Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért gondolod, hogy a Jobbik...

General kérdése:

Miért gondolod, hogy a Jobbik a megoldás?

Figyelt kérdés
2010. márc. 7. 11:27
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
51%
Nem gondolom :)
2010. márc. 7. 11:28
 2/21 anonim ***** válasza:
44%
Mert nincs más választás.
2010. márc. 7. 11:45
 3/21 A kérdező kommentje:

Olyasmikre gondolok, hogy mit tud tenni pl azért, hogy te jobban élj? HOgy legyen munkád, hogy a vállalkozóknak egyszerűbb legyen a dolguk...

Természetesen egyéb nézőpontokra is kíváncsi vagyok.

2010. márc. 7. 11:45
 4/21 A kérdező kommentje:

11:45

Ott van pl az LMP vagy az MDF. Ők is megoldást kínálnak, csak számomra gazdaságilag jobban átgondoltnak tűnik.

2010. márc. 7. 11:47
 5/21 anonim ***** válasza:

MDF? Nincs tőlük hányingered?

Nem tudom, mennyire emlékszel, de nekik köszönhetjük, hogy az elmúlt 4 évet az MSZP kormányozta. Nem szép dolog egy lapon emlegetni őket az LMP-vel. (aminek egyébként örülök, remélem, nem tűnnek el a süllyesztőben)

Amúgy most nem azért, de elég unalmas a kérdés. Miért nem lehet már minket békén hagyni? Így sem fogjuk egymást meggyőzni.

2010. márc. 7. 11:58
 6/21 anonim ***** válasza:
Ha a választással bármit is meg lehetne változtatni már rég betiltották volna.Mindegy hogy ki fog kormányozni további kemény reformok ,megszorítások jönnek.
2010. márc. 7. 12:08
 7/21 anonim ***** válasza:
68%

Véleményem szerint nem azt kell nézni, h rövidtávon mit fog nyújtani a Jobbik. Sztem a választások után sokan csalódni fognak benne, mert azt várják, hogy hirtelen minden jobb lesz, kiírtják a cigányokat, meg leszorítják a korrupciót és lesz egyből pénz mindenre.

Pedig a helyzet nem ez. Sztem a Fidesz is azért nem hozza nyilvánosságra a programját, mert megszorítások lennének benne, ugyanis egy válságban vagyunk, még mindig, amit ezek a retek kommunisták még jól fel is erősítettek nekünk. És a Fidesz nem akar szép ígéreteket hazudni. Én emlékszem, h Orbán 2006ban is megmondta, h ne sok jóra számítsanak az emberek, ezzel el is vesztette a választásokat, amit a hazudozó kommunisták nyertek. Persze utána ők még jobban megvágták az országot, mint ahogy Orbán tette volna.

Visszatérve a Jobbikra, sztem a hosszútávú hatásai sokkal fontosabbak annál, hogy mit csinálnak 2011ig. Az, hogy az iskolákban, és a médiában, ami a gyerekek személyiségét jelentősen befolyásolja, olyan változásokat eszközölne, ami végre egészségesebbé tehetné az országot. Nemzettudatot adna, megismertetne a valódi történelmünkkel, és nem csak azt sulykolná belénk, hogy vesztesek vagyunk tartást és erkölcsöt adna mintául. A hosszútáv a lényeg. Kb 20 év. Idáig sem 4-5 év alatt jutottunk el, ahol msot tartunk. Hanem 20, de inkább 60 év kellett hozzá. Ugye 56-ban még működött a nemzet immunrendszere. De nagyon jól tudják azok, a nagytőkések, akiknek ez az érdeke, akik msot a médiában, a politikában az oktatásban vannak, hogy korán meg kell gyűlöltetni az emberrel a saját fajtáját, lehetőleg egész kiskorában, mert az olyanból már felnőttként sem lesz egészséges, a sajátjaiért tenni tudó és tenni akaró ember. Csak egy frusztrált depressziós, aki nem tudja hol a helye, mi is a célja, képtelen produktív életet élni. Csak meg kell nézni mennyi depresszióval kezelt ember van Magyarországon ma...

Szóval a Jobbik szerintem nagyon fontos. Hogy visszahozza a normálitást, az egészségest, ellenben azzal a betegessel szemben ami most van. Az emberek gondolkodásában kell, hogy beálljon a változás.. de ahhoz idő kell. A kulturális és oktatásügyi miniszternek mindenképp Jobbikosat javasolnék.

2010. márc. 7. 12:26
 8/21 anonim ***** válasza:
70%

Azért, mert felvállalják gondolataikat és bátran szállnak szembe az árral, mint azt ezen folytatásos videók is sejtetik, melyek a TV-ben is benne voltak. Hiába támadják őket, sosem adják fel és mindig talpra állnak. Mert már most nagyon sokat tettek az országért (Lásd: Magyar Gárda, amely nem rasszista, mert ugyanúgy próbál segíteni a rosszabb sorsú de tisztességes cigányoknak is, mint a magyaroknak.)

http://www.youtube.com/watch?v=EB2W_aTuG0g

http://www.youtube.com/watch?v=jtVAFtCNe9I

http://www.youtube.com/watch?v=eBhd29XjI8Y

http://www.youtube.com/watch?v=Xgre8-JUPAM

És a programjuk miatt is, melynek eddig minden általam elolvasott részével teljesen egyetértek:

[link]

Nos, nagyjából ennyi! Szebb Jövőt!

2010. márc. 7. 12:42
 9/21 anonim ***** válasza:
12%
HE-HE-HE egy csapatrasszista tini lenne a megoldás röhögnöm kell!!!
2010. márc. 9. 02:47
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

02:47

Várom a belinkelt hanganyagot, videót, amin egy Jobbik-politikus rasszista megjegyzést tesz.

2010. márc. 9. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!