Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Támogatnád a nők kimenekítését...

Progizo kérdése:

Támogatnád a nők kimenekítését az iszlám és afrikai országokból?

Figyelt kérdés

A nőket kellene kimenteni az iszlám országokból, egyrészt mert ők ártatlan elnyomottak, akik nem terroristák, hanem terrorizáltak, másrészt meg így nem is tudnának szaporodni a muszlimok, ellenben mi igen, ha ideházasodnának ezek a nők, akik beilleszkednének a mi kultúránkba, felvennék a mi vallásunkat.

Tehát a menekülő nőket erkölcsi kötelességünk is lenne befogadni és demográfiailag is hasznos lenne. De lehetne párkeresőket is szervezni országaink között.

2018. szept. 11. 19:48
 41/99 anonim ***** válasza:
17%

"Szeretném felhívni a figyelmeteket hogy jelenleg az iszlám vallásra térnek át a legtöbben a világon"

Érdekes, mikor Európa iszlamizálódásáról van szó, akkor mindig kifejtik, hogy ez nem így van.

A gyerekhez. Ha az újdonsült párnak gyereke lesz, azt az asszony, egymaga nem viheti magával Nyugatra a férfi beleegyezése nélkül, hogy majd ő akkor ott él ezentúl. Persze a pár közösen a gyerekkel elköltözhet, szabad polgárok, megtehetik.

De afféle "ugródeszkának" nem, vagy nehezen tudná a csaj a magyar férfit használni a Nyugatra településhez, hiszen itt gyereke lenne. Együtt persze mehetnek.

De hát beszélhetek ilyen posványos, maradi társaságnak....

2018. szept. 13. 16:05
 42/99 anonim ***** válasza:
33%

"Érdekes, mikor Európa iszlamizálódásáról van szó, akkor mindig kifejtik, hogy ez nem így van."

Talán azért mert a fideszbirkák attól rettegnek hogy Európába és Magyarországra költözik az egész Közel-Kelet, ami hülyeség. Én viszont azt mondtam hogy az iszlám vallásra térnek át a legtöbben, tehát olyanok akik addig más vallást követtek vagy ateisták voltak. Remélem így már érted a különbséget.

2018. szept. 13. 16:14
 43/99 anonim ***** válasza:
17%

42.

Tehát az iszlám vallásra térnek át a legtöbben - kivéve Európát - és ezek közül szinte senki nem is tervezi, hogy Európába jön.

Tehát úgy térnek át a legtöbben az iszlámra, hogy eme növekmény Európában egyáltalán nem mutatkozik.

2018. szept. 13. 16:18
 44/99 anonim ***** válasza:
70%

HakapesziM szerintem neked gondod van a magyar nyelv értő olvasásával. Hogy ki milyen vallásra tér át és hogy az emberek hova akarnak menni két különböző dolog.

Hogy hányan akarnak Európába jönni nem tudom, de hogy Magyarországra senki sem az biztos. Viszont én totál nem erről beszélek.

2018. szept. 13. 16:25
 45/99 anonim ***** válasza:
31%

Te aztán hatalmas tévedésben vagy. Egy gyereket oda visz az anyja, ahová csak akarja. Gyermekelhelyezési perek 99%-ában az anyánál helyezik a el a gyereket. Milyen "felszabadításról" pampogsz, te szerencsétlen? Korlátoznád a jogukat, a férjük nélkül nem mehetnének sehova a te kis álomvilágodban, és akkor te szabadítod fel őket az elnyomás alól? :D Istenem, de primitív vagy. Nem kell ahhoz muszlimnak lenni, hogy valaki uralkodni akarjon a nők felett. Olvasd el az itteni frusztrált, kanos, nőt közelről még nem látott szerencsétlenek kommentjeit.

2018. szept. 13. 16:31
 46/99 anonim ***** válasza:
17%

44.

Ez egyszerű logika. A legtöbben az iszlámra térnek át - ezt elismered.

Sok bevándorló érkezik Európába. Tény.

És valahogy a két halmaz mégsem alkot közös halmazt, főleg úgy, hogy a bevándorlók többsége eleve muszlim országokból érkezik.

Különös jelenség.

2018. szept. 13. 16:31
 47/99 anonim ***** válasza:
20%

"Egy gyereket oda visz az anyja, ahová csak akarja"

Hát nem éppen. Van gyereked? Csináltattál neki útlevelet?

2018. szept. 13. 16:33
 48/99 A kérdező kommentje:

#39.: "Az iszlám vallás szerint a nők nincsenek sem elnyomva sem alávetve. Az hogy ez egyes országokban előfordul az nem azt jelenti hogy mindenhol így van. Bántalmazás itt is előfordul."

Hát persze, hogy szerintük nincsenek alávetve, hiszen minden rendszer magát fényezi. Csak megverik, megkorbácsolják őket, kivágják a csiklójukat, előírják a viseletüket, nem tanulhatnak, el vannak tiltva sokmindentől, nem ér fel a szavuk egy férfiéhez... és persze ezek nem az elnyomás ismérvei, mert ez náluk természetes.

Nálam meg az természetes, hogy megvetem ezt a hulladék, semmire sem jó iszlámot, és ez nálam annak az ismérve, hogy emberséges és széles látókörű vagyok.

Bántalmazás sajnos mindenütt van és az itteni ugyanúgy felháborít, de ez legalább nem intézményesített és nem ezt nevelik a vallással elhülyített társadalomba.

2018. szept. 13. 17:49
 49/99 anonim ***** válasza:
46%

Most mondom, hogy a szülői felügyeleti jogot a bírósági perek 99 %-ában az anyának ítélik. Ha nincs szülői felügyeleti jogod, hiába pattogsz, oda viszi az anyja, ahová akarja, a te véleményedre meg a kutya se lenne kíváncsi. Gyermekjólétben dolgozom, ne magyarázd már meg nekem.

2018. szept. 13. 18:03
 50/99 A kérdező kommentje:

#45.:"Nem kell ahhoz muszlimnak lenni, hogy valaki uralkodni akarjon a nők felett. Olvasd el az itteni frusztrált, kanos, nőt közelről még nem látott szerencsétlenek kommentjeit."

Valóban nem kell muszlimnak lenni ahhoz, hogy valaki uralkodni akarjon a nők felett. Mivel én egy frusztrált, kanos, nőt közelről még nem látott szerencsétlen férfi vagyok, ezért célom az, hogy a világ összes nője felett uralkodjak, megtermékenyítsem közülük, akiket csak akarok, a rivális hímeket megsemmisítsem, hogy e bolygó lányai és asszonyai eztán csak nekem szüljenek utódokat és az én hűséges és engedelmes leszármazottaim népesítsék be a világegyetemet, az én vezetésemmel, akaratom szerint és útmutatásaim alapján.

Muhahahahaha!!! :-D

2018. szept. 13. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!