Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Fuck Capitalism? Te hogy...

Fuck Capitalism? Te hogy gondolod?

Figyelt kérdés
Én úgy hogy egy kizsákmányoló rendszer!
2010. dec. 19. 16:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/147 A kérdező kommentje:
A nemzeti szocializmus ami egyébként én szerintem müködő képes lenne!A faji dolgokat kivenni belőle és müködne!Lásd Németországot régen!
2010. dec. 19. 18:54
 42/147 anonim ***** válasza:
62%

"nézd meg a régi autókat,van ami 20-25 éves és még mindig megy.De a mai autokat 5 évre csinálják,5-6 éveseken már jönnek elő a gondok."

A régikben sokban nem volt légkondi, nem volt légzsák, tolatókamera, gps, nem voltak annyira kényelmesek.

Te mit választanál? Egy ladát vagy egy BMW X5-öst?

Bárkiből bármi lehet ha akarja és megvan hozzá a kellő tudása, furfangossága. Nekem is van rokonom akinek csak gépszerelői végzettsége van, de mégis milliomosnak lehet mondani mert van egy jó vállalkozása.(út építés)

Neked mi a munkád?

2010. dec. 19. 18:56
 43/147 anonim ***** válasza:
58%

"napi 6 napot 12 órát robotoló munkásnak,aki minimálbérért dolgozik"

És mi van azzal aki csak 5 napot dolgozik 8 órában és 4-500-at keres? Ilyen is van. Lehet ez mérnök, informatikus.

2010. dec. 19. 19:00
 44/147 A kérdező kommentje:

Most lehet hogy röhögni fogsz!Vagy nem hiszed el,de én mondjuk a Lada nívát választanám!És ezt komolyan mondtam!

Hogy miért?Nincs tele b.szva elektronikával!Amennyi extra,annyi meghíbásodási lehetőség!A Lada níva egyszerű mint a faék,de az egyik legjobb és megbízhatobb terepjáró.

Olcsó alkatrész pl.

2010. dec. 19. 19:01
 45/147 anonim ***** válasza:
63%

"Ráadásul esélye sins kitőrni!Tehát már itt borult a 3-ból minimum 2 pont! "

Miért ne lenne?

Elvégez levelezőn pl egy egyetemet.

Vagy megcsinál egy okj-s képzést.

2010. dec. 19. 19:01
 46/147 A kérdező kommentje:

Elvégez levelezőn pl egy egyetemet.

Vagy megcsinál egy okj-s képzést.

Igen valoszinünek tartom....hogy van kedve beülni 12 óra kemény robot munka után.Arról nem is beszélve hogy az OKJ-s képzés se ingyenes,akár 200ezer is lehet egy tanfolyam vagy még több.Abból a havi 70-80 ezer ft-ból biztos futja neki....

2010. dec. 19. 19:04
 47/147 anonim ***** válasza:

Látom rossz emberrel áltam le vitázni, na mindegy. Neked van igazad!

"Majd elfogja nyugodj bele!"

Kicsit érdekes lenne! A világon mindenki tud ezekről a fejlesztésekről, nem lenne feltűnő...

"A rák ellenszerével mivan?

Miért engedik hogy haldokoljanak a betegek?Csak nem azért mert az is kedvez a gyógyszeriparnak?Már réges régen megvan az ellenszer csak mellékessen mondom."

Te honnan a pitschából vagy ilyen jól értesült? Figyú, a lottószámokat nem tudod véletlenül?

2010. dec. 19. 19:07
 48/147 anonim ***** válasza:
59%

"Igen valoszinünek tartom....hogy van kedve beülni 12 óra kemény robot munka után."

Akkor mit akar? Kell némi szenvedés, hogy elérje a céljait.

Miért nem tanult előbb tovább. Ha nem volt meg hozzá az anyagi háttér akkor van ösztöndíj, de ehhez tanulni kell.

2010. dec. 19. 19:08
 49/147 anonim ***** válasza:
59%

"Miért engedik hogy haldokoljanak a betegek?Csak nem azért mert az is kedvez a gyógyszeriparnak?Már réges régen megvan az ellenszer csak mellékessen mondom."

Te honnan a pitschából vagy ilyen jól értesült? Figyú, a lottószámokat nem tudod véletlenül?"

Hagyd ő az aki nem tud bizonyítékot mutatni, csak biztos benne hogy van.

2010. dec. 19. 19:10
 50/147 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

A nemzeti szocializmus ami egyébként én szerintem müködő képes lenne!A faji dolgokat kivenni belőle és müködne!Lásd Németországot régen!"

Akkori rendszerek teljesen masok voltak, mas gazdasagi mechanizmusokkal, azota eltelt 70-80 ev de a gazdasag kb 5 10 evente valtozik. Mibol gondolod, hogy a mai technologiak, kereskedelem, vilaggazdasag stb eletkepes lenne egy akkori gazdasagi rendszer? Egyebkent meg kenyszermunkasok tizerzrei szalgaltattak az ingyenmunka ero nagy reszet, valamint teljes hadiiparra rendelkeztek be es vagyonokat koboztak el.

"A kérdező kommentje:

Most lehet hogy röhögni fogsz!Vagy nem hiszed el,de én mondjuk a Lada nívát választanám!És ezt komolyan mondtam!

Hogy miért?Nincs tele b.szva elektronikával!Amennyi extra,annyi meghíbásodási lehetőség!A Lada níva egyszerű mint a faék,de az egyik legjobb és megbízhatobb terepjáró.

Olcsó alkatrész pl."

A BMW lehet, hogy tele van elektronikaval ami adott esetben tobb hibalehetoseg, de ezek egy resze kenyelmi /ok nem mindenkinek kell/ viszont nagyresze biztonsagi funkcio pl ABS, ESP stb. Azert nem mindegy, hogy 130 temponal hany meter alatt allsz meg vagy mennyire tudod iranyitani az autot es akkor ott van a szinten az /atkozott/ elektronikahoz kotott legzsakok, GPS baleset eseten veszihivo funkciok stb. ehet szidni az elektronikat meg olcsobb alkatreszeket emlegetni de azt hiszem ha ezek a tulelesi eselyt novelik megfizethetetlenek!

2010. dec. 19. 19:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!