Képesek lesznek a törökök, arabok, afrikaiak valaha is beilleszkedni az európai civilizációba?
Már hogy illeszkednének be?
Nem is néznek úgy ki, mint egy európai, akkor meg hogy lennének azok?
Már az alapoknál probléma van.
A törökök közül némelyik igen.
A többi felsoroltból viszont egyik sem.
Emellett, rondák is.
Törökök, arabok és afrikaiak millió folytatnak minden szempontból integrált életet szerte Európában.
Ki kellene mozdulni a panellakás gyerekszobájából, akkor talán látnád, hogy hogyan működik a világ.
Miért kellene az afrikaiaknak beilleszkedniük az európai civilizációba? Csak az európai ember a civilizált?Egyébként meg relatív, hogy ők vagy mi vagyunk-e a civilizáltabbak. Erősen kétlem, hogy mi lennénk azok. A civilizáció nem azon múlik, hogy iskolába jársz, automata mosógéped, tv-d, számítógéped vagy autód van.
Szerinted az civilizáció ahol, tizenévesek dohányoznak, részegen fetrengenek, kábítószereznek? Pár ezer ft-ért gyilkolnak vagy csak éppen az élvezet kedvéért? A nők és férfiak áruba bocsátják testüket az anyagi javakért.
És még sorolhatnám a példákat.
Nézz már kövül egy kicsit. Ha neked ez a civilizáció akkor sajnállak. Én inkább élnék akkor civilizálatlanul.
7: Nevettem. Szerinted civilizáció az, ahol a házasságtörőt megkövezik, ahol csak teljesen bebugyolálva mehetnek utcára a nők, ahol a mai napig van boszorkányégetés és a melegeket is kivégzik? Szerinted civilizáció ez? Ráadásul ott élvezetből ölnek, prostik ugyanúgy vannak, és ott sem ismeretlen a kábszerezés. Ráadásul felelőtlenül szaporodnak össze-vissza.
Igen, szerintem az afrikaiaknál és közel-keletieknél mi legalább 100 évvel előrébb járunk, de lehet, hogy még többel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!