Miért gondolod, hogy a Jobbik a megoldás?
Olyasmikre gondolok, hogy mit tud tenni pl azért, hogy te jobban élj? HOgy legyen munkád, hogy a vállalkozóknak egyszerűbb legyen a dolguk...
Természetesen egyéb nézőpontokra is kíváncsi vagyok.
11:45
Ott van pl az LMP vagy az MDF. Ők is megoldást kínálnak, csak számomra gazdaságilag jobban átgondoltnak tűnik.
MDF? Nincs tőlük hányingered?
Nem tudom, mennyire emlékszel, de nekik köszönhetjük, hogy az elmúlt 4 évet az MSZP kormányozta. Nem szép dolog egy lapon emlegetni őket az LMP-vel. (aminek egyébként örülök, remélem, nem tűnnek el a süllyesztőben)
Amúgy most nem azért, de elég unalmas a kérdés. Miért nem lehet már minket békén hagyni? Így sem fogjuk egymást meggyőzni.
Véleményem szerint nem azt kell nézni, h rövidtávon mit fog nyújtani a Jobbik. Sztem a választások után sokan csalódni fognak benne, mert azt várják, hogy hirtelen minden jobb lesz, kiírtják a cigányokat, meg leszorítják a korrupciót és lesz egyből pénz mindenre.
Pedig a helyzet nem ez. Sztem a Fidesz is azért nem hozza nyilvánosságra a programját, mert megszorítások lennének benne, ugyanis egy válságban vagyunk, még mindig, amit ezek a retek kommunisták még jól fel is erősítettek nekünk. És a Fidesz nem akar szép ígéreteket hazudni. Én emlékszem, h Orbán 2006ban is megmondta, h ne sok jóra számítsanak az emberek, ezzel el is vesztette a választásokat, amit a hazudozó kommunisták nyertek. Persze utána ők még jobban megvágták az országot, mint ahogy Orbán tette volna.
Visszatérve a Jobbikra, sztem a hosszútávú hatásai sokkal fontosabbak annál, hogy mit csinálnak 2011ig. Az, hogy az iskolákban, és a médiában, ami a gyerekek személyiségét jelentősen befolyásolja, olyan változásokat eszközölne, ami végre egészségesebbé tehetné az országot. Nemzettudatot adna, megismertetne a valódi történelmünkkel, és nem csak azt sulykolná belénk, hogy vesztesek vagyunk tartást és erkölcsöt adna mintául. A hosszútáv a lényeg. Kb 20 év. Idáig sem 4-5 év alatt jutottunk el, ahol msot tartunk. Hanem 20, de inkább 60 év kellett hozzá. Ugye 56-ban még működött a nemzet immunrendszere. De nagyon jól tudják azok, a nagytőkések, akiknek ez az érdeke, akik msot a médiában, a politikában az oktatásban vannak, hogy korán meg kell gyűlöltetni az emberrel a saját fajtáját, lehetőleg egész kiskorában, mert az olyanból már felnőttként sem lesz egészséges, a sajátjaiért tenni tudó és tenni akaró ember. Csak egy frusztrált depressziós, aki nem tudja hol a helye, mi is a célja, képtelen produktív életet élni. Csak meg kell nézni mennyi depresszióval kezelt ember van Magyarországon ma...
Szóval a Jobbik szerintem nagyon fontos. Hogy visszahozza a normálitást, az egészségest, ellenben azzal a betegessel szemben ami most van. Az emberek gondolkodásában kell, hogy beálljon a változás.. de ahhoz idő kell. A kulturális és oktatásügyi miniszternek mindenképp Jobbikosat javasolnék.
Azért, mert felvállalják gondolataikat és bátran szállnak szembe az árral, mint azt ezen folytatásos videók is sejtetik, melyek a TV-ben is benne voltak. Hiába támadják őket, sosem adják fel és mindig talpra állnak. Mert már most nagyon sokat tettek az országért (Lásd: Magyar Gárda, amely nem rasszista, mert ugyanúgy próbál segíteni a rosszabb sorsú de tisztességes cigányoknak is, mint a magyaroknak.)
http://www.youtube.com/watch?v=EB2W_aTuG0g
http://www.youtube.com/watch?v=jtVAFtCNe9I
http://www.youtube.com/watch?v=eBhd29XjI8Y
http://www.youtube.com/watch?v=Xgre8-JUPAM
És a programjuk miatt is, melynek eddig minden általam elolvasott részével teljesen egyetértek:
Nos, nagyjából ennyi! Szebb Jövőt!
02:47
Várom a belinkelt hanganyagot, videót, amin egy Jobbik-politikus rasszista megjegyzést tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!