Ki mit gondol, hogy az USÁ-ban megszüntették az alkotmányos abortuszhoz való jogot? Én támogatom.
Lefordítva: nem számít alkotmányellenesnek az abortusz betiltása. 13 republikánus állam kapásból be is tiltotta.
Szerintem helyes. A magzat a fogantatás pillanattól fogva egy külön élet, nem az anya teste, csupán abban fejlődik. Nagy félreértés belemenni a vitába, hogy a fejlődés melyik szakaszától számít valami életnek, mert senki nem tudja bebizonyítani, hogy az úgynevezett lélek vagy öntudat mikor jleenik meg a testben - ezért azzal a feltételezéssel kell élnünk, hogy ez a fogantatáskor megjelenik.
Értem, hogy a woke és feminizmus szerint az az "anya teste" meg "önrendelkezés", sőt ami ijesztő, hogy a jobboldali barátaim túlnyomó része is inkább abortuszpárti, de én nagyon örülök ennek a győzelemnek a józan ész oltárán. Persze nincs kétségem, hogy szavazás hova fog kifutni. Számomra vicces, hogy egyesek azt mondják, "vissza a középkorba" konkrétan arra, hogy valakik az életet védik... Másfelől a legnagyobb baromság ez a kijelentés, hiszen a középkorban többnyire mindig is volt abortusz :)).
Teszem hozzá, három esetben támogatnám az abortuszt: ha annyira fogyatékos a gyerek, hogy nem képes az önellátásra avagy "hasznot" termelni a társadalomnak, akkor, ha nemi erőszakból fogant, vagy ha veszélyezteti az anya életét a szülés. De semmiképp sem akkor, amikor a 22 éves kiscsaj még inkább "élni" akar meg pasizni.
“ Összemosod a "rape" (nemi erőszak) és az "incest" (vérfertőzés) büntetőjogi tenyállását.
Az "incest", azaz közeli vérrokonok közötti nemi kapcsolat automatikusan nem számít nemi erőszaknak, még Európában, így Magyarországon sem.”
Utána meg: “ Ugyanis ha egy apa erőszakolja meg a lányát az bizony "first degree rape", amit 10-től 99 évig terjedő börtönnel büntetnek.”
Ilyet én is tudok játszani.
# 122
ÉS ISMÉT CSÚSZTATSZ!
EZT ÍRTAM: "Az incest", azaz közeli vérrokonok közötti nemi kapcsolat automatikusan nem számít nemi erőszaknak, még Európában, így Magyarországon sem.”
“ Ugyanis ha egy apa erőszakolja meg a lányát az bizony "first degree rape", amit 10-től 99 évig terjedő börtönnel büntetnek.”
HOL IS VAN ITT A PROBLÉMA?
Nem tesz különbséget a jog a vérfertőzés és a nemi erőszak között ?
DE, KÜLÖNBSÉGET TESZ.
Ha egy apa nemi kapcsolatot folytat a nagykorú lányával, kölcsönös beleegyezéssel, az bizony nem számít nemi erőszaknak. Alabamaban sem az, hanem "incest" - vérfertőzés.
Ugyanis a nemi erőszak, "erőszakos nemi közösülés" tényállásának szigorú feltételei vannak.
Tehát ha egy apa nemi kapcsolatot folytat a saját lányával, az csak abban az esetben minősül nemi erőszaknak, ha megfelel a nemi erőszak törvényben rögzített tényállásának IS!!!!!
Ha egy apa nemi kapcsolatot folytat a saját lányával, az a tényallás függvényében lehet vérfertőzés VAGY nemi erőszak.
#123 örülök, hogy végre sikerült felfogni a 108-as kommentem: "“Those who commit rape in the second degree face no more than 20 years in prison. Those charged with sexual abuse or incest face less than 10 years in prison. It is also important to note that most allegations of rape and sexual abuse go unreported."”
Tehát ha valaki megerőszakolja a saját lányát, és a lány terhes lesz, és abortusza lesz, az orvos tovább lesz börtönben, mint az apa. A szabadság földje."
Amire jött az okoskodás, hogy: "Összemosod a "rape" (nemi erőszak) és az "incest" (vérfertőzés) büntetőjogi tenyállását.
