Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Támogatnád a nők kimenekítését...

Progizo kérdése:

Támogatnád a nők kimenekítését az iszlám és afrikai országokból?

Figyelt kérdés

A nőket kellene kimenteni az iszlám országokból, egyrészt mert ők ártatlan elnyomottak, akik nem terroristák, hanem terrorizáltak, másrészt meg így nem is tudnának szaporodni a muszlimok, ellenben mi igen, ha ideházasodnának ezek a nők, akik beilleszkednének a mi kultúránkba, felvennék a mi vallásunkat.

Tehát a menekülő nőket erkölcsi kötelességünk is lenne befogadni és demográfiailag is hasznos lenne. De lehetne párkeresőket is szervezni országaink között.

2018. szept. 11. 19:48
 81/99 anonim ***** válasza:
69%

Amúgy lefogadom pont azok támogatnák leginkább ezt,akik amúgy a legjobbak fröcsögnek a migránsok ellen.

Tehát,a heteroszexuális,fehér férfiak.

Nők jöhetnének felőlük dögivel.

Csak abba nem gondolnak bele,hogy a szeretőnek is meg kell élni valamiből.

2018. szept. 15. 21:20
 82/99 A kérdező kommentje:

#79.: nyugi, nem az Origon meg az M1-en élek. Sokkal több forrásból értesülök arról, hogy mi folyik a muszlim világban meg Afrikában.

"Ilyen felfogással egy nő sem fog téged választani, vallástól és etnikumtól teljesen függetlenül"

Jaj elnézést az emberséges felfogásomért, hogy ezeket a nőket magasabb életszínvonalra akarom emelni. Te nyilván valami ősmaradvány vagy, aki ragaszkodik ahhoz, hogy mindenki ott főjön a saját levében, ahová a rossz sorsa teremtette.

2018. szept. 15. 21:44
 83/99 anonim ***** válasza:
64%
Nem b+, te dugni akarsz, semmi mást :D Olvasd már vissza, hogy beszéltetek ezekről a nőkről, és milyen feltételekhez kötnétek, hogy itt lehessenek... A muszlimokat szidjátok, holott semmiben nem vagytok különbek. Tárgyként, darab húsként tekintetek élő emberi lényekre.
2018. szept. 15. 21:49
 84/99 A kérdező kommentje:

#83.: be is tudnád idézni a mondataimat vagy a számát beírni, amelyek azt bizonyítanák, hogy én olyan vagyok a nőkkel, mint amit te belelátsz?

Csak hogy legyen mit megcáfolni a tisztánlátás végett.

2018. szept. 16. 09:37
 85/99 anonim ***** válasza:
19%

"Nők jöhetnének felőlük dögivel"

Ez így van. Jó csajok jöjjenek, az erőszakos mudzsahedinek maradjanak otthon.

2018. szept. 16. 09:40
 86/99 A kérdező kommentje:

Az ilyen eseményekről mi a véleménye a tisztelt fanyalgóknak:

[link]

és:

[link]

2018. szept. 28. 20:38
 87/99 anonim ***** válasza:
100%

"ha ideházasodnának ezek a nők, akik beilleszkednének a mi kultúránkba, felvennék a mi vallásunkat."

Te valami erős anyagot szívsz :D

2018. szept. 29. 13:42
 88/99 A kérdező kommentje:

#87.: Nem szívok semmilyen anyagot (dehát mindenki magából indul ki :-D ). Viszont tegnap a buszon láttam három afrikai nőt, igazi fekete szépségek voltak; minimum kettőt bevállaltam volna közülük. Nem tudom, miért tűnik neked olyan hihetetlennek, hogy ha már ideköltöznének, akkor be is illeszkednének közénk?

Szerinted pl. Naomi Campbell nem illeszkedett be a brit társadalomba?

2018. szept. 29. 15:56
 89/99 anonim ***** válasza:
51%

Akkor miért tűnik neked olyan hihetetlennek, hogy ugyanez igaz a férfiakra is? Ha ez egyik beilleszkedik, akkor a másik is. Ha az egyik nem, akkor a másik sem fog.

2018. szept. 29. 18:22
 90/99 anonim ***** válasza:
76%

"igazi fekete szépségek voltak; minimum kettőt bevállaltam volna közülük"

És téged maximum 0 vállalt volna be közülük, le merném fogadni :D

2018. szept. 29. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!