Támogatnád a nők kimenekítését az iszlám és afrikai országokból?
A nőket kellene kimenteni az iszlám országokból, egyrészt mert ők ártatlan elnyomottak, akik nem terroristák, hanem terrorizáltak, másrészt meg így nem is tudnának szaporodni a muszlimok, ellenben mi igen, ha ideházasodnának ezek a nők, akik beilleszkednének a mi kultúránkba, felvennék a mi vallásunkat.
Tehát a menekülő nőket erkölcsi kötelességünk is lenne befogadni és demográfiailag is hasznos lenne. De lehetne párkeresőket is szervezni országaink között.
És te ezen szegény elnyomott nők helyzetét kihasználva, egy rabigától megmentve, egy másikba vetnéd. Szép.
A segítség akkor lenne önzetlen, ha ők dönthetnének a sorsuk felől (akár azt is választhatják, hogy elegük volt a férfiakból és megöregednek egyedül).
Amúgy hiába mentenéd ki a nőket onnan, mert ott van az öccse, apja, unokabátyja, akiket szeretnek, (nem mind veri, bántja a nő rokonait) és ha elhurcolod tőlük, akkor te vagy a gonosz keresztény.
Erre már én is gondoltam. De korlátokkal.
A letelepedésre jelentkező hölgyek legyenek 14 és 40 év közöttiek. Orvosi vizsgálat, utána egy kizárólag heteroszexuális férfiakból álló zsűri előtt kellene megjelenniük, fehérneműben.
Aki alkalmas, az kötelezi magát, hogy x éven belül megtanul magyarul és teherbe esik - hacsak nincs annak egészségügyi akadálya - egy fehér magyar férfitól.
A többi hozzászóló mind idióta!!
Persze,támogatnám,de csak akkor,ha egy külön országot szabadítanának fel számukra,először a hazájukban,elvéve a férfiaktól a területet és szelektálva.
#1.: Te a házasságot rabigának tartod? Na szép.
A férfirokonság látására/látogatására meg sok mód van úgy is, hogy itt él: van telefon, Skype, utazási lehetőségek... De a legközelebbi férfihozzátartozó egyébként is akkor már az európai férj lenne.
Eléggé nyitott már a világunk és gyors a közlekedés az ilyen távolságokat áthidaló házasságokhoz.
És ne mondd, hogy nem vállalnád be, elutasítanád pl. egy Naomi Campbell-szerű szépség, vagy egy fehérebb bőrű Közel-keleti közeledését.
Engem rasszistának tartanak (nem vagyok), mégis azt mondom, egy kis vérfrissítés nem ártana. Persze, majd okosok kiszámítanák, hány fő az, amennyi még nagy biztonsággal, könnyen asszimilálódna.
Javulna a demográfiai helyzet is, s valljuk be, eme délszaki menyecskék egyike - másika igencsak szemrevaló. Engedelmes, szorgos, csendes feleségek lehetnének.
Nagyon szép elképzelés, főleg, ahogy fentebb vázoltam, nekem tetszik az ötletem. Nem kellenek erőszakos hímek ide, jöjjenek csinos, termékeny, dolgos lányok. A gyerekeik már magyarok lennének, és ha megtanulnák az anyjuk nyelvét is, az is hasznukra válna.
8.
Ott a gond az eszmefuttatásodban, hogy ők akarnak Európába jönni, sokkal kevésbé az európaiak oda.
Megszabadíthatnátok őket, a gonosz férjeiktől! Alapíthatnátok egy saját kánaánt!
Amúgy elég sok migráns nő legslább 2 gyerekkel szökött európába, az 5-8 kölyök is tök normális.
Szóval ha javaslatot tehetek: a 13-16 korosztályt célozzátok be feleségnek, mert jóeséllyel ők még nem babáztak le. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!