Támogatnád a nők kimenekítését az iszlám és afrikai országokból?
A nőket kellene kimenteni az iszlám országokból, egyrészt mert ők ártatlan elnyomottak, akik nem terroristák, hanem terrorizáltak, másrészt meg így nem is tudnának szaporodni a muszlimok, ellenben mi igen, ha ideházasodnának ezek a nők, akik beilleszkednének a mi kultúránkba, felvennék a mi vallásunkat.
Tehát a menekülő nőket erkölcsi kötelességünk is lenne befogadni és demográfiailag is hasznos lenne. De lehetne párkeresőket is szervezni országaink között.
Hakapeszi,ezzel csak az a gond,hogy nálunk nem lehet eltartani 1 fizetésből egy családot.
Ki fogja megtanítani ezeket az arab nőket magyarul?
Mert Németországban vagy Angliában jobbak a lehetőségeik,minek jönnének ide?
31.
A gyerek a kulcs. Az apa beleegyezése nélkül nem viheti el.
30.
Fájdalom, a politikat padok csinálják...Sorry.
33.
Padok...Pasik! Lehet padon is csinálni. Freud és autocorrect.
Most nem igazán értelek.
Milyen gyerek?
Akkor te csak megtermékenyítenéd,utána meg mehet vissza,vagy mi?:D
Ugye,ezt nem gondolod komolyan...
#37.: "jelenleg az iszlám vallásra térnek át a legtöbben a világon, az áttértek kétharmada pedig nő"
Nem tudom, honnan vetted ezt az adatot, de akkor a nők szeretik az alávetettséget, az elnyomatást, a bántalmazást?
Ezen ne múljon, kedveskéim, bár én jobban szeretek cirógatni és dédelgetni, de ha muszáj, benne vagyok a dominanciába is.
Amúgy meg mivel én ateista vagyok, nálam nem is kellene kereszténységre áttérnie.
De ha nem kell a jó, hát nem kell.
Kérdező te egyes extrém esetekből indulsz ki és vetíted rá az egész iszlám világra. Az iszlám vallás szerint a nők nincsenek sem elnyomva sem alávetve. Az hogy ez egyes országokban előfordul az nem azt jelenti hogy mindenhol így van. Bántalmazás itt is előfordul. Bűnügyi statisztikák szerint Magyarországon minden nap történik nemi erőszak. Becslések szerint pedig a valós szám ennek tízszerese csak nem derül ki. Miért nem ezeket a nőket akarod kimenteni?
Egyébként azt borítékolom hogy muszlim nő a közeledbe nem menne. Még bottal sem nyúlnának hozzád. Igazság szerint kétlem hogy egyáltalán bármilyen normális nőnél esélyed lenne ilyen beteg nézetekkel.
36,39
Teljesen egyetértek. De ezeknek aztán magyarázhatod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!