Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Fuck Capitalism? Te hogy...

Fuck Capitalism? Te hogy gondolod?

Figyelt kérdés
Én úgy hogy egy kizsákmányoló rendszer!
2010. dec. 19. 16:42
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/147 anonim ***** válasza:
66%

Lemerem fogadni, hogy a kérdező egy taknyos kis tini, aki megnézett 1-2 zeitgeistot vagy mit, és azt hiszi ő az atyaúristen és olyan okos hogy a világ minden "hazugságára" rájött.

Aki meg közgazdász,orvos,jogász,politológus stb... az meg nem tud semmit vagy beállt az "árulók" közé hogy kizsákmányolja a nípet.Kábé ez a felfogása lehet.

Azt is lefogadom, hogy még a büdös életében nem olvasott a demokráciáról,piacgazdaságról,jogállamról,szuverenításról és a többi hasonló fogalmakról vagy 10 oldalt sem, de azért osztja az igét......

Elég nehéz valamiről vitatkozni úgy, hogy a másik félnek nincsenek ismeretei,csak ilyen "bulvár" tudása van.

2010. dec. 19. 19:24
 52/147 anonim ***** válasza:
63%
A kérdező nagy antikapitalista,de a kapitalizmuson belül a náci rendszert tarja a legnagyobbra. A kérdező siránkozik,hogy nem halgatják meg,de a kérdések elől kitér. A kérdező nagy környezet barát,ha a nagy szennyező multikról van szó,de ladával járna. A kérdező hiteltelen!
2010. dec. 19. 19:29
 53/147 anonim ***** válasza:
66%

"Lemerem fogadni, hogy a kérdező egy taknyos kis tini,"

Az nem.

Én olyan 20-25 évesre gondolok. Vagy tescoban vagy metro vagy valami hasonló multiban dolgozik.

2010. dec. 19. 19:30
 54/147 A kérdező kommentje:

zt hiszem ha ezek a tulelesi eselyt novelik megfizethetetlenek!

Én ismerek olyat aki fullos mercivel neki csapodott egy kamionnak!Sajnos nem segített rajta,hiába volt vagy 12 légzsák az autóba!Tény és való hogy a bztonsági extrák elengedhetetlenek,de én nem is arról beszéltem inkább.Hanem az elektromos autokról!

2010. dec. 19. 19:32
 55/147 A kérdező kommentje:

Lemerem fogadni, hogy a kérdező egy taknyos kis tini

Kikérem magamnak hogy letaknyosozzál!!!Szerintem nem beszéltem senkivel ordenáré hangnemben,ezért én se várom el hogy taknyosnak hívjanak!Egyébként úgy tudtam hogy demokrácia van és szólás szabadság.Ez az oldal meg azért van hogy kérdezzünk!Vagy tévedtem?Amúgy 27 vagyok ha már ennyire érdekel!

2010. dec. 19. 19:36
 56/147 anonim ***** válasza:
66%

"Én olyan 20-25 évesre gondolok. Vagy tescoban vagy metro vagy valami hasonló multiban dolgozik."

Akkor lehet ez csak amolyan utálom a főnököm sztori:D

2010. dec. 19. 19:36
 57/147 anonim ***** válasza:

"Én ismerek olyat aki fullos mercivel neki csapodott egy kamionnak!Sajnos nem segített rajta,hiába volt vagy 12 légzsák az autóba"

De egy ladával megy neki akkor mi lett volna?

Ha nekimegy 80-al egy fának a merciben lehet hogy jobbak a túlélési esélyei.

"Hanem az elektromos autokról!"

Az elektromos autók sajnos nincsenek elterjedve. Pedig környezet barátabbak lennének.

Vagy ha az olyan elektronikára gondolsz, mint elektromos ablak, zene vagy légkondi. Igen képesek elromlani és tény ha nincs (lada) akkor nem tudnak.

Olyan mintha szidnám, hogy már megint nincs net és telefonálgatok. Ki lehetett volna ezt küszöbölni azzal, hogy nem fizetek elő netért.

A kocsikban ezek a komfortot növelik. Én inkább ülök egy komfortosabb autóban.

2010. dec. 19. 19:38
 58/147 A kérdező kommentje:

Én olyan 20-25 évesre gondolok. Vagy tescoban vagy metro vagy valami hasonló multiban dolgozik.

Inkább éhen halok minthogy ott dolgozzak vagy vásároljak!Egyébként meg érdekes módon mindenki osztja az észt,de főleg azok akik egy érdemleges hozzászólást nem tudtak le írni csak letaknyosozni a másikat!Te meg egy szaralak vagy barátom!

2010. dec. 19. 19:40
 59/147 A kérdező kommentje:

ma 19:24

De tudod mit?Ha már ekkora arcod van és ilyen tájékozott vagy,akkor magyarázd el hogy miért is olyan jó dolog a kapitalizmus?!

2010. dec. 19. 19:42
 60/147 anonim ***** válasza:
63%

Igen, a szavakat kitudod mondani, de hogy mi van mögötte azt nem tudod, mert nyílvánvaló hogy egy 1betűt sem olvastál még jogot, közgazdaságtant meg hasonló tudományágakat,csak itt dobálózol a szavakkal, semmi háttértudással.

Az én szememben ( és még sokak szemében) te olyan vagy mint aki az orvosnak dirigál mindenfélét, hogy pedig ezt nem úgy kellett volna stb. A gond csak az, hogy te nem vagy orvos és éppen most mentette meg az életed az, akit cseszegetsz.

2010. dec. 19. 19:43
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!