Támogatnád a nők kimenekítését az iszlám és afrikai országokból?
A nőket kellene kimenteni az iszlám országokból, egyrészt mert ők ártatlan elnyomottak, akik nem terroristák, hanem terrorizáltak, másrészt meg így nem is tudnának szaporodni a muszlimok, ellenben mi igen, ha ideházasodnának ezek a nők, akik beilleszkednének a mi kultúránkba, felvennék a mi vallásunkat.
Tehát a menekülő nőket erkölcsi kötelességünk is lenne befogadni és demográfiailag is hasznos lenne. De lehetne párkeresőket is szervezni országaink között.
20.
Méghogy én? Én, aki kifejezetten gáláns vagyok a nőkkel, már - már régimódian udvarias...Vérig vagyok sértve. Magam is kislányos apa vagyok.
Ennyit ér, hogy megértő, befogadó, segítőkész javaslatokat teszek? Így próbáljon modern, európai lenni az ember. No persze, egy ilyen dolognak feltételei vannak, elvégre ez a mi országunk. Ha én mennék mondjuk az USA - ba melózni, biztos kutya kemény feltételekhez kötnék azt is.
Mi meg kössük ahhoz, hogy csak a legcsinosabb lányok jöjjenek. Az EU is befoghatná: lám, mi a leginkább elnyomottakat, a nőket fogadjuk be. Az, hogy történetesen mind bomba csaj, aki megfelel az előírásoknak, a puszta véletlen műve.
Teljesítjük a kvótát. Ebbe kössenek bele!
#20.: neked pontosan mi is a bajod?
A muszlimok megalázzák, elnyomják a nőket, többnejűség van, van ahol kivágják a csiklójukat...
Az ellen háborogsz, hogy itt egy nő egy férfival, boldogságban, biztonságban, szeretetben, jólétben élhetne? Vagy egyszerűen csak szövegértési gondjaid vannak?
#23.: akkor mégis szövegértési problémáid vannak...
Egyébként meg miért pont a te muszlim nőismerőseid alapján kellene tekintenem az összes arab világbeli és afrikai nőre?
#26.: te nőként törődj a saját szépséged ápolásával, és örülj annak, hogy harmadik világbéli nőtársaid megszabadulnak az ottani barbár és középkori szinten lévő férfiak uralma alól.
Miért akarnád nekik a rosszat, hogy minden maradjon a mostani állapotok szerint? Hiszen ők nem erre vágynak, ezért is menekülnek ide. Hol a női szolidaritás? Nem olvasol újságot pl. arról, hogy megkorbácsolják vagy megkövezik őket minden kis vétekért? Már azért is, ha nyugati ruhában járnak ott?
28.
Épp ezen az áldatlan állapoton kellene segíteni. Sok magyar ifjú bizonyosan örömmel és önként venné vállaira a keresztet, és nemzene gyermeket szegény sorsú, de földöntúli szépségű, ázsiai, afrikai hajadonnak. Ezzel a fiatal nő is európai földön vethetné meg lábát, és hazánk népessége is gyarapodna.
A hanyatló Nyugaton amúgy is csak az amsterdami, antwerpeni bordélyok füstös lebujai várnának szegény teremtésekre.
Idehaza magyar nevet választanának, mondjuk Lumumba helyett (már amennyiben az családnév), lehetne Lomb, Lónyai, Lévai stb. tetszés szerint. Ha megvan a gyermekáldás, nyelvvizsga, teljes jogú magyar polgár az ifjú hölgy.
Genetikailag csak jól járnánk, hála az előzetesen megejtett tüzetes rostának, és csakis a legvonzóbb jelöltek kapnának lehetőséget, hogy a programban részt vegyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!