Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Fuck Capitalism? Te hogy...

Fuck Capitalism? Te hogy gondolod?

Figyelt kérdés
Én úgy hogy egy kizsákmányoló rendszer!
2010. dec. 19. 16:42
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/147 anonim ***** válasza:
77%
Hülyékkel nem lehet vitatkozni.És nem azért vagy hülye,mert nem tudsz, hanem azért mert nem tudsz és a nemtudásodra alapozod az egész véleményed,felfogásod.Pedig véleménye az embernek olyanról lehet amit ismer,amit kevésbé vagy csak éritőnlegesen ismer arról nem lehet kiforrott véleménye,olyan meg pláne nem ami egy vitában hiteles.
2010. dec. 19. 20:19
 72/147 A kérdező kommentje:

Sorolhatnám még az ellenérveket,de a komcsizmusról és anarhizmusról mint minden másról,többet tudnak itt nálad!...

Pontossan azért kérdez itt az ember,mert ha valamennyire nincs képbe valamivel,akkor kiváncsi mondjuk az ilyen nagy arcu barmok véleményére is mind te!De pont az ilyen idiota seggek mint te,általában nem válaszolnak érdemben,hanem elkezdi osztani a másikat!De tudod mit haver?Szopjál lovat!

2010. dec. 19. 20:21
 73/147 anonim ***** válasza:
"Amit nem tudsz egyszerűen elmagyarázni, azt nem is érted egészen." Albert Einstein
2010. dec. 19. 20:22
 74/147 A kérdező kommentje:
Azon mit nem lehet érteni te idota hogy az embereket kizsákmámyolják a hazádban és hugyért szarért dolgozik a tescoba?Ezen mit nem értesz?Volt aki megértette és tudott normélissan valaszolni,de te annyira okos vagy,mégsem fűztél hozzá semmit....
2010. dec. 19. 20:25
 75/147 anonim ***** válasza:
63%

"Pontossan azért kérdez itt az ember,mert ha valamennyire nincs képbe valamivel,akkor kiváncsi mondjuk az ilyen nagy arcu barmok véleményére is mind te!De pont az ilyen idiota seggek mint te,általában nem válaszolnak érdemben,hanem elkezdi osztani a másikat!De tudod mit haver?Szopjál lovat!"

Nos,akkor azt kellett volna kérdezned,hogy mi az a kommunizmus,vagy milyen antikapitalista irányok léteznek!? Szívesen segítettem volna neked. De te egyszerűen kijelentetted,hogy : "Én úgy hogy egy kizsákmányoló rendszer!" Ezekután ,cak megkéne tudnod indokolni a miértjét nem? Ehelyett mit csinálsz? Mindenkit birkának probálsz beállítani,állóképes érvek nélkül!

2010. dec. 19. 20:26
 76/147 A kérdező kommentje:

Mindenkit birkának probálsz beállítani,állóképes érvek nélkül!

Tudom hogy mi az a kommunizmus és tudom mi az anarchizmus,most nem erről van szó!Senki nem akart senkit beállitani birkának,te veled ellentétben!

2010. dec. 19. 20:28
 77/147 A kérdező kommentje:
De válaszoljál kérlek hogy szerinted miért is olyan a kapitalizmus?Miért jó az neked hogy emberek havi 80 ezer ft-ért sza.rrá dolgozzák magukat és rabszolga sorsra vannak kényszeritve?Miért jó ez neked?Miért jó az hogy minden a pénzre épül és az a legfontossabb az emberek életében?
2010. dec. 19. 20:31
 78/147 anonim ***** válasza:
63%
Na akkor még mindíg nem tiszta! Mivel nem vagy képben? Mit szeretnél hallalni?
2010. dec. 19. 20:32
 79/147 anonim ***** válasza:
63%
"De válaszoljál kérlek hogy szerinted miért is olyan a kapitalizmus?" Nem jó,de nincs jobb! "Miért jó az neked hogy emberek havi 80 ezer ft-ért sza.rrá dolgozzák magukat és rabszolga sorsra vannak kényszeritve?" Ez,csak egy kiragadott részlet. Nem tudok vele mit kezdeni. Mellesleg undorító rágalom,hogy más nyomora nekem jó!"Miért jó ez neked?Miért jó az hogy minden a pénzre épül és az a legfontossabb az emberek életében?" Nem épül minden pénzre! Nekem nem a pénz a legfontosabb!
2010. dec. 19. 20:35
 80/147 anonim ***** válasza:
Írj egy szép vereset és mond azt,hogy a pénzre épül,légy szerelmes és mond,hogy a pénzre épül! Nem élvezem senki kizsákmányolását! Én nem élek úgy ,ahogy azt a sztereotipiádban rám szeretnéd húzni!
2010. dec. 19. 20:47
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!