Támogatnád a nők kimenekítését az iszlám és afrikai országokból?
A nőket kellene kimenteni az iszlám országokból, egyrészt mert ők ártatlan elnyomottak, akik nem terroristák, hanem terrorizáltak, másrészt meg így nem is tudnának szaporodni a muszlimok, ellenben mi igen, ha ideházasodnának ezek a nők, akik beilleszkednének a mi kultúránkba, felvennék a mi vallásunkat.
Tehát a menekülő nőket erkölcsi kötelességünk is lenne befogadni és demográfiailag is hasznos lenne. De lehetne párkeresőket is szervezni országaink között.
Amúgy lefogadom pont azok támogatnák leginkább ezt,akik amúgy a legjobbak fröcsögnek a migránsok ellen.
Tehát,a heteroszexuális,fehér férfiak.
Nők jöhetnének felőlük dögivel.
Csak abba nem gondolnak bele,hogy a szeretőnek is meg kell élni valamiből.
#79.: nyugi, nem az Origon meg az M1-en élek. Sokkal több forrásból értesülök arról, hogy mi folyik a muszlim világban meg Afrikában.
"Ilyen felfogással egy nő sem fog téged választani, vallástól és etnikumtól teljesen függetlenül"
Jaj elnézést az emberséges felfogásomért, hogy ezeket a nőket magasabb életszínvonalra akarom emelni. Te nyilván valami ősmaradvány vagy, aki ragaszkodik ahhoz, hogy mindenki ott főjön a saját levében, ahová a rossz sorsa teremtette.
#83.: be is tudnád idézni a mondataimat vagy a számát beírni, amelyek azt bizonyítanák, hogy én olyan vagyok a nőkkel, mint amit te belelátsz?
Csak hogy legyen mit megcáfolni a tisztánlátás végett.
"Nők jöhetnének felőlük dögivel"
Ez így van. Jó csajok jöjjenek, az erőszakos mudzsahedinek maradjanak otthon.
"ha ideházasodnának ezek a nők, akik beilleszkednének a mi kultúránkba, felvennék a mi vallásunkat."
Te valami erős anyagot szívsz :D
#87.: Nem szívok semmilyen anyagot (dehát mindenki magából indul ki :-D ). Viszont tegnap a buszon láttam három afrikai nőt, igazi fekete szépségek voltak; minimum kettőt bevállaltam volna közülük. Nem tudom, miért tűnik neked olyan hihetetlennek, hogy ha már ideköltöznének, akkor be is illeszkednének közénk?
Szerinted pl. Naomi Campbell nem illeszkedett be a brit társadalomba?
Akkor miért tűnik neked olyan hihetetlennek, hogy ugyanez igaz a férfiakra is? Ha ez egyik beilleszkedik, akkor a másik is. Ha az egyik nem, akkor a másik sem fog.
"igazi fekete szépségek voltak; minimum kettőt bevállaltam volna közülük"
És téged maximum 0 vállalt volna be közülük, le merném fogadni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!