Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért gondolod, hogy csak te...

Miért gondolod, hogy csak te és a te pártod hívei látják jól a helyzetet?

Figyelt kérdés

Ezek mellett miért nem vagy képes normális emberként személyeskedés nélkül válaszolni a veled ellentétes emberek véleményére? Ennyire állat vagy?

(Akinek nem inge...)

2010. márc. 17. 15:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mert a többi mind demokráciát akar.
2010. márc. 17. 15:56
 2/14 anonim ***** válasza:
45%

szerintem az illetékesektől nem fogsz rendes választ kapni, csak ugyanolyan személyeskedést vagy durvábbat:

"Végezzük ki a 35 és a 29%os hozzászólót."

2010. márc. 17. 15:57
 3/14 anonim ***** válasza:
Nyertél 29es. :)
2010. márc. 17. 15:58
 4/14 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy ők nem fognak válaszolni rá. De hátha ezeknek az embereknek a 0,0001%-a elgondolkodik rajta, hogy helyes-e így, és változtat.
2010. márc. 17. 15:59
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem gondolom. Nem volt még olyan párt, amivel negyven százaléknál jobban egyet tudtam volna érteni.
2010. márc. 17. 16:06
 6/14 anonim ***** válasza:
35 akkor neked saját pártot kellne alapítanod saját programmal. :)
2010. márc. 17. 16:08
 7/14 anonim ***** válasza:

64

Áhh, nem tudok annyit hazudni, hogy meg legyen az 5 százalék, anélkül meg nem éri meg. Én nem tudnám leírni, hogy 3 millióból üzemeltettem egy pártot, pl.

2010. márc. 17. 16:10
 8/14 anonim ***** válasza:
51%

Azért mert csak az én pártom hívei látják jól a helyzetet.

Szebb Jövőt!

2010. márc. 17. 16:13
 9/14 anonim ***** válasza:

Elmondom az én véleményemet erről.

Én jobboldali ember vagyok,ezt nem tagadom.Úgy vagyok a baloldali szavazókkal,hogy az ő szavazatuk miatt tart most itt ez az ország ahol tart.Na már most ha azért szavazott a bal oldalra mert elhitte amit mondanak,annak ellenére,hogy a saját bőrén tapasztalhatta,hogy nem úgy van,akkor ő egy buta,lehülyített ember.Tehát sok "vitatkozni való" nincs vele.Ha viszont azért szavazott a bal oldalra,mert ő pont abba a szűk kis rétegbe tartozik,amivel hasznot tud belőle húzni,és az nem érdekli,hogy az emberek nagy része és az ország tönkre megy,akkor ő szemét hazaáruló ember.Tehát megintcsak nincs mit véleménytcserélni vagy vitázni vele.

Jah,és nem szoktam sem személyeskedni,sem vitázni az ilyen emberekkel a fent leirtak miatt!

De valahol megértem azokat akik ezt teszik,hiszen szép szóval ezekkel a buta vagy éppen szándékosan kárt okozó emberekkel nem lehet szép szóval beszélni.Szintén az eddig leirtak miatt.

2010. márc. 17. 16:18
 10/14 anonim ***** válasza:
Jah és Szebb jövőt!
2010. márc. 17. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!