Ha kényszerbeteg vagyok (OCD), akkor már nem fognak besorozni katonának?
De ha lenne, vagy tegyük fel, hogy bevezetnék
Hétfőre van időpontom pszichiáterhez. Még nem tudom bővebben.
De főként ellenőrzési kényszer. Naponta 2 órát kényszercselekvésekkel töltök, pl lefekvés előtt fél órán át ellenőrizgetem a kulcsaimat, parkolás után 11x visszamegyek az autóhoz leellenőrizni a kéziféket, volt hogy este 5x is elővettem a porszívót, mert megvakartam a fejem és feltételeztem, hogy a korpa a padlóra esett. Ilyesmik. Egy ajtó bezárása nekem hatalmas kín, mert többször is vissza kell mennem megnézni, hogy tényleg becsuktam-e. Pl volt már, hogy éjjel 3-kor lementem megnézni a biciklitároló ajtaját.
6! Most szórakozol velünk? Tudod hány emebr él ilyen enyhe pszichiátriaia problémával együtt?
TÖKÉELTESEN alkalams lennél, még szeretnénenk is, mert a kényszerbetegség pl. előny is lehet pl. fegyverek karbantartásánál egy kényszeres katona sokkal jobb egy trehánynál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!