélküli rend. Egyszerűen megvaslósíthatatlannak tartom,de ha létezne is egy ilyen társadalom,az azt jellentené,hogy az emberi jellem erősen homogenizálódott,ami hosszú távon megölné a fejlődést!Viszont,ha javulna a helyzet és nem lenne mindenki foraddalom fanatikusa,jönnének a liberálisok,majd jönne újra egy kissebb igazságosabb kapitalizmus. Vagy vérengzésbe torkollunk és egy újjab diktatúra,amit pont nem akarna egyik kezdeti forradalmár sem. Ott van Che példája! Az életét adta és mért? Hogy Fiidel átvegye a hatalmat és teljes kontrolt vezzessenbe? Ha a kissebb fajta kapitalizmus vagy a kevésbé vad kapitalizmus alakulna késöbb ki,az se lenne az igazi,mivel e herce-hurca nélkül is elérhetnénk! Pl.:demokratizálódáassal,jogok szigorításával,itt Mgyarországon nem ártana erősíteni ,szaporítani a szakszervezeteket,Fro.-ban így van,és remeül megvannak a munkások!
2010. dec. 20. 13:59
 117/147 anonim ***** válasza:
59%
az a poén kedves kérdező, hogy itt sír a szád munkaidőben! több oldalnyit vitatkozol mindenkivel, összehordasz hetedhéthavat! Kiábrándultál, mert nem találtál rögtön melót! van ilyen, de emiatt még nem kéne bevezetni a kommunizmust (meg úgy semmikor sem kéne)! Talán, ha nem marhaságokkal töltenéd az idődet, lehetne munkád! A legnagyobb kincs az idő!
2010. dec. 20. 18:58
 118/147 anonim ***** válasza:
elég lesz már.
2010. dec. 20. 19:06
 119/147 A kérdező kommentje:

elég lesz már.

Hát szerintem is!Ennyi idiotát ,már régen láttam!Csak azért jön ide hogy nekem osztja az észt,de a kérdésre vagy a témához hozzászolni nem tud!Persze tisztelet a kivételnek!

Én a témát be is fejeztem,mert már elég OFF.Egy két válaszoló nem tud értelmessen beszélgetni,arrol én nem tehetek.Feltettem egy kérdést és elmondtam mi a vélemény erről az egészről.Én csak válaszokat vártam is miérteket hogy ez miért jó nekünk és ha ezt nem akkor ki milyen irányba indulna el.Annak köszi akivel rendessen lehetet beszélni a dolgokról,akinek nem tetszett az meg azt sem tudom hogy miért írt ide egyeltalán.Szép napot mindenkinek!

2010. dec. 21. 11:35
 120/147 anonim ***** válasza:
100%
szerintem meg nem fuck kapitalizmus, nagyon jó a teljesítményen alapuló fizetés, nincs már a 19. század önkényuralma és munkáselnyomása
2010. dec. 21. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!