Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen gyógyszer(eke)t szedhet...

Milyen gyógyszer(eke)t szedhet Orbán Viktor?

Figyelt kérdés

megfigyelhető hogy a száját folyamatosan nyalogatja még olyan helyzetben is amikor ez különösen nem lenne illendő úgyhogy ezek nem tudatos, inkább kényszeres, tudat alatti cselekedetek tőle amik valószínüleg gyógyszer mellékhatásai, olyané lehet ami szájszárazságot okozhat.

a nyelv nyújtogatáson kívül is sok kényszer mozgása és cselekedete van, persze nehéz megállapítani hogy mi a betegsége és mi a gyógyszer mellékhatása miatt van, de egy gyógyszerész talán tudhat segíteni.

[link]

2022. aug. 5. 12:41
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
Ahogy elnézem, semmilyet. Ez nagy baj, mert biztos kéne...
2022. aug. 5. 12:43
 2/5 anonim ***** válasza:
9%
Miért szedne?
2022. aug. 5. 12:49
 3/5 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem csak gyengeidegzetű. Én is az lennék, ha egy maffiát üzemeltetnék és tudnám, hogy börtönbe kerülök, amint elveszítem a választásokat.
2022. aug. 5. 12:56
 4/5 anonim ***** válasza:
57%

Olyanokat, amiket orvosa rendel neki, illetve amilyet jónak lát.

.

(Nem vagyok Orbán rajongó, de ész nélküli találgató sem.)

2022. aug. 5. 13:17
 5/5 A kérdező kommentje:

4es, ezzel a kommenttel aztán beljebb vagyunk :D pont a találgatás tippelgetés miatt írtam ki a kérdést, nyilván nem fog itt gyakorin az orvosa bejelentkezni és leírni viszont érdekel így feldobtam a témát, ennyi.

hogy konkrétumot írjak, más oldalakon/fórumokon zyprexa-t említenek, ami "A ZYPREXA olyan betegség kezelésére használatos, melynek tünetei közé tartozik: olyan dolgok hallása, látása, vagy érzékelése, melyek nem valódiak, tévhitek, szokatlan gyanakvás és zárkózottá válás."

gyakori mellékhatása a szájszárazság és a nyelv fura mozgásai amik stimmelnek

2022. aug. 5. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!