Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Miért hajtogatják ilyen...

Miért hajtogatják ilyen gyökerek, hogy a mai fiatalokra ráférne a sorkatonaság?

Figyelt kérdés
Miközben ők sem lettek többek általa.
2023. nov. 28. 16:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/171 anonim ***** válasza:
73%

Amióta világ a világ egyesek azt hajtogatják "bezzeg a mi időnkben", "ezek a mai fiatalok úgy elpuhultak". Ezt kapják a mostani fiatalok is, de ezt kapták az ezt hajtogatók is a szüleiktől, azok meg a dédszüleiktől.

A helyett, hogy örülnének annak nem kell a gyereküknek értelmetlenül bent szívniuk 6-18 hónapig értelmetlenül.

2023. nov. 28. 21:44
 22/171 anonim ***** válasza:
86%

Mert alja nepseg!

En voltam katona, 1 evet boven sok volt!

Annyi alja nepseget, sz%rhazit meg eletemben nem lattam egy helyen.

Elso idoszakos koromban olyan kisfiuk kemenykedtek velem, akik a civil eletben ram sem mertek volna nezni. Masod idoszakosak voltak, csak azert.

Tisztek, tiszthelyettesek...

Elobb lottem volna le oket, mint az ellenseget.

2023. nov. 29. 04:48
 23/171 anonim ***** válasza:
24%
Amúgy ennyi komment után világosan látszik hogy téged tényleg megneveltek volna a honvédségben, mert pont az ilyen önérzetes kis majmok igényelték a legjobban.
2023. nov. 29. 08:32
 24/171 A kérdező kommentje:
Nem igénylek semmit köszi, nincs rá szükségem, se arra, hogy bunkók parancsolgassanak nekem, ráadásul teljesen értelmetlen dolgokat, se arra, hogy öregek szívassanak csak mert neki az tetszik, megvagyok és megvoltam ezek nélkül is, köszönöm. Amúgy senki nem tanult ott érdemi dolgot és senkiből nem ott faragtak embert, ahogy látom belőled se 24-es
2023. nov. 29. 08:45
 25/171 A kérdező kommentje:
Látom nagyon betaláltam neked 24-es, ezek szerint érintett vagy benne, meséljél mivel bántottalak meg kisszívem?
2023. nov. 29. 08:46
 26/171 anonim ***** válasza:
63%

4.

Fogalmad sincs mi ment ott.

A férjem a 80-as évek végén volt és a teljesen haszontalan semmire kellőket, 0 hasznosságra edukáló, bolsevik csökevénység volt az egész.

Aki IQ-sabb volt, az csak szenvedett, ráadásul a legszebb éveiben bezárták őket, plusz a munkából is kiestek.

2023. nov. 29. 11:48
 27/171 anonim ***** válasza:
90%

8.

Aki 18 évesen így bánik a haldokló anyjával, annak a nevelése piszkosul elcsúszott, vagy egyszerűen egy kezelésre szoruló pszichopata.

2023. nov. 29. 11:50
 28/171 anonim ***** válasza:
25%

Nem hajtogatja a kutya sem csak ti kérdezitek lassan már napi szinten.

Engem csak az érdekelne hogy miért foglalkoztat ez olyanokat akik szentül meg vannak győződve hogy ez már idejétmúlt, elavult, egy fa@ság, semmire nem tanít, szolgaságra nevel, akik átélték azok idióta gyökerek, alkeszok és retardáltak akiket ki kell közösíteni. Benneteket ez nem érint hisz megszűnt, ne foglalkozzatok ezzel hisz a történelem nem ismétli önmagát :)

Ez a fórum kérem szépen a Rettegők viadala :)

2023. nov. 29. 15:21
 29/171 A kérdező kommentje:

"ez már idejétmúlt, elavult, egy fa@ság, semmire nem tanít, szolgaságra nevel"

Ez teljesen igaz, és már akkor is igaz volt amikor még működött.

"akik átélték azok idióta gyökerek, alkeszok és retardáltak akiket ki kell közösíteni."

Ez viszont nem igaz. Csak akiknek ez tetszett és támogatják, azokra viszont bőven megállják a helyüket ezek a jelzők. Értelmes ésszel, beszámítható állapotban ilyesmit támogatni nem lehet. Nincsenek mögötte elfogadható érvek. Szerencsére kevesen vannak ezek a támogatók. Akkoriban a többség átesett rajta, a normálisabbak undorral, megvetéssel gondolnak rá vissza vagy el is felejtették.

2023. nov. 29. 15:27
 30/171 anonim ***** válasza:
43%
Azért beb@aszna ha egyszer csak Orbán atyánk bejelentené a kötelező sorkatonai szolgálatot, költenék rá hogy lássam az itt hisztikéző arcocskákat :D
2023. nov. 29. 15:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!