18 éves fiú vagyok. Megismerkedtem egy nem sokára 16 éves lánnyal. Kényszerbetegséggel küzdök. Bebeszéltem, hogy ez illegális. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Elég sok idő után végre sikerült megismernem valakit. Jól alakult jól kijövünk. Ezáltal simán azt hittem 17 év körül van. De igazából még csak 15.
A beleegyezési korhatár 14. Mégis azóta gyomoridegem van és mindenbajom van, hogy mivan ha én börtönbe kerülök stb. Igazából ha ez számít kényszerbetegséggel küzdök. (Kényszercselekvések, kényszergondolatokkal) és már emiatt akarom azt mondani a lánynak, hogy hagyjuk és ne beszélgessünk és ne ismerkedjünk.
2023. jan. 2. 09:27
A kérdező szavazást indított:
Teljesen legális
Nem teljesen legális
Legális, de inkább hagyjad mert még fiatal hozzád
32 szavazat
2/9 anonim válasza:
Régen minden jobb volt... a világ is
3/9 anonim válasza:
Jogilag teljesen legális. A kérdés inkább az egészség témába való
4/9 anonim válasza:
Kényszergondolataid vannak, ez ilyen szempontból teljesen független a lánytól. Ha nem vele kapcsolatban, akkor mással kapcsolatban lennének ilyen gondolataid, tehát őt felesleges elzavarnod.
Próbálj kezelést találni erre a problémádra, hosszútávon csak az nyújthat megoldást.
6/9 anonim válasza:
Menj el dokihoz, ir fel haloperidolt.
7/9 anonim válasza:
A lány érdekében ne beszélj többet vele, őt is beteggé teszed.
8/9 anonim válasza:
Kérdező, ha börtönbe mész, maximum szopatnak, seggbedugnak. Nem olyan rossz az.
9/9 anonim válasza:
Ejtsed a lányt. 18 év alatt van, bármikor alád tud tenni, ha úgy érzi vagy olyanja van. Mivel kiskorú bármikor kitalálhat bármit rólad és szólhat a szüleinek és téged meg jól keresztbe feszítenek a rendőrök. Aztán meg nehéz lesz bizonyítani az igazat. Nem érdemes 18 éven aluliakkal kezdeni, ha te már elmúltál 18. Hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!