Az "incest", azaz közeli vérrokonok közötti nemi kapcsolat automatikusan nem számít nemi erőszaknak, még Európában, így Magyarországon sem"
De most akkor az előző kommented alapján, mégis igaz, amit a 108-as kommentemben írtam... mik vannak...
# 124
EZ MEGINT CSÚSZTATÁS.
Ugyanis ha egy apa a saját lányát erőszakolja meg az Alabamában "first degree rape", amelyet 10-től 99 évig terjedő börtönnel büntetnek.
Így bukott az egész érvelésed.
# 126
Nehezen hihető, hogy nem ismertem el, hiszen pontosan és tényszerűen leírtam a kettő közötti különbséget.
Hagy tippeljek:
**férfi vagy
**úgy gondolod, Trump volt a valaha élt legjobb USA elnök
**az ukrán-orosz háborúban az oroszoknak drukkolsz
**nem oltattad be magad covid ellen -covid nem is létezik, de ha igen, akkor is valami mesterséges biofegyver (ide még belefér egy kis zsidózás meg háttérhatalmazás)
**a fideszre vagy mi hazánkra szavazol
**szoktál sorosozni, migránsozni, mint aktuális legnagyobb probléma a világban
*szerinted a klímaváltozás nem létezik
*úgy gondolod, aki nem dolgozik, arra csak az egy oka az lehet, hogy lusta
*fontos neked a keresztény Európa, de egyet nem tudnál idézni a jelenések könyvéből
*van legalább egy nagymagyarországos vagy valami hasonló nagymagyar témájú pólód, matricád vagy kitűnő, netán mindhárom
**véleményed szerint az összes nő k*a, aki éli az életét ahelyett, hogy az első jöttmenthez hozzámenne, teleszülné a Kárpát medencét, és elmozdul a konyhából szabadidejében.
*nem beszélsz társalgási szinten egy idegen nyelvet sem.
*nem hiszel abban, hogy léteznek sajátos nevelési igényű gyerekek, vagy akiknek nem megfelelő a hagyományos oktatási rendszer
*szerinted vissza kellene állítani a katonaságot (kiváltképp, mert minden fiatal fiú elb***zul enélkül).
*legmagasabb iskolai végzettséged valamilyen szakmunkásképző
Ha a ** közül legalább 6, úgy összességében pedig legalább 10 állítás igaz rád gratulálok, a kétlábon járó pénisz tökéletes archetípusa vagy. Az emberiség miattatok nem fog soha kikeveredni a nyomorúságból.
# 129
NÉZZÜK PONTRÓL PONTRA:
- férfi vagyok
- a legnagyobb amerikai elnök szerintem Lincoln volt (Trumpot idiótának tartom)
- az ukrán-orosz háborúban Ukrajnát támogatom
- Fidesz szavazó vagyok
- nem szoktam migránsozni (vannak közeli arab és kazah barátaim)
- Sorost gazembernek tartom (nagystílű gazdasági bűnöző, több harmadik világbeli ország gazdaságát bedöntötte a spekulációival)
- háromszor oltottak Covid ellen
- szerintem létezik a klímaváktozás
- a tartós munkanélküliek jelentős része szerintem naplopó munkakerülő (évekig dolgoztam a szociális igazgatásban, az ország egyik legszegényebb részén)
- katolikus vagyok, jártam hittanra, elsőáldoztam, bérmálkoztam, ismerem a Bibliát, egy közeli rokonom katolikus pap
- nincs se nagymagyarországos pólóm, se kitűzőm, se matricám
- nem gondolom, hogy az összes nő k...a lenne
- angolul és németül jól beszélek, írok és olvasok (a jó angol nyelvtudásom nyilvánvaló kellene hogy legyen, hiszen több angol nyelvű linkkel is alátámasztottam a vitában a mondanivalómat)
- szerintem léteznek speciális nevelési igényű gyerekek
- a hivatásos, professzionális hadsereget támogatom, a sorkatonaság fölött régen eljárt az idő
- nincsenek előítéleteim a melegekkel szemben, van közeli meleg barátom
- két diplomám van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!