Ezer euró pont arra elég hogy fenntartsd magad egy normális életszínvonalon ha egyedül élsz.vagy ha spórolsz akkor fogsz tudni félretenni és kb ennyi.
2022. aug. 5. 11:18
2/11 anonim válasza:
Aki 133ezer forintot keres, annak ez sok pénz. Nyilván a valóságban ez valóban messze áll a gazdagságtól, de akik még soha nem láttak egyben ennyi pénzt, annak úgy fog tűnni. És sokan vannak így.
2022. aug. 5. 11:20
3/11 anonim válasza:
Érzésem szerint az a tévhit, amior azt gondolod, hogy te keveset keresl és szolidan élsz.
A valóság picit zordabb: egy óvónő 200 nettó alatt, egy középiskolai tanár 200-250 nettó közt visz haza. Ha szétnézel a jófogáson, mennyiért keresnek dolgozókat, 400 bruttó körül van a legjobb fizetés.
Tudom hihetetlen, de magyarország 2022-ben itt tart. Európa motorja bameg.
2022. aug. 5. 11:22
4/11 anonim válasza:
Attól is függ, hogy mit dobott még a gép a fizetéseden kívül.
Tele vagy hitellel vagy örökölted a házad? Esetleg drága albérlet? Nagyobb lábon élsz vagy odafigyelsz a pénzre? Van költséges hobbid vagy káros szenvedélyed?
Csak magadat kell eltartanod ebből vagy másokat is?
2022. aug. 5. 11:29
5/11 anonim válasza:
Egyetemistaként amúgy én is azt hittem, hogy ez a fizetés rengeteg, most meg 750-et keresek, és baszki, nem vet fel a gazdagság. Azóta az árak többszöröződtek - most meg főleg - meg szembesültem azzal, hogy mennyibe kerül gyereket nevelni, meg házat felújítani.
2022. aug. 5. 11:38
6/11 anonim válasza:
5-ös 750ben benne van az 1óra kuncsaft lecumizása is? egyetemi retkek még szemetet se tudjátok kivinni 6 diplomával se...aki meg dolgozik az 130bol él...750!? jól megszoptatnak tanárok ezért!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!