Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Miért hajtogatják ilyen...

Miért hajtogatják ilyen gyökerek, hogy a mai fiatalokra ráférne a sorkatonaság?

Figyelt kérdés
Miközben ők sem lettek többek általa.
2023. nov. 28. 16:40
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/171 anonim ***** válasza:
56%

Mert a magyar társadalom tele van nagyszájú, frusztrált, lepukkant időssel, akik igazi teljesítményt nem tudnak felmutatni, nem tudják elfogadni a mai világot, ezért jönnek az ilyen nevetséges dolgokkal, hogy a mai fiatalok buták, lusták, jó tenne nekik a tanári pofon, sorkatonaság.

Ahogy korábban vki írta, meg lehet nézni, milyen állapotban vannak azok, akik voltak katonák: löttyedtek/kövérek, felpuffadt fejűek, igénytelenül öltözködnek - tisztelet a kivételnek. Vagy hogy mennyire tájékozatlanok és szolgalelkűek.

2023. dec. 1. 08:50
 62/171 anonim ***** válasza:
45%

56.

Te mennyi idős vagy ezzel az álomvilágban lebegéssel?

Fogalmad sincs mennyi alja, buta, leszereléshez közel álló "öreg" bántalmazta a frissen bekerülteket.

Ott egy dolgot lehetett megtanulni.

Lapítani, sunyítani, nem gondolkodni és alázatosan megcsinálni az alja szivatós dolgokat, amit a fent említett géniuszok parancsolnak, mert bármit megtehetnek veled következmények nélkül!

Hogy merészelsz te kételkedni az általános bántalmazásban?

Ostoba...

2023. dec. 1. 08:52
 63/171 A kérdező kommentje:
Kedves vitatársam 58-as: szerinted az idősebb generáció joggal mondja azt a fiatalabbakról, hogy ezek a maiak teljesen el vannak szemtelenedve, miközben ők még tudják mi a tisztelet? És majd a katonaságnál beléjük vernének valamit ami "megjavítaná" őket? Mert ha ezt hiszed, megint tévedsz, az idősebbek sem különbek semmivel.
2023. dec. 1. 09:09
 64/171 A kérdező kommentje:

Ja és még valami: normális egészséges férfiember a legszebb éveiben inkább csajozik és éli az életét, nem biztos hogy azt kívánja hogy össze legyen zárva hasonszőrű férfitársaival meg türhő paraszt őrmester parancsaira ugrabugráljon. Ilyenekre, mint:

"Honvéd elvtárs azonnal nyalja ki a s.ggem!

Értettem főtörzsőrmester elvtárs igenis! Elölről vagy hátulrúl?"

Nem erről szól az élet. A munkahelyen is szépen, érthetően, normális hangnemben megkérik az embert hogy végezze el feladatát. Én nem tűrném hogy nekem bárki parancsoljon, én sem szoktam másoknak.

2023. dec. 1. 09:29
 65/171 anonim ***** válasza:
64%
Mert a magyar társadalom a "dögöljön meg a szomszéd tehene is" mentalitás reklámarca.
2023. dec. 2. 14:30
 66/171 anonim ***** válasza:
59%
64: Emlékszem, még anno, amikor alkalmatlannak találtak a sorozáson, mert elintéztem, hogy annak találjanak, és egyik ismerősöm megtudta, az volt a reakciója: "Te tiszta hülye vagy! A katonaságnál jobb buli nincs!". Persze akkor, mikor ezt mondta, ő már túl volt a katonaságon, tehát nem jelen időben beszélt így róla. Hozzáteszem, elég kötekedős figura volt, főleg ha piált. És a katonaság kapcsán leginkább azt szerette mesélni, hogy hogyan szívatták a kopaszokat, főleg azokat, akiknek már csak fél év volt a katonaság (neki, az ismerősömnek még 9 hónap volt, amikor ő öreg lett, az akkori kopaszok voltak az első fél évesek, ezért, ahogy mesélte igyekeztek, ahol csak lehetett, keresztbe tenni nekik).
2023. dec. 2. 16:10
 67/171 A kérdező kommentje:

"a katonaság kapcsán leginkább azt szerette mesélni, hogy hogyan szívatták a kopaszokat"

Nyugtass meg, azért ő is kapott egy-két gyomrost meg oldalba rúgást a szívatásokért amit másokkal művelt a mocskos sz.rházija...

2023. dec. 2. 16:14
 68/171 anonim ***** válasza:
68%
67: A katonaságnál nem tudom, de a mindennapi életben megesett párszor, hogy belekötött valakibe, de aztán őt verték el. Nem véletlenül ismerőst írtam, és nem havert, mert finoman szólva nem volt az, csak egy társaságba jártunk, és elviseltem, mikor ott volt.
2023. dec. 2. 17:42
 69/171 anonim ***** válasza:
19%
Mert valóban rájuk férne.
2023. dec. 2. 22:35
 70/171 A kérdező kommentje:
Valami indok erre, vagy csak itt vezeted le frusztrációidat 69-es (vagy már így kiütött téged az elfogyasztott szeszmennyiség)?
2023. dec. 3. 09:18
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!