Miért hajtogatják ilyen gyökerek, hogy a mai fiatalokra ráférne a sorkatonaság?
Mert a magyar társadalom tele van nagyszájú, frusztrált, lepukkant időssel, akik igazi teljesítményt nem tudnak felmutatni, nem tudják elfogadni a mai világot, ezért jönnek az ilyen nevetséges dolgokkal, hogy a mai fiatalok buták, lusták, jó tenne nekik a tanári pofon, sorkatonaság.
Ahogy korábban vki írta, meg lehet nézni, milyen állapotban vannak azok, akik voltak katonák: löttyedtek/kövérek, felpuffadt fejűek, igénytelenül öltözködnek - tisztelet a kivételnek. Vagy hogy mennyire tájékozatlanok és szolgalelkűek.
56.
Te mennyi idős vagy ezzel az álomvilágban lebegéssel?
Fogalmad sincs mennyi alja, buta, leszereléshez közel álló "öreg" bántalmazta a frissen bekerülteket.
Ott egy dolgot lehetett megtanulni.
Lapítani, sunyítani, nem gondolkodni és alázatosan megcsinálni az alja szivatós dolgokat, amit a fent említett géniuszok parancsolnak, mert bármit megtehetnek veled következmények nélkül!
Hogy merészelsz te kételkedni az általános bántalmazásban?
Ostoba...
Ja és még valami: normális egészséges férfiember a legszebb éveiben inkább csajozik és éli az életét, nem biztos hogy azt kívánja hogy össze legyen zárva hasonszőrű férfitársaival meg türhő paraszt őrmester parancsaira ugrabugráljon. Ilyenekre, mint:
"Honvéd elvtárs azonnal nyalja ki a s.ggem!
Értettem főtörzsőrmester elvtárs igenis! Elölről vagy hátulrúl?"
Nem erről szól az élet. A munkahelyen is szépen, érthetően, normális hangnemben megkérik az embert hogy végezze el feladatát. Én nem tűrném hogy nekem bárki parancsoljon, én sem szoktam másoknak.
"a katonaság kapcsán leginkább azt szerette mesélni, hogy hogyan szívatták a kopaszokat"
Nyugtass meg, azért ő is kapott egy-két gyomrost meg oldalba rúgást a szívatásokért amit másokkal művelt a mocskos sz.rházija...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!