Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért gondolod, hogy csak te...

Miért gondolod, hogy csak te és a te pártod hívei látják jól a helyzetet?

Figyelt kérdés

Ezek mellett miért nem vagy képes normális emberként személyeskedés nélkül válaszolni a veled ellentétes emberek véleményére? Ennyire állat vagy?

(Akinek nem inge...)

2010. márc. 17. 15:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A válasz szerintem az lenne hogy a kérdező provokátor vagy zsidó
2010. márc. 17. 16:35
 12/14 anonim ***** válasza:

"Azért mert csak az én pártom hívei látják jól a helyzetet. "

Ez de tipikus...

Érdekes én mszpsként el tudom ismerni hogy a fidesz bizonyos dolgokban esetleg jobban látja a helyzetet

Ez a különbség köztünk.

2010. márc. 17. 16:36
 13/14 anonim ***** válasza:

"De valahol megértem azokat akik ezt teszik,hiszen szép szóval ezekkel a buta vagy éppen szándékosan kárt okozó emberekkel nem lehet szép szóval beszélni."

Honnan tudod mi lenne ha fidesz maradt volna? Ott nincs korrupció, jobbiknál nincsenek gazemberek? Azért van ennyi Mszp szavazó még mindig, mert nagyon megértitek az erőszakos embereket! Mindig lesznek vannak fanatikusok

bár szerintem is kicsit sok van belőlük. Szerintem úgy általában ha egy butának el akarsz magyarázni valamit ne azzal kezd, hogy te hülye, buta vagy! Persze, hogy ellened szavaz mert lehülyézed! Tudod valahogy ha sértegetsz valakit az nem esik jól a másik embernek és ezt légyszíves add át az okos barátaidnak! Sokszor az emberek valami ellen szavaznak és nem valamiért!

2010. márc. 17. 18:55
 14/14 anonim ***** válasza:

nem gondolom így, sőt nagyon sokszor mondtam már más pártok híveire, hogy nagyon jól látja a dolgokat, csak kár, hogy a rossz oldalt erősíti...és nagyon gyakran volt már, hogy saját pártom híveivel vitatkoztam bizonyos kérdésekben, vagy épp megszóltam őket, mert úgy éreztem, hogy viselkedésükkel nem csak saját magukat, de sajnos a többi szimpatizánst is rossz fényben tüntetik fel...

egy jobbikos

2010. márc. 17. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!